gyanez van a vizitdíjjal is,a háromszáz forint sok volt,most ha időben akar valaki műszeres orvosi vizsgálatot
merugye a 300forintos vizitdij távoltartotta az unalmukba MR-ben meg az UH-ágyban pihenni szándékozó nyuggereket ezért amig volt vizitdij addig azonnal voltak ezek a vizsgálatok.
Bokros kétezerforintos tandíja nem tetszett a fideszeseknek,most sokan vannak akiknek a szülei fizethetnek százezreket.
Ugyanez van a vizitdíjjal is,a háromszáz forint sok volt,most ha időben akar valaki műszeres orvosi vizsgálatot akkor mehet magánrendelőbe több tízezerért.
Ennél sokkal fontosabb, hogy Gyurcsány de facto elismerte, hogy a minimálbér adómentessé tétele után nagyon is megugrott a minimálbéren bejelentettek száma.
tedd már mellé az öszödi beszédet is baszkikám, meg azt is amikor gyurcsány a kerítés mögött áll, szopkodva az illegális msuzlin határátlépők/bevándorlók faszát.
2005-ben volt néhány szabály, amelyek közül legalább egyet látványosan lesz..t a jóképességű miniszterelnök. Szegény Söveges viszont nem tudta kezelni.
Orbán Viktor: – Nem az lett volna az okosabb, ha inkább megemelik a minimálbért és rajta hagyják az adót, ugyanannyi pénz jut az emberek zsebébe, csak nem invitálják meg az embereket, hogy jelentkezzenek be azok is minimálbéren, akik egyébként nem abban voltak?
Gyurcsány Ferenc: – De az emberek nem azért jelentkeznek be minimálbéren, mert hogy adómentes lett a minimálbér, hanem azért, mert azokat a terheket, amelyeket fizetnek, és azokat a szolgáltatásokat, amelyeket az államtól kapják, ezeket nem látják arányban. Szóval minimálbért.
Orbán Viktor: – Bocsánat, ezt most nem értettem.
Én értettem. Ez azt jelentette, hogy Qrcsány egy aljas, rendkívül kártékony féreg. (A többi balliberálissal együtt.)
Több, mint 10 az a 7! Csak miFerink 3 évig nem vette komolyan a horngabeszi útmutatást. Ezért aztán kinéz még újabb 7 év a korszakos jelentőségű debattőrnek.