Ha, én csak egy tök átlagos ember volnék (mint mindenki más), annál semmivel se kevesebb, se több, akkor nem akarnék boszorka lenni. Várj… egy kicsit össze gabalyodtam. Tehát.
Ha nem volnék átlagos, mint mindenki más (aki átlagos); akkor, akár boszorka is lehetnék. Ami ugye, nem egy hátrány. Idáig megvan? De! Mivel nem vagyok mindenki más, akár boszorka is lehetek. Ez a jó irány.
Na szóval. Mivel nem vagyok mindenki más (és tényleg csak szerényen), mert ez az egyik legfőbb erényem, de senki nem lehet pont olyan mint én, szóval… (hosszú lenne felsorolni, de) és mert napi rendszerességgel, még azelőtt benedvesedek, hogy csengetne a postás, szerintem, én boszorka vagyok. Szerinted?
Egyébként mindegy, hogy ki és mit gondol. Tegyünk egy próbát.
Csukd be a szemed, lazulj el. Semmi gond. Gondolj jó erősen és olyan hosszan ahogy azt jónak látod, bármire. Majd nyisd ki a szemed, próbáld meg érzékelni azt a változást, amit gondolataid eredményeztek. Ha gondolataid, akaratod létező valósággá formálódott, boszorka vagy (vagy miniszterelnök). Ha nem, nem vagy boszorka. Vagy, egyszerűen csak nem érzékeled a valóságot. Bűvöletben leledzel. Amely bűvölet ugye, boszorkányság.
Röviden: boszorkányok voltak, vannak, lesznek.
Ennyit akartam mondani. Kérem kapcsolja ki...