Előrebocsátom, most senkit nem szekírozni akarok, nem a szekértáborok közötti veszekedésre vagyok kíváncsi. Tényleg, abszolúte komolyan érdekelne, mit szóltok ehhez ti, a mostani kormány eltökélt hívei, hogy ez micsoda, miért kell, miért jó a város közepéből ide kiköltözni, különös tekintettel arra, hogy a Budakeszi útról közismerten nagyon nehéz bejutni a városba dugók idején, és ezen a sziréna sem segít olyan sokat, mert fizikailag nincs annyi hely az úton.
https://444.hu/2017/02/13/a-ii-keruletbe-koltoztetik-keszenleti-rendorseget
Nagyon nem ismered országod földrajzát. Vannak helyek, ahonnan az M0 könnyen elérhető, igen. A Budakeszi út pont nem ilyen. Egészen nagyon nem ilyen (többek között azért, mert nincs is M0 a közelében).
Ha úgy is lenne, ahogy a balliberális elképzelte, azzal sem lenne semmi baj, mert az NNI, mint a nevéből is kiderül, országos hatáskörű szervezet, így ha Budapesten kívül lenne dolga valamilyen rejtélyes okból kifolyólag, akkor nem kell a dugóból kiaraszolnia Debrecen, Tatabánya vagy Pécs felé menet.
Kozelebb koltoztek Gyorkoshoz, igy ha legkozelebb lovoldozik, tiz perccel korabban kiernek. Egyebkent kerdes, milyen gyakran mukodnek pesten vagy videken.
Legközelebb kedves édesanyádat légy oly kedves pubizni. Neked innentől le is út, fel is út, rám nem hat a süket libsi melléduma, nagyon rég immunis vagyok rá. Ergo, le vagy tojva. ooloo
Figyelj, pubi, a jogtárra adtam linket, és nincs ott az indoklás. Ezért kérdeztem. Lehet azt is, hogy normális kérdésre nem akarsz normális emberként válaszolni, felőlem.
Igen, úgy nyitottam. Egyfelől azért, mert ez a nevük, akkor is, ha csak egy részlegük, másfelől mert az Index nem enged akármekkora címet, harmadrészt mert ez egy parafrázis, ha már hallottál ilyesmiről.
Persze a hivatalos indoklás tetszőleges mértékben eltérhet a valós októl. A TEK is neve alapján terrorelhárító szervezetnek jött létre, holott a terrorelhárító képesség csökkent a létrejöttével és szinte kizárólag az állampárt védelme a célja (narancsőrség).
A cikk egésze nem ezt sugallja, hanem hogy a komplett KR-t költöztetik ki. Nyilván így lehet gyűlöletet kelteni, utalni sikkasztásra, korrupcióra, lopásra úgy, hogy közben tényeket nem tudnak mellé tenni. Igaz, a 444.hu az egyik legfőbb hazai ún. fake news gyártó.
De Te is így nyitottál topikot, hogy "készenlét a város szélén", s nem úgy, hogy nemzeti nyomozóiroda a város szélén.
Nem értem, az orbanofóbiások egy topiknyitás erejéig sem képesek igazat mondani??!! Örökké hazudoznotok kell? Miért gondoljátok, hogy a másik oldalon hülyék vannak? Magatokból indultok ki? Nem kéne.
Tényleg nem zavar téged az örökös hazudozás? Értem, provokálsz, mint a debil hülyegyerek. És? Ez mire jó?
A II. kerületbe költöztetik készenléti rendőrséget
Egy pénteken megjelent kormányhatározat szerint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda egységeit a II. kerületi Labanc utca 57-es szám alá költöztetik. Így a rendőrök gyakorlatilag kikerülnek a város szélére.
A készenléti rendőrség eddig a X. kerületben, Kerepesi úton lakott.
A kormányhatározat szerint a költözést a belügyminiszternek 2019. május 30-ig kell levezényelnie.
A Labanc utcai épületegyüttes átalakítására idén 2,5 milliárd forintot, 2018-ban pedig 2,673 milliárdot keretet biztosítanak a költségvetésből.
Sem Te, sem a 444.hu nem képes egy jogszabályt megérteni. Sóhaj, mondd, az érettségit mennyiért vetted? :)p Vonatkozó Korm. ha. szerint nem a KR, hanem a KR NNI költözik át. KR != KR NNI, s ez - három kattintással a neten kiderül, hogy - a KR NNI egy a KR irányítása alá tartozó, bűnügyi feladatokat ellátó nyomozó hatóság. Vagyis a szervezet egy kisebb része költözik, nem a KR egésze. Ha a miért érdekel, megnézed a jogtárban az előterjesztő indoklását.
Előrebocsátom, most senkit nem szekírozni akarok, nem a szekértáborok közötti veszekedésre vagyok kíváncsi. Tényleg, abszolúte komolyan érdekelne, mit szóltok ehhez ti, a mostani kormány eltökélt hívei, hogy ez micsoda, miért kell, miért jó a város közepéből ide kiköltözni, különös tekintettel arra, hogy a Budakeszi útról közismerten nagyon nehéz bejutni a városba dugók idején, és ezen a sziréna sem segít olyan sokat, mert fizikailag nincs annyi hely az úton.