Törvényes államban nem szabad megszegni a törvényeket, azokat mindenkinek be kell tartani különben nem állam az ország!!!!!! Pl. Schengeni határok következmény nélküli átlépése------------->lásd az "eredményt" €pa elveszik:((((((
Remélhetőleg nem csak "fenyegetőzés" volt, hanem ígéret, amit most Orbán be fog váltani. A magyar választók megadták hozzá a politikai felhatalmazást. Hatalmas erővel.
1x régen én is csak brahiból írtam, hogy mennyire rettegek a menekültektől, olykor az ágy alatt reszketek, mert millióan fognak jönni. És kerítést építettek.
Először is kurvára köszönje meg a valódi jobbik szavazóbázisnak, hogy a gyurcsanizálódó jobbik helyett a kormányzásért cserébe megcsinálták neki a kétharmadot.
A kormányzás jó, de a sok faszsággal le kell állni.
Csakhogy ez esetben fenyegetőzás volt..egy történelmi nemzeti ünnepen, ami azért ahhoz méltatlan dolog volt. Nem fenyegetőzni kellene, hanem ha.....ismétlem ha valótlanok a"vádak" tisztáznia kellene magát!
Nem fegyverre, hanem törvényalkotásra és arra épülő kemény kormányzati intézkedésre van szükség. Persze a parlament által elfogadott törvényeket a világ minden jogállamában, tehát Magyarországon is, fegyverrel is ki kényszerítik, ha ez valóban szükséges.
A legfontosabb, hogy törvénybe foglalja és keményen büntesse az engedély nélküli tüntetéseket,
Én ezzel nem értek egyet. Kiálltam az engedély nélküli tüntetések mellett a Gyurcsány idején is, amikor pl. nem engedélyezték a Jobbiknak az Erzsébet téri csendes demonstrációt, amikor elhurcolták a fűben békésen üldögélő Vonáéket, amikor a rendőr elrúgta a vizespalackot a nagy hőségben szomjazók elöl.
A tüntetést soha nem szabad engedélyhez kötni.
Ha sok kényelmetlenséget okoznak olyan tüntetésekkel, amik csak egy szűk csoport érdekeiért való tüntetés, akkor a nép 2/3-al bünteti őket.
1. Te tisztességesnek és demokratikusnak tartanád, hogy lemonnyon és cserbenhagyja azokat a választókat, akik 2/3-os parlamenti többséget szavaztak a Fidesznek?
2. Nevezd meg, hogy kinek a javára monnyon le
3. Ha valaki javára lemonyik, az szerinted demokratikus?
Monnyon le! Sok lesz ez már! Szóval értem én, hogy ilyen a demokrácia, meg van ahol felborul, de őszintén: kit érdekel a politika? Emberek ölik egymást az utcán a politikusok miatt, mintha az "ő jövőjükről" lenne szó. Ne vicceljünk már. Ki az a barom aki hisz nekik? Viktornak? Vagy bármelyiknek? Politikusok azért vannak, mert kell aki hozza a törvényeket. Egyszer egyik, egyszer másik. Felesleges érzelmeket társítani hozzájuk, ők úgyis a saját hasznukat lesik. Az adót meg így is-úgy is ellopják. Akkor meg minek izgulni?
Aztán ha jól leülték a hatszáz évet (ami fejenként járna nekik), akkor mindet átkúrják az általuk építtetett kerítésen a túloldalra, mint egy lapát fost.
Jobbágyvidéki népnek FEUDALIZMUS KELL, tehátállítsa vissza a nemességet mint mar 1998-ban (Törvénymódosítást kíván kezdeményezni Csapody Miklós a nemesi titulusok használatáért) felvetettek , majd 2010-ben meg újra
Orbán úgyis a varba költözik hogy ott elvezze királyi voltat a paratsztgyerek, hat legyen
Mindig azt látni, hogy az emberek nagytöbbségét nem érdekli a lopás, korrupció. Mert az emberek nagytöbbsége nem mondhatja azt hitelesen felháborodva, hogy az az én nettó befizetésem a tisztességes jövedelmemből amit értékes munkával kerestem és mással sem trükköztem. A nagytöbbség problémás, a nyugdíjas a folyton növekvő jövedelmével, az állami alkalmazott a szocializmusból ittragadt alrendszerből, az oligarcha al-alvállakozójának alkalmazottja, a CSOK-kal trükköző, az adócsaló, stb.