.ondjuk en inkabb azt mondanam, hogy megvertek egy vendeget, aki veletlenul epp ujsagiro. Egyebkent ahol engem nem akarnak kiszolgalni, ott inkabb sarkon fordulok es megyek a masik husz meterrel odebb levo ettermbe. Egyebkent celszeru, ha a vendeg legalabb szazkilencven centire noveszti magat es szazhusz kilos, sokkal kevesebb atrocitas eri:-)
Bezzeg amikor 90 éves idős nénit vernek agyon, akkor kussol a hikál.
Akkor nincs az, hogy az erőszak minden fajtája elfogadhatatlan, mint amikor rákiáltanak egy rabbira, vagy levernek egy pofont egy hőzöngő részeg liberálisnak.
Amikor jobboldali újságírókat támad meg a balliberális csürhe egy tüntetésen, akkor nem követelőzik a hikál a rendezőnél, hogy azonnal fizessen milliókat a Nagycsaládosok Országos Egyesületének vagy valamelyik magzatvédő szervezetnek.
De amint neki vernek le egy sallert, azonnal körözteti az elkövető képét, utánajár, lenyomozza, a cégétől kirúgatja, a cégének a szerződéseit is felmondatja, a megbízótól is kizsarol egy nagyobb összeget a migrácsimportőr haverjai részére, különben beindul a liberális henger, csattog a bunkósbot, tönkreteszik, lejáratják a céget, megtámadják a honlapját, nincs az a gazemberség, amit el ne követne ellene a bosszú népe.
A vendegnek az etterem a felelos, akar megverik akar megmergezik szalmonellaval. Az meg mar az ezterem dolga hogy tovabb hatitja a karzeritrlest a biztonsagi cegre agy a brszallitora, vagy egyszeruen csak kirugja oket.
Újságíró, de pont leszarja, ha bárkit képen törülnek az országban, de ha őhozzá hozzáérnek, világra szóló balhét csap, aminek a végén a létező legundorítóbb célra zsarol ki pénz a KFC-ből.
Gondolom 2006 ősze után meg az volt a véleményed, hogy ujj-eltörő, szemkilövő rendőröket csak azért vesznek elő, mert pár hülyegyerek kiment az utcára randalírozni. Hát elég érdekesen szemléled az eseményeket.
Most olvastam én is éppen. Megy a duma ezektől, hogy ez szar, az szar, amaz szar Magyarországon, meg minden szar, egészségügy, minden.. erre migránsoknak tolja a lé egy részét, amit bebaszása utáni balhé miatt kap.. igazi balliberális.