Egy lapostetos regi tarsashazban levo lakasomban problemaim adodtak..
A tetoszigeteles fel lesz ujitva, es mivel a beazas eleg kozel tortent a strangfalhoz, igy beleneztem.
Ez egy kb 1 meter x 30cm-es ureg, a lakasok kozott megy es ebben megy le a teton levo osszefolyobol indulva egy csovon az esoviz.
Van egy szerelonyilas es hogy megnezzem hol lehet a problema fenykepeztem nehany fotot vakuval, es akkor lattam eleg furcsa dolgokat ebben az uregben. Eleg nedves is volt a beazas miatt, illetve kohognom is kellett nehanyszor ezert gondoltam, hogy lehet, hogy ez penesz?
(Csatolok nehany fotot a kovetkezo hsz-ben).
Szeretném megkérdezni,hogy mitől lehet pöttyös a ház fala? Szigetelt ,sárga színű fal, világos sárga kb. 8mm. átmérőjű pöttyök vannak a ház elején.Csak ott!É-ny-i oldal.
Szerintem szellozo fal ez, mert ugy remlik masik lakasok ban is van racsos szellozo ablak, viszont a tetejet lefotozva ugy latom nincs semmilyen szellozo nyilas, szoval nem tudom hova megy a levego..
Viszont ami fontosabb gond, hogy a lefolyocsonel kameraval talaltam egy rest ha jol lattam, ami valoszinuleg az oka egy kisebb beazasnak a lakasban..
Ismer esetleg barki megbizhato epuletgepeszt / aki ehhez erthet? Vagy vesni kell gondolom, vagy nem tudom..
Egy lapostetos regi tarsashazban levo lakasomban problemaim adodtak..
A tetoszigeteles fel lesz ujitva, es mivel a beazas eleg kozel tortent a strangfalhoz, igy beleneztem a furdoszoba ventillator-nak furt lyukon keresztul. Ez egy kb 1 meter x 30cm-es ureg, a lakasok kozott megy es ebben megy le a teton levo osszefolyobol indulva egy csovon az esoviz. Van egy szerelonyilas es hogy megnezzem hol lehet a problema fenykepeztem nehany fotot vakuval, es akkor lattam eleg furcsa dolgokat ebben az uregben. Eleg nedves is volt a beazas miatt, illetve kohognom is kellett nehanyszor ezert gondoltam, hogy lehet, hogy ez penesz?
Illetve ha igen, akkor lehet hogy ezt a furdoszoba ventillator lyukat jobb ha beszigetelem hogy a levego ne jojjon a lakasba?
Belenyulni ebbe az strangfalba komolyabb atalakitasra nem nagyon lehet, maximum a a lakas falanak megbontasaval..
Illetve akinek van tippje laposteto szigetelest vallalo emberhez, azt is szivesen varom..