Elösször,még metróként,még tényleg liberálisnak volt mondható.2010 után,Simicskához kerűlt.Akkor erősen Orbán nyalonc volt.A G-nap után,Orbán ellenes.Aztán,Orbányai kinyíratta,helyette van a Lokál,ami van olyan agyromboló,mint amit most pröbálnak vídéken terjeszteni.Sztem.
Nincs tévém, moziba sem járok, igen ritkán nézek filmeket, akkor is a legritkább esetben nézek amerikait. Zenét 90%-ban magyart hallgatok, amerikait talán ha 1%-ban. Hányan nézik az amerikai szennyet főműsoridőben? 10% a legjobban beharangozottakat?
Elkártyáztátok Amerika jó hírét. 1990-ben tényleg odáig voltak értetek itt igen sokan, csillagos póló, stb. Nem is tudom, hány éve nem láttam ilyet magyar emberen. Aki akkora fanatikus volt, már rég elhúzta oda a belét az Ali unokájával, hogy aztán onnan is magyar nyelven írogasson magyar fórumokra.
Klecska Ernő újságíró a tárgyalás után a Hír TV-nek nyilatkozott, arról beszélt, hogy nemrég megint kirúgtak több újságírót, így „írástudó alig marad a lapoknál, mindent a Mészárosék érdekkörébe szervezett Mediaworks alá lapátoltak”.„Érdemes a lapokat megnézni termelési riportok, hurráoptimizmus, bulvár, helyi bulvár, karaktergyilkosság kísérletei, lájtosan, hogy a helyi olvasó is megértse.”
Ez csak a desszert, a lakoma már rég megvolt. Amerikai filmet néztek, angol és amerikai zenét hallgattok, amit amerikai számitógépen lehet csepülni Kokakóla mellett. Még a magyar filmről is azt lesik, hogy egy amerikai fesztiválon az amerikaiak elismerik-e elég jónak - nincs saját mérce. A lakosság 1kByte-nál nagyobb agykapcitású része angolul tanul, a többi pedig a gyerekét tanittatja. Régesrégen elbuktatok ssy - meg voltatok véve abban a pillanatban amikor az amerikai dolgok mércévé léptek elő, és ennek már közel 100 éve. Nincs jelentősége se ennek az újságnak se az M1-nek ha este egy fasza amerikai filmet néz a magyar lakosság, amit kifejezetten birkáknak gyártottak reklámpszichológusok.
az eredményekkel? a kongó stadionokkal, túlzsúfolt kórházakkal, az üresen a semmibe menő kisvasúttal? OV barátjával, aki most a 8. leggazdagabb ember a >100 milliárdjával, a semmiből néhány év alatt milliárdossá vált vővel? :D a hiányzó tornatermekkel? a bezárt falusi kisboltokkal? a lavornyi gödrökkel az autópályákon? stb.
Vót mán ilyen liberális, ingyenes "újság", hosszú ideig és nem is oly régen.
Az vót a címe: Metropol. A metrómegállókban és a vidéki vasútállomásokon vót, emlékszem, hogy a Maszop-nyugdíjasok sorban álltak érte. E lapocska Demszkyt és Gyurcsányt dicsőítette.
Aztán a Fidesz lapátra tette, és ugyanilyen körülmények között csinált egy másikat: Lokál. Sosem olvastam, de felteszem, hogy ennek sincs több vonzata, mint a Metropolnak vót.
Miert vannak ugy beszarva par nekik nem tetszo ujssghirtol. Senki se akadalyozza a magyar kurmanyt hogy o is megduplazza a videkpropagandajat. Egy fel ures stadion is l vidaman kijon az egesz.
A vidéki ember bölcsebb mint te: nehogy már elhiggye neked, hogy nem is zárt be az iskolájuk a faluban, hogy hetente egyszer jön orvos, hogy a közmunka jó!...
Ne járasd le jobban magad: ezek az emberek nem hülyék, és nem kíváncsiak egy valódi hülyére!