Az egyébként hogy van, hogy a szarból jövő, minket magyarokat magyarul állandóan tanítani akarók többnyire nemhogy egy topikcímet, de a saját nickjüket sem tudják leírni ordító hiba,ordas magyartalanság nélkül?
Sok éve harsogja a balliberális, hogy csak egyszeri hatások miatt van így, nem fenntartható.
Gúnyolódott a tripla bóvlival, hogy a megmondó intézetek szerint csődbe fogunk menni. Emiatt fizettünk extra kamatokat, mégsem mentünk csődbe a balliberális nagy bánatára és veszteségére.
Évekig haknizott azzal a balliberális, hogy a Fidesz 7%-os gazdasági növekedést "ígért", és csak 4,5% lett.
Aztán csinált a balliberális előbb 10%-os hiányt, aztán 10%-os GDP-töpörödést, de az nem volt baj. A válság, ugye. Kellett is a válság, mint egy falat kenyér. Mentegetni vele az elkúrást.
Hiába használta a 'percent' szót a legnagyobb magyar is, ha én használom, akkor a torkomnak ugranak a hikálok ugyanezért.
Hiába használtam a 'nemnegatív természetes számok' szakkifejezést is éppen úgy, mint a világ összes komoly egyetemén szokták a BME-től a CEU-n Harvardon át a Princetonig, ez a voks03 nickű pofa abba is belekötött, hogy marhaság, ilyen nincs, ilyet csak az ostobák írnak le.
Nemcsak tudatlanok, nemcsak óriási a pofájuk, de igen arrogánsak is.
Latinul per centum - innen vette át sok-sok nyelv a 'százalék' nevét. A magyar is.
Ugyanis a 'percent' magyar szó is, "barátom".
Éppen ezért is írtam át a 'százalék' szót a szinonimájára, hogy szépen beleférjen a cím a terjedelmi korlátba.
Talán nem elég magyar a cím, álmagyar pofa?
A másik nagyokosnak: a '%' jelet nem fogadja el a rendszer a címben. Nyilván az volt a második próbálkozásom.
De azért én nem használom jól a magyar nyelvet, aki három alakját ismeri ugyanannak a kifejezésnek, és helyesen is alkalmazza azt. Falkában ugrik a torkomnak a hikálfalka.
Ha a Legnagyobb Magyarnak lehetett percentet használnia, akkor neked mi bajod lehet tőle.....
"Ha tehát négy percentért kaphatni pénzt minden anyagi alap nélkül, ugyan miért ne lehetne kapni három és félért, mikor egész országnak ugy szólván szűz ingatlanja ajánltatik hypothekául?"