Én úgy vagyok vele, hogy amíg egy német, francia stb. nem határolódik el az abdeslamoktól, addig együtt kezelem őket. Ihr = te és a török, néger haverjaid.
A fekete katonáknak bizonyítaniuk kellett, hogy nem pocsékolták mondjuk, vadászatra használták az Európából szállított, tehát drága lőszert, ezért az ügynökök kitalálták, hogy be kell mutatni nekik az áldozatok levágott kezét. A katonák kosárszámra hordták a gumibegyűjtési központokba a levágott kezeket, senkit sem érdekelt, kiket és miért csonkítottak vagy gyilkoltak meg. Egyedül a begyűjtött gumi mennyisége számított, márpedig csak terrorral tudták biztosítani, növelni a termelést.
A terület népességét 1924-ben mérték fel először a belga hatóságok, akkor tízmillióan éltek a gyarmaton. Addigra a kényszermunka, a mészárlások, az Európából behurcolt betegségek és az éhezés miatt becslések szerint a népesség fele elpusztulhatott, a kongói terror tehát akár tízmillió áldozatot is szedhetett, de a legvisszafogottabb vélekedés szerint is legalább hárommilliót. (Több helyen olvasható azonban 15 milliós becslés is.) Bár nem számszerűsíthető pontosan a népirtás mértéke, de az egyértelműen kijelenthető, hogy Lipót 23 éves uralkodása milliók halálával járt Kongóban.
De most megfizetnek. Felzabálják őket az arabniggák.
De Belgiumban, Franciaországban, Németországban, ahonnan annyiszor kioktattak minket, hogy ez nem így van, hogy ott ez nem így van. Ők bevállalták magukfajtának a muszlim csürhét, azonosultak vele. Együtt ünneplik a ramadánt, migrácsszopó politikusokra szavaznak.
Így teljesen jogos az Abdeslamokat ugyanolyan belgának tekinteni, mint egy flamand vagy vallon belgát.
Ma már minden esetben célszerű pontosítani, különös tekintettel a hordákra. Nem mindegy, hogy magyar valaki, vagy csak magyar állampolgárságú. Szerencsére csak rá kell nézni az illetőre, és elő se kell venni a rassztérképet.
"A régi vicc új értelmet nyer, nem a flamand, nem a vallon, hanem a belga lop. (nem azonosított identitású migráns)" -- hát ez egy elég furcsa poén volt. Ha poén volt. Át kellene gondolni még egyszer.
Néhány éve, 2 nappal Karácsony elött, este a feleségem meg én a kisfödalattival mentünk a Vörömarthy térröl a Hösök tere felé.
Az Operánál száltunk le. Egy 6 tagú fiatalokból álló - jól öltött - társaság állt az ajtóban. Nem beszltek. Külsöre úgy néztek ki, hogy olasz fiatalok, mennek az Operába.
Kinyílt az ajtó, de a fiatalok nem mozdultak. Furakodnunk kellett. Mi leszálltunk, ök maradtak. Otthon derült ki, hogy a nejem pénztárcája eltünt. Készpénz, kerditkártyák.
Szerencsére azonnal lemondtam telefonon a kártyákat, mert a februári számlán $4,000-os vásárlás volt (Január 4-én) valami Vough Gyémántháznál.
Mindjárt este berohantunk a rendörségre, ahol rendkívül kedvesen fogadott az ügyeletes. Felvette a jegyzökönyvet, s nagyot nevetett amikor "fiatal olasz túristáknak" néztük a fiatalok csoportját.
Persze semmi nem történt, a kártya cég elismerte a lemondás dátumát, igy nem a mi felelöségünk a kár, viszont 2 évre rá(!) kaptam egy rövidke levelet a rendörségtöl, hogy a "nyomozást befejezték".
Eléggé gyanús a sztori: idáig qvára nem tartottam életszerűnek, hogy a "fejlett" nyugatról egy KKE államban lévő bulira tolvajbanda jöjjön. Valószínűleg a terrortámadások miatt nyugaton annyira megszigorították az ellenőrzéseket, hogy a zsebtolvajok, stb. elkezdtek új területeket keresni.
Egyedül a sörük ér valamit, a csokihoz a kakaót már úgy harácsolják össze Afrikából. Iparuk nincs, turistáknak nem célpont, nem kapsz a boltban semmit, amit ott gyártottak, a csokin kívül.
Abból élnek, hogy mint az EU fővárosának öntik a lóvét Brüsszelbe a többiek.