A venaszkenner jo dolog, ezzel sikeresen tavoltarthatok azok a szurkolok akik csak alkalmilag jarnanak ki a meccsre. Egy fradipalyanal komolyabb intezmenyben maximum a kezgeometriai szkennerig jutottak, a venajat mindenki titokban tarthatja.
A Fradi-minibusz egy hét alatt 14 magyarországi városban nyújt lehetőséget a Fradi szurkolói kártya helyszíni kiváltására. Labdarúgó-csapatunk november 4-i, DVSC elleni hazai bajnoki mérkőzése előtt a Fradi-minibusz 14 magyarországi városba látogat el.
Szurkolóink mindegyik helyszínen kiválthatják Fradi szurkolói kártyájukat – akár a 3 éve bevezetett vénalenyomat megadásával kiváltható, A típusú, akár az új, B típusú kártyát. Utóbbi kiváltásakor nem kötelező a vénalenyomat rögzítése. A klub és a szurkolók megállapodásáról és a B típusú kártyáról ITT olvashat bővebben.
Leszóltak a pártközpontból az autószerelőnek, hogy meg kell egyeznie a táborral. Jön a választás, pár ezer szavazat is kell a teljhatalomhoz. Minden erről szól, a politikai ÉRDEKEKRŐL.
És ami az egészben igazán magyaros, kicsit pusztaszerű és szürreális is: MINDENHOL a stadionban szkennelni kell, szkennel a postás, a villanyszerelő, szkennel a tanár és a nyugdíjas, szkennel a kifestett arcú tinilány és az anyuka, szkennel a nagypapa és a nagymama, DE a volt és jelenlegi huligánoknak, akik a B szektorba visszatérnek ( 500 kivételével ) NEM KELL SZKENNELNI:):):), mert elfogadták a közös etikai kodexet:):):):):):):) Ez simán beférne egy közép-kelet európai szatírába, ilyen poénok Kusturica filmjeiben szoktak lenni...
Magyarország én így szeretlek! Éljen Kubatov, éljen a Párt, éljen Kubatov, éljen a Párt!
Hogy mit dolgozok, az lényegtelen ebből a szempontból, teljesen átlagos munkám van. Huszonhat éves leszek idén. Az ELTE-re jártam politikatudományra. 2006-ban, amikor volt az a bizonyos őszödi beszéd, az utcai események, és az egész ország politizált, forrongott, úgy éreztem, van jövő a politika világában.
Fidesz pártigazgatójaként is tevékenykedő Kubatov kiemelte: nincs politika a stadionban. „Egy kivétel van: engem lehet szidni.”
Kérdésre kijelentette, hogy szerinte az első meccsen „olyan telt ház lesz, mint a huzat”. „Ez rossz hír a liberális újságíróknak, akik eddig azon nyikorogtak, hogy nem volt telt ház. Csókoltatom őket” – folytatta vigyorogva. Szóba kerültek a múltbéli sérelmek, például volt, hogy Kubatov halálos fenyegetést kapott. „A megbocsátásról annyit, hogy római katolikus vagyok” – zárta rövidre a kérdést.