Majd meglátjuk apóka. Addig is nézegesd a klf. szavazóköri alapon készült felméréseket. Többnyire a Jobbik a legerősebb kihívó, és van ahol egyenesen, átszavazás nélkül is győztes. (Közben meg mindig alulmérik, mérték eddig.) Sokan hajlandóak a legerősebbe szavazni azok közül is, akik nem szeretik a Jobbikot, hogy az ifjúkommunisták végre bíróság elé álljanak. Nem kellett volna ennyire túlpörgetni a rablást! A kevesebből és a tizedízigleni leszármazottja is boldogan élt volna a Köpcösnek. Így meg jön a börtön és az elkobzás. Nem véletlenül vásárolnak más országokban. Remélik, azt nem tudják elvenni: De tévednek.
Meg kell nézni hamarosan mit hoz ki a Medián. A medián a 28 év alatt mindent eltalált. A legnagyobb tévedése 3% volt, a 2002-es eredmént is eltalálta, egyedül csak ők.
Inkább prófécia. Nyilván különféle alapon születnek, vagy helyzetfelmérésen vagy vágyvezérelten - nem azonos a kettő. Én helyzetfelmérés alapján tippeltem X-et, ha vágyvezérelten tettem volna akkor 1-et írtam volna.
Úgy hallottam, hogy mint az igazi totóban azt osztják szét a nyertesek között amit a résztvevők befizettek - persze az adók és illetékek levonása után.