Nem találtam Scenic I-es topikot. Nemrég vettem egy 2003.04. hó gyártásút. Kérem a típustársakat osszuk meg tapasztalatainkat, hibamegoldásainkat. Legyen benne minden, ami Scenic I típusspecifikus .
Üdvözlök mindenkit. Az alany egy renault scenic 1 2003 évjáratu. 1.6 16 szelepes benzines. A fordulatszám mérő meg se mozdul. Próbáltam órát cserélni de ugyan az a jelenség, néztem a biztositék tábla alatti csatlakozót a motor térben az is jó. Valaki járt mán így?
1999-es scenic I, az alany, olyan problémám van hogy, a fűtőventilátor csak 4-es fokozatban megy. Előtét ellenállást kellene cserélnem. Tudna valaki segíteni hogy mit kell hozzá lebontani? Hol találom? Válaszokat előre is köszönöm szépen.
Sziasztok! Egy kis segítsèg kellene. 2001s 1.9 dci. Önindítót cserèltem, kb 3 napig minden okès volt. Most nem indul, teker, de olyan mint ha nem kapna üzemanyagot. A 2 áttetsző cső üres, nincs benne gázolaj. AC pumpa hiba? Lehet vhogy lègteleníteni?
ABS lámpa (plusz Stop és Serv) állandóan ég--.A km óra nem müködik azóta. Minden más müködik az auton.
Tápok az ABS-en jók. ABS vezérlővel nincs kommunikáció!! Sokfajta diaggal probáltuk., de egyikkel se volt sikeres kapcsolódás!!!, más vezérlőkhöz jó a kommunikáció!!! Előzmény---állitólag az udvarból kijártak az autóval..., addig jó volt...,hm..,
Sziasztok. segítséget kerek,mivel külső féltengely csuklót kellene cserélnem de nem találok hozza sehol.az alany renault megane scenic 1999 1.6 benzin,ami volt benne a külső fogzása 23 a belső 25 és nem találok hozza sehol a féltengelyen is 25 fog van
Sziasztok! Kicsit nagyonrég jártam errefelé... Saját oldalam van ( www.rx4.eoldal.hu ) + FB saját csoport a kocsinak (Scenic RX4 2.0 16v), és zajlik az élet... Viszont ez a téma már nem mindennapos.
Szóval a gyári navival kapcsolatban kérdeznék attól aki tud esetleg érdemben válaszolni, értelmeset, nem lefikázást, meg hogy cseréljem le...
Most hiába rendeltem új antennát, bizonytalan, sokszor nem pontos, menet közben elveszíti a kapcsolatot. Most próbáltam másik új antennával is. A computert megnéztem, szétszedtem, kontakthibát nem leltem fel ami látványos lenne. Eddig 2 antennacsere volt, megoldódott eddig a probléma.
Nem szeretnék újabb cuccot, mert ez integrálva van a gyári hifivel, meg mindennel, és a 2014-es térképpel teljesen jól boldogulunk amire nekünk kell.
Sziasztok.Valaki nem bont egy renault scenic-et? 1999 1.6 16v kellene jó pár hibátlan alkatrész és műanyag elemekre vevő lennék,akinek van privátban üzenetet írjon és le írom mire lenne szükségem2 hozzászólásTetszikHozzászólás
Sziasztok. Nem rég cseréltem fagyalot egy Renault Megane Scenic 1999 évjáratu 1.6 16V motorral rendelkező autóban és Lenne egy olyan kérdésem hogy a hűtörendszerét hol lehet légteleniteni?mert én nem ismerem ezt típust hol lehet legteleniteni a huzorendszeret. Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm
Adott egy renault megan scenic 1.9 dci-2001-es váltó probléma adódott.Meg kellene találnom a váltó számát-de sajna nem tudom hol keressem!. S.O.S segitség kellene-esetleg ha valaki tudna képet mutatni hogy mit is nézzek megköszönném!
Sziasztok! Ilyen Scenic 1/2 csillárt keresek, egészen pontosan a bekeretezett részben található kis ventillátor (aut.klíma hőérzékelőre fújja a levegőt) kezdett el hangosan zúgni. Ha van valakinek ilyen vagy tud valaki ilyenről szóljon!😊 Az is érdekel ha esetleg javítható, van erről tapasztalat?