Szerintem úgy 1500-2000 éve a szerető, jó Isten hitet össze kombinálták valakik a haragvó rasszista, gyilkosságokra felbujtó dogmákat vallók mítoszával.
"Az Úr szereti őket és mi is, főként az őshonos környezetükben... "
Az Úr szereti őket és mi is, tök mindegy hogy az őshonos környezetükben-e, vagy a mi környezetünkben.
A büdöstroll azért szeretné őket inkább az őshonos környezetükben látni és nem itt, mert nem bírja nézni a dzsungabarna képüket, ő csak távolról szereti őket. De a büdöstroll azért ágyasként elfogadna egyet közülük.
az egyik legfontos egyiptomi isten.Az égbolt és a harc istene. Sólyomként vagy embertesttel és sólyomfejjel ábrázolták.
Az Ozirisz-Ízisz mondakör harmadik jelentős tagja. Az ég hatalmas ura. A magasban szárnyaló sólyom a megtestesítője. Az eget átfogó madár szemei a hold és a nap, szárnyai átölelik a földet. Az uralkodót megszemélyesítő gízai szfinxetHóremahetnek, a horizonton levő Hórusznak nevezték. A fáraó magát is Hórusznak nevezi, ennek az istennek földi megtestesítője; hatalmát erre alapozza.
Hafré fáraó szobra fejezi ki ezt a gondolatot: a trónon ülő fáraót szárnyaival védőleg öleli át a vele szinte egybeolvadó sólyomistenség. Hóruszt, az istenkirályt az egyiptomiak kettős koronás, sólyomfejű férfi alakban mintázták meg, s mint aki az ifjúság istenének szerepét is betölti
Hórusz jogara : Egyiptom eggyé lett, a történelem dinasztiái Hórusz örököseienk tartották magukat.
"A bölcs fundi nem nézi le, a vak ateistát, nem tartja bolondnak azért mert a lelke pokol felé halad, hanem inkább közbenjár érte, halálának, bajainak nem örül."
És a buta fundi? Ő se nézi le a vak ateistát?
Amúgy te fundi vagy? Te tudtad azt, hogy a fundi nem azt jelenti hogy "hívő"? Mert te nem szoktál tudni semmit.
"A zsidó időszámítás kezdete az ember feltételezett teremtési időpontjához kötődik. Azt gondolták - tévesen - , hogy az ember (Ádám és Éva) akkor lett megteremtve, és ezzel maga az emberiség is, de ez téves eszme."
A teista és az ateista zsidó egyaránt Krisztustól számított időt használja.
Helyesen!
Kérdezzük meg az ateista haverjaidat, hogy ők miért nem az attól a időponttól számolják az időt amikor a néger lejött a fáról!
A zsidó időszámtásnak a teremtéstől: van értelme
A keresztény időszámtás: máig ez a használatos
Ateista időszámtás: csak egy borultagyú fantazmagória, ugyanis a néger nem jött la a fáról soha, ezért ennek időpontja sincs, a néger is kezdettől fogva ember. Embernek lett teremtve az Isten képmására.
(csak az USA-ban használták őket beszélőszerszámként egy-két generációval ezelőtt...)
"A zsidóknak ez maguktól eszükbe sem jutott volna szerintem
Ahogyan épeszű embernek magától ma sem ugyebár."
Én otthon a lakásomban egy speciális ágyasházban alszom
És ha hiszed, ha nem amikor alszom az ágyasházamban, a macskám (amely egyébként fekete pöttyös) fogja magát és felugrik az ágyamba és ott alszik az ágyasházamban velem együtt.
Úgy véled tehát troll, hogy nem vagyok épeszű ember?