Az a mi szerencsénk, hogy azért vannak talpig becsületes cigányok is:
Farkas Flórián az első cigány vezető Magyarországon, akivel érdemben lehet és lehetett együttműködni. Az Országos Roma Önkormányzatnak az elmúlt huszonöt évből volt négy botránymentes éve, amikor Farkas Flórián volt az elnök.
Egyszer a Szabadfogásban együtt volt Bogdán László és Pörzse Sándor.
Pörzse, ahogy mondta, megkérdezte "pacekba" Bogdánt arról, hogy olvasott egy hírt egy Bogdán László nevű polgármesterről, akit sikkasztásért ítéltek el. Mondja meg, ő volt-e. Bogdán azt mondta, nem ő volt.
Igyekszem megkeresni. (Kerepessy Jenő: 39)
Na, ezt a videót várom, kedves Jenő. Mert te soha sem hazudsz.
Érdekes, hogy átsiklott a balliberális afölött, amikor "nem emlékezett" a cigány arra, hogy elítélték. Annál is érdekesebb ez az átsiklás, mert éppen erről szól a topik.
Bakker, ez a szokásos cigány hazudozás..... Mint a tipikus példa, a rendőrök által tettenért bűnöző, aki pár héttel később a bírósági tárgyaláson úgy védekezett, hogy "meglehet, ott sem vótam". :-DDDDDDDD
"Bogdán László a PécsMa kérdésére azt nyilatkozta, nem tud az ítéletről, de ha a törvényszék ezt mondja, akkor “az biztosan így is van”, ő azonban "nem követte az eseményeket". A helyi lap rákérdezett, hogy a büntetőügye és a börtönlátogató prevenciós program miként fér meg egymás mellett, amire Bogdán azt felelte, hogy erről személyesen beszélne, majd letette, merthogy “át kell szállnia a vonaton”."
„Azt mondják, hogy mutyiztam annak a cégnek a vezetőjével, tudtam, hogy ő lop, és én ebben részt vettem. Hát jogerősen mondják ezt. Igen, én tiszteletben tartom bíróság ítéletét, de nem fogadom el. Mindvégig azt vallottam, hogy nem követtem el az ellenem felhozott bűnöket, és nyilván elítéltek, és ez vitathatatlanul így van, tényként van leírva, de én nem menekültem, sosem bújtam el ez elől, tehát ez mindig itt lógott a fejemen, mindig rám olvasták” – fogalmazott a polgármester.
...
„Ha az ember egyszer elsikkad vagy elcsúszik és meggyengül, vagy akármi is történik az életében, van mindig újrakezdési lehetőség. Nyilván az én utam, az olyan út, amit lehet akármilyen formában köpködni vagy kitenni mindenféle céltáblának. Egy biztos: az elért eredményeket a településnek és jómagamnak sikerült elérni. Nem akarok az eredményeim mögé bújni, de ki az az őrült, aki kiáll a nyilvánosság elé, és azt mondja, hogy ide lőjetek, hibáztam. Magyarországon nem divat az ilyen” – fejtette ki Bogdán László.
Érdekes, hogy milyen fontos neked a bizonyíték a hazugsággal lebukott faszinak egy igen hasonló hazugságára adott bizonyíték előkeresése.
Ugye te nem afféle energiavámpír vagy?
Amúgy mit ér meg neked, ha megtalálom, amire emlékeztem? (Te gondolom minden emlékedről, amire itt hivatkoztál, bíróság előtt is megálló dokumentációval rendelkezel.)