Mert a CEU a legfontosabb dolog az országban.
Egy ékkő. Sem az egészségügy, sem a munkahelyek,
sem, sem a bérek, a szociális helyzet, sem a közbiztonság,
semmi sem fontos.
A CEU. Az az ékkő. Az fontos.
Összetrombitálja a rendkívűli országjelentőségű
augusztus 21-i parlamenti ülést az LMP és az MSZP
és a balliberális Európai Erők! :-D
Ha egy egyszerű melós nem megy be a munkahelyére, akkor kirúgják. Fideszéknél meg ez tradíció. Ellenzékben a vezért hatszáznyolcvanszor ki lehetett volna rúgni, ha nem egy párt vezetője. Hét évig kerülte a parlamentet, mint ördög a tömjénfüstöt. De a járandóságát felvette.
Persze ha valaki nem Esterházy, hanem más akkor Sanyi. :-))
Gondolom, azért felmarkolják a napidíjat a gellenzéki képviselők, akik feleslegesen üléseztek, feleslegesen nyittatták ki a Parlamentet.
Belegondolni sem merek, hány guriga vécépapírt lehetett volna venni ebből a pénzből valamelyik kórházba, vagy hány mélyszegény roma gyermek ehetett volna belőle egy pár virslit egy kis mustárral vagy tormával, szelet kenyérrel.
A balliberálisok miatt kellett az adófizetők pénzén kinyitni a Parlamentet, berángatni portást, takarítót, világítani.
Pedig tudhatták előre, hogy érvénytelen lesz az egész a többség híján. Vagy ilyenkor nem számít az érvénytelenség? És hogy hány mélyszegény gyerek ehetett volna egy szendvicset a most elpazarolt pénzből?
Jó volt, mert nem is volt. A liberáltak elmentek , de a Fidesz nem, és mivel a Fidesznek van kétharmada, határozatképtelen volt az ülés, így nem is lett.
Kérem szépen üres a fideszes patkó. A fidesz az eltartásáért kapott pénz fejében lexarja nemzeti népét.
Egyedül a fideszes Dömötör Csaba államtitkár nyeli a neki szórt fikát a kormány aljas tettei kapcsán. Derekasan helytállt idáig. Nem tudom kerülgette-e a hányinger, mert az ő válaszai nálam erős ingerületeket váltott ki.
Közben egy határozat képtelen szavazás után a levezető öreg vazallus bezárta az ülést.
Várom a a kiértékelt témák szövegbe foglat változatát a neten.
Senki sem állítja, hogy a debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetem kamu egyetem lenne. A CEU-n csak továbbképezte magát. Az első diplomát meg se szerezheti senki a CEU-n, mert az nem igazi egyetem.