Helping you find your way in the world of travel. Explore airline locations and services at airports globally to ensure youre always connected. https://airlineslocation.com/
The power to end what no longer resonates is yours. Were the gentle nudge you need to cancel, to clear the path for more meaningful moments. https://cancellationprocess.com/
Nem vagyok én Király , ha csak .. szóval nem vagyok .Tévedés kérlek , a honfoglalók tábora nem a honfi hivatalos oldala .Valójában érdekes dolgok vannak ott , tedd meg kérlek a bejelentést a hivatalos oldalon . Sztm bin úr sáros :)
Drága Nagy Honfi Királ, úgy ollóztam ezt a kis publikus szösszenetet a Honfoglalók tábora! 555. sz. italboltból. Döngess be kérlek, érdekes szerecsenmosdatások folynak körülötte, mert hát ugye a mundért többen is használgatyák:-)
Nagy harcos ! Ha megtennéd ,hogy elküldöd a Nagy Honfi király face oldalára ezt a képet . Itt nem kapsz lehetőséget a csalás kivizsgálására. Ha már arra jársz ,térj be Csapos Csanád ívójába , fizetek egy honfis sört .
Teljesen egyetértek Veled! Többször tapasztaltam, hogy rám (89-es) azonnal reppen, és leváraz, míg pl. a 130 akárhányasra nem csap le. Nagyon unfair módon játszik! Talán igaz, hogy: boldogok a lelki szegények..
Szerinted a játék folyamán melyik dolog szégyellnivalóbb:
a játékba épített segítség urambocsá' használata, vagy az emberi jellemtelenség játékbeli megnyilvánulása?
Nincs jó véleményem a fotózási művészeted fitogtatásáról, viszont játékstílusodban észlelt összes unfair elemnek a csillogtatása mélyen elgondolkodtat: egy ilyen őskövületi top játékos miért veszi fel a palettára: azonnal a 3. helyen álló támadása, azonnal várra támadás, azonnal 400-as támadás.
Ezekről viszont készíthetnél képes beszámolót a hódolóidnak:)
Egy újabb csomag gyorspapagáj és gyorstávcső. Még a legjobbak is rajtavesztenek. És nem szégyellik magukat, hogy meg sem próbálnak küzdeni .. neadjisten megnézni a kérdést ... csak nyomják a papagájt/távcsövet agyatlan módon. Miért nem játszanak inkább valami lövöldözőset, ahhoz ez pont elég volna ...