Keresés

Részletes keresés

showeyes2 Creative Commons License 2017.11.14 0 0 10

Szerbia pedig ránk engedte a törököket.

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 0 0 9

Magyarország 1999 március 12-től a nato teljes jogú tagja, Szerbia bombázása pedig március 24-én kezdődött.

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 0 0 8

7

Előzmény: panthera negra (6)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 0 0 7

Viszont azt nem tudom, hogy akkoriban Magyarország már tagja volt a NATO-nak?

Igen, tagja volt. Pont emiatt hozták előre a csatlakozásunkat.

Előzmény: újvári[54] (5)
panthera negra Creative Commons License 2017.11.13 0 0 6

a délszláv konfliktus zárása után lett csak tag...

Előzmény: újvári[54] (5)
újvári[54] Creative Commons License 2017.11.13 0 0 5

Jól értetted, nem a bombázás miatt jelentette fel a régi szlovák kormányt, hanem azért, mert átengedték a bombázókat, tehát a gyilkosságokban bűnrészességet vállaltak. Ráadásul még ENSZ felhatalmazása sem volt a NATO-nak, meg aztán Szlovákia akkor még nem volt NATO tagállam. Viszont azt nem tudom, hogy akkoriban Magyarország már tagja volt a NATO-nak?

Előzmény: halaloszto (4)
halaloszto Creative Commons License 2017.11.13 0 1 4

Ha jól értem, akkor nem a bombázásért jelentette fel őket, hanem amiért átengedték őket. Merthogy az szlovák jog szerint nem engedhették volna át.

Nálunk ilyen gond nincs, nálunk szabályosan engedték át, az akkori jogszabályok felhatalmazták őket erre. Ha meg nem, majd módosítják.

Vajk

Előzmény: újvári[54] (-)
nagyanyo5:1 Creative Commons License 2017.11.13 -1 1 3

Ja, mi adtuk kölcsön a repcsiket az amiknak, vagy a mi pilótáink bombáztak:DDDD Igaz előbb Szlovákia felé repültek, mert eltévesztették az irányt, szláv szláv:DDDDDD

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 0 0 2
Előzmény: újvári[54] (-)
nagyanyo5:1 Creative Commons License 2017.11.13 0 0 1

Rég volt!!!! Régen még qtyaszerbia is volt, láncosqtyával!!!!!

toloba Creative Commons License 2017.11.12 0 0 0

0

újvári[54] Creative Commons License 2017.11.12 0 0 topiknyitó

https://youtu.be/WRLZfjkw-G8

Ebben a videóban Harabin arról beszél, hogy feljelentette azokat a régi politikusokat, akik annak idején megengedték, hogy a NATO bombázói átrepüljenek Szlovákia területe fölött, hogy aztán Szerbiát bombázzák, ezáltal több ezer ember halálát okozzák. Azért gondolom, hogy ez a téma magyar szempontból is érdekes, mivel a bombázóknak nemcsak Szlovákia fölött kellett átrepülniük, hanem Magyarrszág felett is. Harabin szerint ez a bombázás ENSZ felhatalmazás nélkül történt, ráadásul az akkori szlovák kormánynak egy ilyen engedély megadására semmi felhatalmazása nem volt. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!