Keresés

Részletes keresés

fák, juh, madár2 Creative Commons License 2017.02.15 0 0 27

Ittenkém a középső újját mutatja fel neked. :) 

Csak a jegyzőkönyv kedvéért. :)

Előzmény: voks02 (17)
Haragossy úr Creative Commons License 2017.02.14 0 0 26

Meglehet, akkor is volt más szempont, mint hogy a híres Pestbelvár gyorsan elérhető legyen.

És ha jól tudom, mégsem a rohamosztagokat küldik onnan a szélrózsa minden irányába, mint ahogy azt konfabuláltad.

Előzmény: voks02 (25)
voks02 Creative Commons License 2017.02.14 0 0 25

Nagyon nem ismered országod földrajzát. Vannak helyek, ahonnan az M0 könnyen elérhető, igen. A Budakeszi út pont nem ilyen. Egészen nagyon nem ilyen (többek között azért, mert nincs is M0 a közelében).

Előzmény: Haragossy úr (21)
King_of_Giants Creative Commons License 2017.02.14 0 0 24

Oszt merre kerülöd el Bp-et, max a 0-son ami szintén nem egy gyors forgalmú

Én jobban szeretném ha a régi helyén maradna, mert félő hogy a pesti polgárok egy hétfőn felkelnek, oszt....

Cookie Darlington Creative Commons License 2017.02.14 0 0 23

Cookie Darlington Creative Commons License 2017.02.14 0 0 22

De. Pont, hogy át kell. Vegyél Mo térképet!

Haragossy úr Creative Commons License 2017.02.14 -1 0 21

Ha úgy is lenne, ahogy a balliberális elképzelte, azzal sem lenne semmi baj, mert az NNI, mint a nevéből is kiderül, országos hatáskörű szervezet, így ha Budapesten kívül lenne dolga valamilyen rejtélyes okból kifolyólag, akkor nem kell a dugóból kiaraszolnia Debrecen, Tatabánya vagy Pécs felé menet.

Lyukra futott a balliberális.

Cookie Darlington Creative Commons License 2017.02.14 -2 1 20

Miért őrjöngsz, pubi?

Előzmény: Törölt nick (16)
pert2 Creative Commons License 2017.02.13 -1 0 19

Kozelebb koltoztek Gyorkoshoz, igy ha legkozelebb lovoldozik, tiz perccel korabban kiernek. Egyebkent kerdes, milyen gyakran mukodnek pesten vagy videken.

Előzmény: voks02 (-)
Jenő bátyó Creative Commons License 2017.02.13 -1 0 18

Telek spekuláció

Előzmény: King_of_Giants (13)
voks02 Creative Commons License 2017.02.13 -1 0 17

Nyugodtan. Csak a jegyzőkönyv kedvéért jegyzem meg: valakivel összekeversz, soha nem volt másik nickem, ez az egy van és volt kezdettől fogva.

Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2017.02.13 -1 0 16

Legközelebb kedves édesanyádat légy oly kedves pubizni. Neked innentől le is út, fel is út, rám nem hat a süket libsi melléduma, nagyon rég immunis vagyok rá. Ergo, le vagy tojva. ooloo

Előzmény: voks02 (12)
Jenő bátyó Creative Commons License 2017.02.13 -1 0 15

Orbán Örség lészen az. Mert van

Áder örség és van

Kövér örség

A Matolcsy örség mellett

Előzmény: Tzp (9)
voks02 Creative Commons License 2017.02.13 -1 0 14
King_of_Giants Creative Commons License 2017.02.13 -1 0 13

Lehet hogy /majd/ ujrajáccák a budai kitörést?

voks02 Creative Commons License 2017.02.13 -1 0 12

Figyelj, pubi, a jogtárra adtam linket, és nincs ott az indoklás. Ezért kérdeztem. Lehet azt is, hogy normális kérdésre nem akarsz normális emberként válaszolni, felőlem.

Igen, úgy nyitottam. Egyfelől azért, mert ez a nevük, akkor is, ha csak egy részlegük, másfelől mert az Index nem enged akármekkora címet, harmadrészt mert ez egy parafrázis, ha már hallottál ilyesmiről.

Előzmény: Törölt nick (10)
voks02 Creative Commons License 2017.02.13 -1 0 11

Azt én is tudom, meg azt is, hogy ez legalább ötmilliárdunkba fog kerülni.

Előzmény: Tzp (7)
Törölt nick Creative Commons License 2017.02.13 0 0 10

Jogtár

Előzmény: voks02 (5)
Tzp Creative Commons License 2017.02.13 0 0 9

Persze a hivatalos indoklás tetszőleges mértékben eltérhet a valós októl. A TEK is neve alapján terrorelhárító szervezetnek jött létre, holott a terrorelhárító képesség csökkent a létrejöttével és szinte kizárólag az állampárt védelme a célja (narancsőrség).

Előzmény: Tzp (7)
Törölt nick Creative Commons License 2017.02.13 -2 0 8

A cikk egésze nem ezt sugallja, hanem hogy a komplett KR-t költöztetik ki. Nyilván így lehet gyűlöletet kelteni, utalni sikkasztásra, korrupcióra, lopásra úgy, hogy közben tényeket nem tudnak mellé tenni. Igaz, a 444.hu az egyik legfőbb hazai ún. fake news gyártó.

De Te is így nyitottál topikot, hogy "készenlét a város szélén", s nem úgy, hogy nemzeti nyomozóiroda a város szélén.

Nem értem, az orbanofóbiások egy topiknyitás erejéig sem képesek igazat mondani??!! Örökké hazudoznotok kell? Miért gondoljátok, hogy a másik oldalon hülyék vannak? Magatokból indultok ki? Nem kéne.

Tényleg nem zavar téged az örökös hazudozás? Értem, provokálsz, mint a debil hülyegyerek. És? Ez mire jó?

------

URL: https://444.hu/2017/02/13/a-ii-keruletbe-koltoztetik-keszenleti-rendorseget

A II. kerületbe költöztetik készenléti rendőrséget

Egy pénteken megjelent kormányhatározat szerint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda egységeit a II. kerületi Labanc utca 57-es szám alá költöztetik. Így a rendőrök gyakorlatilag kikerülnek a város szélére.

A készenléti rendőrség eddig a X. kerületben, Kerepesi úton lakott.  

A kormányhatározat szerint a költözést a belügyminiszternek 2019. május 30-ig kell levezényelnie. 

A Labanc utcai épületegyüttes átalakítására idén 2,5 milliárd forintot, 2018-ban pedig 2,673 milliárdot keretet biztosítanak a költségvetésből.

Előzmény: voks02 (4)
Tzp Creative Commons License 2017.02.13 0 0 7

Annyi indoklás van a Közlönyben, hogy a KR NNI-t az "egységes elhelyezése érdekében" költöztetik.

Előzmény: voks02 (5)
Tzp Creative Commons License 2017.02.13 0 0 6

Nem életszerű, hogy egy ilyen döntés során ne vennék figyelembe az autoriter kormányzás erősítését és a korrupciós lehetőséget.

voks02 Creative Commons License 2017.02.13 -1 0 5

Orbánbasis okoskodás helyett segítenél? Két helyen találtam:

jogtár: https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A17H1071.KOR&timeshift=fffffff4&txtreferer=00000001.TXT

közlöny: www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/MK17020.pdf

Indoklás egyik helyen sem található.

Előzmény: Törölt nick (3)
voks02 Creative Commons License 2017.02.13 -1 0 4

Mellesleg megjegyzem, hogy a cikkben is NNI van, rögtön az első mondatban. Igen, lehet, hogy igazad van, ezért tettem fel a kérdést.

Rohadt unalmas, hogy már egy normális kérdést sem lehet feltenni anélkül, hogy valaki az első kanyarban ne kezdjen Orbánbasizni.

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2017.02.13 -1 0 3

Sem Te, sem a 444.hu nem képes egy jogszabályt megérteni. Sóhaj, mondd, az érettségit mennyiért vetted? :)p  Vonatkozó Korm. ha. szerint nem a KR, hanem a KR NNI költözik át. KR != KR NNI, s ez  - három kattintással a neten kiderül, hogy - a KR NNI egy a KR irányítása alá tartozó, bűnügyi feladatokat ellátó nyomozó hatóság. Vagyis a szervezet egy kisebb része költözik, nem a KR egésze. Ha a miért érdekel, megnézed a jogtárban az előterjesztő indoklását.

További kellemes rettegést az Orbánbasitól! :D

Jenő bátyó Creative Commons License 2017.02.13 -1 0 2

Hungária-Kerepesi út sarok. Kinek a kezére játszák át?

Előzmény: nyman (1)
nyman Creative Commons License 2017.02.13 -1 0 1

Athuzzak majd a repulot is?

http://index.hu/belfold/budapest/2012/05/08/a_tek-repulogep_miatt_szakadt_le_a_metro_menyezete/

Nekem sem tunik racionalis dontesnek, hacsak nem vkinek kell a telek vmi lakoparknak, irodahaznak, bevasarlokozpontnak, mint anno a Bolyai eseteben.

4/C Creative Commons License 2017.02.13 0 0 0

vár0s

voks02 Creative Commons License 2017.02.13 -1 0 topiknyitó

Előrebocsátom, most senkit nem szekírozni akarok, nem a szekértáborok közötti veszekedésre vagyok kíváncsi. Tényleg, abszolúte komolyan érdekelne, mit szóltok ehhez ti, a mostani kormány eltökélt hívei, hogy ez micsoda, miért kell, miért jó a város közepéből ide kiköltözni, különös tekintettel arra, hogy a Budakeszi útról közismerten nagyon nehéz bejutni a városba dugók idején, és ezen a sziréna sem segít olyan sokat, mert fizikailag nincs annyi hely az úton.

https://444.hu/2017/02/13/a-ii-keruletbe-koltoztetik-keszenleti-rendorseget

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!