Az ország sokat fejlődött a jelenleg regnáló kormányzat munkája révén. Komolyabb fejlődés eddig egyetlen szoclib uralom idején sem sikeredett. Hanyatlás volt, adósság halmaz keletkezett és brutális tömegnyomort teremtettek. Sajnos a nép emlékezete kissé romlóban volt ezért az utóbbi választás kissé zavarossá teszi az országunk jövőjét. Ki látja másként!?
A győztesre szavazó pedig "köszönöm"-öt érdemel. Amit meg is kapott a korábbi kampányokban. Feltűnt, hogy most viszont egyetlen "köszönöm" matrica sem jelent meg a fideszes plakátokon.
hűha két választókör. mennyiben befolyásolta a választást az a lufi narancskám ? mellesleg ahol én jártam arrafelé is kint volt valami lmps plakátja. egyből rájuk szavaztam, mondom ha ezeknek itt van a plakátja akkor kizárólag csakis rájuk fogok!! :D
Pl. a szavazás napján is röplapot osztogatott a választókör előtt vagy felfújta a logóját a választókör bejárata elé. Ja ezt pont ellenzékiek követték el. :P
a győztes lesorosistázott és leszámolással is megfenyegetett, többféle rejtett választási csalást követett el, úgyhogy fényesre nyalhatja a paksi mogyorós popsimat.