Keresés

Részletes keresés

Vajk Creative Commons License 2017.03.27 0 0 57

Alig vártam

Előzmény: Dugó Boss (56)
Dugó Boss Creative Commons License 2017.03.27 0 0 56

Ne balliberálisozzál, kis pöcs.

Sajnos kiikszellek a picsába.

Ennyike.

Előzmény: Vajk (53)
harapia Creative Commons License 2017.03.27 0 0 55

Link? Esetleg beszkennelt pártbrosúra? :)

Előzmény: Vajk (52)
harapia Creative Commons License 2017.03.27 0 0 54

Egy egyenlőségen alapuló szövetségnél nem számít ez a kis különbség, bármelyik ország is lenne gyengébb a többinél. Nem befizetős, szétosztós, dirigálós szövetségre gondoltam. Az maradjon meg az EU-nak.

Előzmény: Vajk (50)
Vajk Creative Commons License 2017.03.27 0 0 53

Ne balliberálisozzál, kis pöcs.

Előzmény: Dugó Boss (51)
Vajk Creative Commons License 2017.03.27 0 0 52

Akkor szavazz bokrosra, vagy ezekre ők nem loptak:)

Mellesleg ezek a mostaniak lopták el nominálisan és GDP arányosan is a legtöbbet az elmúlt 40 évből.

Előzmény: harapia (49)
Dugó Boss Creative Commons License 2017.03.27 0 0 51

Ezzel most azt mondod, hogy az egész ország ballipsi?:)

Komolytalanul vicces gyerek vagy:)

Ne gyerekezz, balliberális! Inkább tanuld meg: az az ország, amelyiknek nincs saját oligarchiája (értsd: üzletemberei, milliárdosai, nagytőkései,  finánc-oligarchái), az legfeljebb gyarmat lehet.

Előzmény: Vajk (45)
Vajk Creative Commons License 2017.03.27 0 0 50

Igazad lehet ezzel a legjobban kijövéssel, mert egyedül nem lenne jó.

A kérdés, hogy a V4-ből a többi három lát-e bennünk akkora gazdasági potenciált, hogy bármiféle gazdasági csoportosulásba bevojanak minket.

Mert a történelmi hagyományok jó dolog, ahogy én is szeretem a szomszéd nénit,akinek az anyukája is a nagymamámék mellett lakott, de mégsem csinálnék vele közösen felesben egy kft-t

Előzmény: harapia (47)
harapia Creative Commons License 2017.03.27 0 0 49

Érdekes, tőlem egy fillért sem loptak el.

Tőlem biztosan lopnak, hiszen másképp nem gazdagodnának annyian tényleges produktum (fizikai, szellemi) tevékenység nélkül.

Mindenestre most több pénz van a zsebemben, mint 2010 előtt.

Addig, míg nincs egy olyan vezetőgérda, amelyik nem lop, kénytelen vagyok a kevésbé lopósra szavazni.

Előzmény: Dugó Boss (43)
harapia Creative Commons License 2017.03.27 0 0 48

Nem azt mondta!

Előzmény: Vajk (46)
harapia Creative Commons License 2017.03.27 0 0 47

A kétsebességes Európát én úgy képzelem el, hogy van az EU és tőlük teljesen függetlenül a V4 (ami természetesen bűvülhet is) Szerintem így jönnénk ki legjobban az egészből.

Előzmény: Vajk (44)
Vajk Creative Commons License 2017.03.27 0 0 46

Tehát ML egy stróman szerinted is?

Előzmény: Dugó Boss (41)
Vajk Creative Commons License 2017.03.27 0 0 45

Ezzel most azt mondod, hogy az egész ország ballipsi?:)

Komolytalanul vicces gyerek vagy:)

Előzmény: Dugó Boss (43)
Vajk Creative Commons License 2017.03.27 0 0 44

Eséllyel pályáznánk a V4-kel a másod szintű eu tagságra.

Hiszen az már kiderült, hogy a németek-franciák-spanyolok-stb szívesen osztályoznák az Eu-t úgy, hogy ők megmaradnak magnak, a többieket pedig(főleg a V4 eket, de ide sorolják még a románokat, horvátokat, bolgárokat., stb) beszuszakolnák a másodszintre ennek minden hátrányával(előnye nem nagyon lenne ennek szerintem)

Kétlem, hogy ez nekünk jó lenne, persze sokkal jobb, mintha egyedül maradnánk, de azért lássuk be, a V4 ekből is mi vagyunk a leggyengébb gazdasági láncszem.

És ha nincs gazdasági érdek, akkor meg minek venne fel minket koloncnak egy másik, sokkal gyengébb tömörülés?

Előzmény: harapia (29)
Dugó Boss Creative Commons License 2017.03.27 0 0 43

Te az a típus vagy, aki akkor sem hinne abban,hogy orbán lop, amikor éppen látja, hogy elveszi egy földön fekvő nyugdíjas zsebéből  a pénzt?

Érdekes, tőlem egy fillért sem loptak el.

Varrd be a zsebed, balliberális, ha ennyire kárvallottnak érzed magad!

Én nem tudom: ezektől a balliberálisoktól állandóan lopnak, szegényeknek már lassan hitelt kell felvenniük, ha kiflit akarnak venni a boltban.

Előzmény: Vajk (39)
harapia Creative Commons License 2017.03.27 0 0 42

Így igaz!

Előzmény: Dugó Boss (41)
Dugó Boss Creative Commons License 2017.03.27 0 0 41

Mészáros Lőrinc létezése (is) éppen elég bizonyíték a korrupcióra.

Az utolsó stróman Mészáros Lőrinc-ivadéknál landoló pénz is jobb helyen van, mint a harminc ezüst fizetség reményében az ország pénzét kamionnal a külföldnek 20 éven át kiszállító balliberális bagázsnál.

Előzmény: Vajk (39)
voks02 Creative Commons License 2017.03.27 0 0 40

A jobboldaliak javarésze tajtékzik a korrupció ellen

A jobboldaliak javarésze igen, csakhogy a fideszesek pedig nem, ezt itt a baj. A fideszes vagy tagad, vagy szemlesütve eloldalog, maximum elnyomva egy annyit, hogy "ánemis", meg "elmúltnyolcév".

Előzmény: harapia (36)
Vajk Creative Commons License 2017.03.27 0 0 39

Mészáros Lőrinc létezése (is) éppen elég bizonyíték a korrupcióra.

Te az a típus vagy, aki akkor sem hinne abban,hogy orbán lop, amikor éppen látja, hogy elveszi egy földön fekvő nyugdíjas zsebéből  a pénzt? Hiszen meg tudod magyarázni, hogy az nem lopás, hanem csak gyarapítani akarja szegény idős ember vagyonát egy tutti jó befektetéssel, ugye?

Előzmény: Törölt nick (37)
harapia Creative Commons License 2017.03.27 0 0 38

Vannak konkrétumok. Ha nem is büntetőjogi bizonyítékok, de politikai biztosan. Ne legyünk elfogultak. Ha tudjuk, hogy Gyurcsány plagizált a szakdolgozatában, akkor tudnunk kell azt is, hogy nem természetes  egyes emberek igen gyors meggazdagodása.

Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2017.03.27 0 0 37

Az is kérdés mit értünk korrupció alatt, mert hát ezt nyomatja jobb híján a balliberális oldal, de konkrétumok nem igazán vannak,

csak homályos mesék.. 

Előzmény: harapia (36)
harapia Creative Commons License 2017.03.27 0 0 36

A jobboldalit nem érdekli, hogy a kedvenc csapata gennyesre lopja magát

Na ne hülyéskedj. Olvass más topikokat is. A jobboldaliak javarésze tajtékzik a korrupció ellen már csak azért is, mert ezzel a kormány kockára teszi azt, hogy a náluk sokkal kártékonyabb ballib csürhe kerül hatalomra.

Per pillanat viszont az ország biztonsága miatt nem tudok elképzelni jobb kormányt, mint a Fidesz, amelyik már bizonyított ezügyben.

Előzmény: and0626 (33)
epres túróhab Creative Commons License 2017.03.27 0 0 34

de azért azt még megnézném,

A cikk szerint nem fogod megérni...

Előzmény: and0626 (33)
and0626 Creative Commons License 2017.03.27 0 0 33

A jobboldalit nem érdekli, hogy a kedvenc csapata gennyesre lopja magát, mint ahogy az sem, hogy azt lopja el, ami az ország a posványból való kilábalásra kap,  mivel a jobboldali egy futballhuligán értelmi képességeivel tekint a világra, ahol az a jó, amit a kedvenc csapata tesz, és minden más rossz. 

Sajnos annak a csökkent értelmű szubkultúrának, amelyik a szabadságra és a biztonságra úgy tekint, mint egymást kioltó fogalomra, mint ahogy lentebb is valamelyik agyhalott moszkovita vallotta, nem szimpatikus a nyugat. Ezek genetikailag úgy vannak oltva, hogy alattvalók legyenek - jól mondta az amerikai népszavás csóka. Ez a réteg sírt-vonyított a kádár rendszer után, ez rajong horti szennyes rezsiméért, és ez a bázisa a Moszkva fitymáját nyaló, Duertével lekezelő, illiberális orbán-rezsimnek is. De rühelli a gazdag és szabad nyugatot, és drukkol az ordasnak, hogy minél több fizetett terroristát láthasson a híradóban Londonban, Párizsban, Amszterdamban. 

Ezeknek egy kormányváltás maga lenne a második trianon, de azért azt még megnézném, hogy vonyítana az utca mocskában vonuló libbantozó jobboldali a liberális szabadságjogaiért, ha egyszer orbánék szőrös talpa alá "véletlenül" banánhéj kerülne. 

Előzmény: voks02 (31)
voks02 Creative Commons License 2017.03.27 0 0 32

Bocs. "Amin semmit nem sért, ...", vagy ilyesmi.

Előzmény: voks02 (31)
voks02 Creative Commons License 2017.03.27 0 0 31

mindemellett megmaradnunk önmagunknak, a saját egyedi kultúránkkal, nyelvünkkel, gondolkodásmódunkkal, stb.

Amin semmit nem segít, ha meghaladjuk azokat a rezsimeket, amiket a cikk is említ. Már úgy értem, hogy nem kell egyetértened a cikkel, a legkevésbé sem, de ha a vita kedvéért kiindulsz az ott felsorolt premisszákból, akkor az ott ajánlott vagy vágyott kimenetel a legkevésé sem fenyegeti mindezt, Sőt. Nem csak úgy maradhatunk meg saját egyedi kultúránkkal, satöbbi, hogy közben jöttment politikusok gennyesre lopják magukat rajtunk. Mint most, és régóta.

Előzmény: egy hazafi (30)
egy hazafi Creative Commons License 2017.03.27 0 0 30

"A nyugat a gyarmatosítás, mások kizsákmányolása árán lett gazdag."

Velünk is ezt akarták csinálni a nyugatiak, ezért akasztották a nyakunkba Trianont.

Ettől eltekintve is, nem másokat kellene utánoznunk, hanem önmagunk régi nagyságát kell helyreállítani és mindemellett megmaradnunk önmagunknak, a saját egyedi kultúránkkal, nyelvünkkel, gondolkodásmódunkkal, stb.

Előzmény: harapia (24)
harapia Creative Commons License 2017.03.27 0 0 29

Én ügy gondolom, hogy helyes úton járunk. A V4-nek sokkal szorosabb szövetséget kéne kötni. Szerintem sokkal erősebbek lennénk, mint a libbant nyugat.

Előzmény: epres túróhab (27)
egy hazafi Creative Commons License 2017.03.27 0 0 28

Orbánék már könnyen beszélnek: ők gennyesre lopták/lopják magukat az EU-s pénzek lenyúlásából meg a jó zsíros állásokból. Pofázni persze tudnak szép (vagy kevésbé szép) dolgokat, hogy meglegyen a népnek is a lelki betevő, de ez kevés ahhoz, hogy a Kárpát-medence újra a magyaroké legyen.

Mire használják ezek a vagyonukat? Hogy még több pénzük legyen? Egyetlen vigaszom, hogy mivel a másvilágon a gazdag ember nemkívánt személyiség, akkor én majd kárörvendve szemlélhetem őket a mennyekből, hogy zuhannak a pokolba. Csak míg oda jutnak, ne gyengítenék, ne ártanának még többet a magyarságnak...

Előzmény: Törölt nick (25)
epres túróhab Creative Commons License 2017.03.27 0 0 27

Úgy tűnik, hogy az emberek java része a nyugatot tekinti mércének. 

Egy közösség/nemzet alávetésének leggazdaságosabb módszere kultúrájának tönkretétele. Az az eszmerendszer, amit most liberális demokráciaként szoktak nevezni pont arról híres, hogy jottányit sem kompromisszumkész. Velük nincs helye a kiegyezésnek, mert ők nem ismerik a kiegyezés fogalmát.

Előzmény: harapia (24)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!