Eladó egy eredeti Freywille női 100% selyemből készült sál. 53x53 cm, bolti ára 29950 Ft. Díszdobozban, szalaggal, csak a fotó kedvéért lett kibontva. 17000 Ft, előre utalás után ingyen Foxpost! Érdeklődni: bertram1@citromail.hu
Sokaknak nagy probléma, hogy hogyan is találhatnak a méretükben ruhát. Nem könnyű ez az egész persze, mivel molett kabátot, nadrágot, vagy a kis növésűeknek és mégis felnőttes ruhát nem osztogatnak minden sarkon.
Szerencsére manapság már sokkal jobb a helyzet ebből a szempontból, mint volt, mondjuk 10-15 évvel ezelőtt.
Manapság már vannak speciálisan az ilyen fazonú embereknek is boltok, ahol mindenki megtalálhatja azt a ruhát, az olyan fajtát,amit csak szeretne. És ezek nem is néznek ki rosszul sem szerencsére.
Ismerem a hírdető oldalakat is de más tapasztalatok azt mutatják, hogy fórumon belül sokkal könnyebb az eladás. Legalábbis találkoztam sok haszno adok-veszek topikkal :)
Nem találtam ilyen jellegű topikot ezért gondoltam létrehozom. Ide bárki nyugodtam beteheti eladni kívánt ruha darabjait. Az ötlet Kedves Feleségem miatt ütött szöget a fejembe ugyanis van legalább 200db eladó ruhánk... :) Hamarosan itt is közzé teszem... Remélem sikeres lehet a topik.