Aki úgy érzi, hogy az autóját okosítani szeretné a következőkkel,
keressen privátban.
Ilyeneket tudok most állítani:
Extended grip (ESP Off) - New menu item in the "driving assintantes" menu: ESP időleges kikapcsolása, mint a Kadjar Expert módban.
Loudness On/Off: Loudness ki/be kapcsolási, ha menüből nem elérhető.
Welcome sequence changing: Induló grafika változtatása (RS, Initiale Paris, …)
Heating settings on central display: Fűtés kijelzés a központi kijelzőn is (Kadjar)
On-move media inhibits: Menetközbeni videó és mások engedélyezése.
Smartphone Mirroring - New menu item in Settings/Vehicle: Bekapcsolja az R-Link2-ben a tükrözés lehetőségét, ha még nincs (utolsó Firmware kell legyen rajta telepítve.)
ANC switch (Active Noise Canceling) - New menu item: Aktív zajcsillapítás, ha Bose van a kocsiban, akkor érdekes lehet.
LKA (Lane Keep Assistant) - New menu item in the "driving assintantes" menu : Aktív (kormányzásos) sávtartó bekapcsolása, kell, hogy az alap benne legyen.
Fatigue status cockpit display: Aktív fáradtságkjelző figyelés a műszerfalon, ki-be kapcsolhatóan
Start-Stop inhibite - permanent!: Start-stop letiltása, véglegesen (persze ez visszaállítható)
Cornering foglight inhibite: Kanyarodáskor felkapcsolódó ködlámpa ki/be kapcsolása
Disable DRL on flashing (indexing): Indexnél kikapcsol a megfelelő oldali LED-es menetfény
DRL with Tail Lights: Hátsó fények is vannak nappali menetfénynél
LDW (Lane departure) min, max values (Kadjar only): Sávelhagyás figyelés minimum, maximum sebességértéke megadható
Park radar display cockpit display: a parkradar képe a műszerfali kijelzőn is megjelenik
External temperature cockpit display - it is overvwrite driving stlye icon: Hőmérséklet kijelzés a műszerfalon, felülírja a kisfácskát (vezetési stílust).
Front seatbelt warning inhibite: Övcsipogás letiltása, ha nincs becsatolva az öv (csak simán kijelzi)
Speedscale in odometer: Sebesség skála módosítása (200, 240, 260-as skálákra, a műszerfalon)
Starting with pedal inhibit: Pedálnyomás nélkül is lehet indítani (saját felelősségre).
Hazard situation blinker inhibit: Vészhelyzeti szituációk vészvillogásának engedélyezése/tiltása
Front wiper extra movement inhibit: Ablakmosáskor az utolsó, különálló törlés tiltása.
Speed curve setting: Sebességfüggő hangerő állítása, Bose esetében elvileg kikapcsolja a mikrofon alapú szabályozást.
SingleDoorOpening setting - New menu item: Első nyitásra csak a vezető ajtó nyíljon, ki-be kapcsolható.
Semmi olyat nem állítunk, ami a mélyebb működést befolyásolná!
Ennek ellenére kizárólag saját felelősségre. :-)