Keresés

Részletes keresés

Melinda686 Creative Commons License 2019.02.26 0 0 3

Szeretném megkérdezni,hogy mitől lehet pöttyös a ház fala? Szigetelt ,sárga színű fal, világos sárga kb. 8mm. átmérőjű pöttyök vannak a ház elején.Csak ott!É-ny-i oldal. 

Andrav33 Creative Commons License 2017.10.24 0 0 2

Koszi a valaszt! 

Szerintem szellozo fal ez, mert ugy remlik masik lakasok ban is van racsos szellozo ablak, viszont a tetejet lefotozva ugy latom nincs semmilyen szellozo nyilas, szoval nem tudom hova megy a levego..

Viszont ami fontosabb gond, hogy a lefolyocsonel kameraval talaltam egy rest ha jol lattam, ami valoszinuleg az oka egy kisebb beazasnak a lakasban..

Ismer esetleg barki megbizhato epuletgepeszt / aki ehhez erthet? Vagy vesni kell gondolom, vagy nem tudom..

Előzmény: forgione1 (1)
forgione1 Creative Commons License 2017.10.19 0 0 1

Más is ebből kapja a légcserét vagy csak te barkácsoltál ventilátort?

Ha ez szellőző is egyben akkor a levegőt nem innen kapod hanem ide távozik :-)

Hacsak nem  vagy műanyag nyílászárokkal totál beszigetelve, mert akkor biz a légcsere se működik.

Amúgy ha ez szellőzőként is funkcionál akkor semmi gond nem lesz ha megszüntetik a beázás okát.

Legfeljebb megkell tiltani, hogy konyha elszívót is ide kössék, mert ott több a pára mint fürdőbe.

A tüsszögésed lehetett akár a most véget érő allergiából összegyűlt porból is, de persze penésztől is.

Előzmény: Andrav33 (-)
Andrav33 Creative Commons License 2017.10.19 0 0 0

Az elmaradt csatolt kepek:

Előzmény: Andrav33 (-)
Andrav33 Creative Commons License 2017.10.19 0 0 topiknyitó

Egy lapostetos regi tarsashazban levo lakasomban problemaim adodtak..

A tetoszigeteles fel lesz ujitva, es mivel a beazas eleg kozel tortent a strangfalhoz, igy beleneztem a furdoszoba ventillator-nak furt lyukon keresztul.
Ez egy kb 1 meter x 30cm-es ureg, a lakasok kozott megy es ebben megy le a teton levo osszefolyobol indulva egy csovon az esoviz.
Van egy szerelonyilas es hogy megnezzem hol lehet a problema fenykepeztem nehany fotot vakuval, es akkor lattam eleg furcsa dolgokat ebben az uregben. Eleg nedves is volt a beazas miatt, illetve kohognom is kellett nehanyszor ezert gondoltam, hogy lehet, hogy ez penesz?

Illetve ha igen, akkor lehet hogy ezt a furdoszoba ventillator lyukat jobb ha beszigetelem hogy a levego ne jojjon a lakasba?

Belenyulni ebbe az strangfalba komolyabb atalakitasra nem nagyon lehet, maximum a a lakas falanak megbontasaval..

Illetve akinek van tippje laposteto szigetelest vallalo emberhez, azt is szivesen varom..

Koszonom!
V. Andras

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!