Juhász Peti -egyedül az ellenzéki politikusok közül- lemondott az ötödik kerületi képviselő helyért, habár ő tette eddig a legtöbbet e kerületért, sőt többet tett, mint sok ellenzéki párt együtt.
Én csodálom ezt az erkölcsi magasságot és azért fogok rá szavazni pillanatnyilag -habár nem értek vele együtt sok mindenben-, mert a mostani lépését vízválasztónak érzem. Ezek után minden ellenzéki szavazat kuka, ami nem az Együttre megy, el kell az egész ellenzéknek -kivéve az Együttet- tűnnie a francba. Felemelő Juhász Péter személye, habár nyilván messze van attól, hogy miniszter, vagy miniszterelnök legyen, de képviselőnek ő a legjobb.
A hülye Rogán perelte be Juhászt, mert az állandóan bűnözőnek nevezte. Majd Rogán egyik perre sem ment el, játszotta a hüyét, hazudozott, hogy halaszthatatlan dolga van stb., pedig ő volt a felperes. A bíró pipa lett rá. Utána behívták a tanúkat, akiket állítólag nem ismert Rogán. Nem csak azt vallották rá, hogy ismerték, hanem azt is, hogy kenték. Nem tudta Rogán bizonyjtani, hogy nem bűnözői körökben mozog, emiatt szólt az ítélet, mely felmentő volt, de a mondata történelmi.
"Lehet Rogán Antalt bűnözőnek nevezni. " Na ez másodfokú ítélet volt.
Az Együttnek lett egy parlamenti helye, amihez gratulálok. Sajnos a másik esélyes körzetet az LMP-s idióta akadályozta meg, ezzel is hozzájárulva a fideszes 2/3-hoz.
Én az Együttre szavaztam, mert Juhász Pétert tartom a mai politikai térben az erkölcsi etalonnak.
Hasonlóan gondolkodom én is. Nem szimpatikus Juhász, de ő tényleg csinál is valami érdemlegeset. Persze van más hasonló képviselő is, mint Hadházy, de a régi motorsokkal összehasonlítva látni, hogy az utóbbiak mennyire haszontalanok.
soha nem volt szimpatikus juhasz, nem is tartom kulonosebben okosnak, azonban azt el kell ismernem, hogy kepviselokent o tette a legtobbet a parlamentben. egy kezemen meg tudom azokat a politikusokat szamolni, akik erdemben dolgoztak az elmult ket ciklusban.
juhasz beleallt az otodik keruleti ugyekbe, belemaszott az ingatlan mutyikba, olyan dolgok kozott talalt kapcsolatot ahol korabban nem lattunk ... batran, hatarozottan, erdemben dolgozott ... le a kalappal elotte. (mindezt amellett irom, hogy tenyleg nem szimpatikus, nem tudom miert nem az.)
ha valaki megerdemelne a parlamenti helyet a kovetkezo ciklusban akkor az juhasz. sot, szerintem meg az egyeni korzetben is lett volna eselye ha nem o lep vissza, hanem az osszes tobbi ellenzeki jelolt. en ha ott szavaznek es o lenne az ellenzeki jelolt gond nelkul raszavaznek.
mindezt mondva van a maganeleti botrany, amirol sokat nem tudok, nem masztam bele a temaba, de az termeszetesen mindezt felulirhatja, ha a vadak igazolodnak ...
Libbantaknál nem számít a tény csak az amit ők állítanak - juhász nem verhette a feleségét mert ... bezzeg az ÓÓÓÓRRRRRBBBÁÁÁNNN ő biztosan mert a szeme is úgy áll mint aki naponta hajánál fogva húzza az asszonykáját a földön - és ez a TÉNY !
"Juhász egy kifejezetten népszerű politikus a körzetben. Az értelmesebb emberek meg tisztában vannak vele, hogy alaptalan rágalom amit említesz. Ténylegesen jóval több esélye van, hogy Orbán veri a feleségét, mint Juhász. Orbán szociopata, őtőle még az sem lenne épp meglepő, bár inkább az érzelmi zsarolás az erőssége."
A tény az, hogy nem ismerünk semmi olyan információt, ami alapján azt mondhatnánk, hogy verte volna. Röviden: nem verte.
Amúgy de, a tényeket is lehet elfogultan kezelni. Neked azt tanította Orbán, hogyha egy tény azt mutatná, hogy nincs igazad, akkor egyszerűen tagadd le a tényt és akkor győzöl a vitában. Igazad nem lesz, de legalább győzöl.