Véres szabadságharc után kevesebb mint 20 évvel a Haza Bölcse képes volt a kiegyezésre.
Tegnapi hír hogy az észak koreai vezető is békejobbot nyújt,. Csak a mi vezérünk nem képes egy asztalhoz ülni a vele egy nyelvet beszélő másképp gondolkodókkal.
Hogy soha többé nem teszi tönkre az országot semelyik kormány sem, nem támad saját lakosságra sem tevőlegesen, sem szóban, és nem csal , lop , hazudik egyetlen politikus sem.
Friss húsvéti hírek! Lemondott Orbán Viktor miniszterelnök, kiegyezne a választások előtt a demokratikus baloldali progresszív erőkkel a Fidesz és elvesztené a választást, a Fidesz a szavazóit arra buzdíttotta, hogy egyéniben szavazhatnak a Karácsony-kormányra , hogy kisebbségbe kerülhessen a Fidesz, elfáradtunk, mondta Orbán Viktor, és lemondott a húsvéti vacsorájáról is!
Gratulált Emmanuel Macron francia elnök Márky-Zay Péternek a hódmezővásárhelyi győzelemhez és bocsánatot kért, amiért március 15-én nem tudott ellátogatni Hódmezővásárhelyre, de nagyon hangulatban volt Brigitte, gyerekeket szeretne, és
én nekem a helyem ilyenkor a feleségem mellett van , és én is szeretném, ha lenne egy fiam, aki hasonlóan nagyágyú lesz, mint most én, közölte Macron!
A másképp gondolkozók ma a Spinóza házban ülnek!!!! No ezekkel ki1ezni???? Miről is???? Hogy többet nem teszik tönkre az országot????? Boross Péter már megtette a kiegyezést:
Tegnap a Sznobjektívben arról is esett szó, hogy amikor Orbán olyan helyzetbe került, hogy választhatott a szektásodás vagy a konszolidáció között, mindig a szektásodást választotta.
Itt van példamutatónak Donald Trump, aki valószinűleg inkább egy vödör taknyot inna ki mintsem az Észak-Koreai diktátorral parolázzon, de ezt is vállalta, valószinűleg sokat tud tenni vele az Amerikai Egyesült Államok érdekében - az Isten áldja meg fáradozását! Ez tulajdonképpen egy próba, és ha hányás nélkül meg tudja tenni, akkor jövőre meghívja az Orbánt is egy kis elbeszélgetésre, eligazításra.
Mindenkivel szóba kell állni, annak aki a közért politikai szerepet vállal.
Vagy előre mondja ki hogy én csak azoknak a vezetője vagyok akik a pártomra szavaztak, a többiek azt csinálnak amit akarnak, se jogaik, se kötelességeik irányomban nincsenek.
Mélyen egyetértek, de tényleg. Én még a tolvaj fidesszel sem egyezek ki, meg a hazafiash jobikkal sem, az apróbb utility pártokról nem is beszélve ... talán kivétel a Kétfarkú kutyák mert ők legalább vicceskedvűek.
Így hát jóformán egyedül maradtam, nincs helyem a nemzetben. "Kérem kapcsolják ki!" Amit nem értek el az oroszok meg a komcsik, most elérte az Orbán - húzzatok ki a magyarok névsorából, mert nyilván van ilyen lista, te is kaptál belőle:-))
Nem is egyeznek ki, csak beállt mind csicskapártnak, és ahogy a gazdi megrendeli, úgy muzsikálnak. Az "esélyes jelölt" hazudozik, uszít reggel, éjjel meg este, a többi pedig a valódi kampányt elsunnyogva csak orbánozik, tercel az "esélyes jelölt" alá.
Az Isten óvja meg az országot ettől a gusztustalan balliberális bandától, akik valahányszor ha hatalmat szereztek az elmúlt száz évben, romlásba döntötték az országot.
Ez így igaz. Például a demokratikus ellenzék kijelentette, hogy a Jobbikkal soha nem fog kiegyezni. (Ezért is mevezik magukat "demokratikus" ellenzéknek, mert így ki tudják rekeszteni az ellenzékből)
Az nem kiegyezés, hanem átbaszás volt. A mai napig a magyarok legnagyobb része nem érti hogy mi történt valójában és annak milyen következményei lettek rá nézve :-))).
Az értelmiség valódi értelmes része pedig nem AKARJA megérteni :-) ...