Az a helyzet, hogy a mai újszülöttek belenőnek ebbe az embertelen robotvilágba. Észre sem fogják venni, hogy mennyire embertelen. Mi pedig akkor már nem leszünk.
És ezek a kötvényesek ugyanúgy Németországba mentek lakni, mint nélkülünk mentek volna, csak közben adtunk nekünk egy kis kölcsönt, amikor ti Magyarországot támadtátok, hogy be fogunk dőlni, csődbe megyünk egy órán belül.
Ehhez képest sem akkor (16 éve, "ember"!), sem most nem telepített be senkit,
Vagy mégis?
Pintér Sándor belügyminiszter 2017 elején Demeter Márta független – volt MSZP-s – parlamenti képviselőnek adott válaszában (PDF) azt írta, hogy összesen 7309 letelepedési vagy tartózkodási engedélyt adtak ki „nemzetgazdasági érdekből” azaz letelepedési kötvényért. (Ebbe a családtagok nem számítanak bele, közülük 13171 ember kapott letelepedési vagy tartózkodási engedélyt.)
Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter kedden egy párizsi konferencián mindenkit meglepve bejelentette, hogy Magyarország 2013–2014-ben ezer keleti keresztény családot befogadott Irakból és Egyiptomból, a nyilvánosság kizárásával, biztonságos módon és a magyar állampolgárság megadásával, továbbá azzal a lehetőséggel, hogy bármikor visszatérhetnek az eredeti lakhelyükre. Legalábbis az MTI tudósítása szerint így hangzott a bejelentés.
"Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak."
Ezért kellene a szó szerinti idézet. A balliberális ferdítgetésekből már megjöttem.
És ami tény: amikor hatalmában állt Orbánnak a bevándorlásról dönteni, akkor kibaszott nagy szembeszélben is elutasította azt. Helyesen.
Fogalmam nincs, nem voltam ott, nem hallottam a hanganyagot, és nem olvastam szó szerinti idézetet sem.
Ami azért elvárható lenne egy ilyen horderejű, elég sok és különféle ember előtt elmondott mondat esetében, mint hogy pár év alatt több millió embert kellene letelepíteni Magyarországra.
Ezerféle, normális és épeszű mondatot mondhatott Orbán, amit így kicsavarhattak a balliberális hikálok szokásuk szerint. Pl. hogy nem lesz fenntartható hosszú távon a 4-5%-os gazdasági növekedés több millió bevándorló nélkül. Ebből már a Néphazugság próbaidős portása is kihozza, hogy idehozna ötmillió négert a Zorbán (a balliberális demokraták tiltakozása ellenére).