Próbálkozom, de még rá kell találnom a helyes technikára: már kétszer átbucskáztam a fejemen (meg vissza), de előbb macskává változtam, utána meg gerlévé
Egészen elképesztő az az ámokfutás, amit ez a Földes művel.
Ennyire gátlástalan hikál nincs másik Magyarországon, beleértve az összes Para-Kovácsot, Hontalan Andrást, Lovas Zoltánt, Tóta W. Árpádot és azok összes kombinációját, szorzatát és hatványát is.
"Amikor a nyomort akarja kidomborítani, akkor azt ecseteli, hogy semmi munka nincs, még a számítógépes grafikus (na persze) négernek sem jut munka, másfél éve unatkozik, de ha a hasznosságukat kell indokolni, akkor egy laza mozdulattal hozzácsapja őket a magyarokhoz, románokhoz, és megállapítja, hogy igenis rengeteget dolgoznak a bevándorlók."
Ez itt az igazi hikálkodás, nem a csajozós megjegyzés.
Hát igen, Siracusa idén nyáron nekem is szerecsenmentes övezetnek tűnt....
Viszont szerintem, ahol néger van, ott bangladesi is van. Én úgy emlékszem, hogy pont belőlük pont Palermóban nagyon sokat sikerült látnom már viszonylag régen, 2009-ben, mikor arra jártam.
Amikor a nyomort akarja kidomborítani, akkor azt ecseteli, hogy semmi munka nincs, még a számítógépes grafikus (na persze) négernek sem jut munka, másfél éve unatkozik, de ha a hasznosságukat kell indokolni, akkor egy laza mozdulattal hozzácsapja őket a magyarokhoz, románokhoz, és megállapítja, hogy igenis rengeteget dolgoznak a bevándorlók.
Egy bekezdésen belül állapítja meg a "kutató" (valószínűleg szélsőliberális romkocsmatöltelik, egy barabásricsi), hogy mekkora terhet jelentenek a migrácsok az olasz államnak, majd vezeti le, hogy a főnyereményt ütötték meg velük.
És hogy milyen jó a gazdaságnak is, milyen jó a helyi Nevis Lajosoknak, hogy nem kell vendégekre vadászni a panzióba, hanem naponta fejenként 35 eurót fizet az állam egész évben, ha migrácsot szállásolnak el, és hogy a munkanélküliekkel teli, de annál szaporább migrácstábor is micsoda jó munkahelyteremtő beruházás, hány embernek ad munkát.
Nem csoda, hogy ennyi eszelés közben nem jutottak eszébe a hikálnak az érzékenyítő tréningen tanultak, és átsiklott a nyíltan, kérkedve elmesélt ún. szexuális zaklatás felett.