Keresés

Részletes keresés

Tonio 2.0 Creative Commons License 2018.06.08 0 0 44

szerintem sokan a műsorból tényleg elhitték, hogy itt ellenzéki győzelem lesz, és most eléggé csalódottak. van, aki érdekből reménykedett, van, aki értékorientáltan.

nem tudom, ezt miből szűrték le amúgy, a facebookos véleménybuborékuk helyett jobb lett volna, ha vetnek egy pillantást a Medián közvélemény-kutatásaira. én mindig őket szoktam figyelni, 2002 óta szinte mindig ők vannak legközelebb a végeredményhez.

Előzmény: Ilhilla (43)
Ilhilla Creative Commons License 2018.06.08 0 0 43

A legutóbbit végig tudtam nézni és megállapítottam: ennyi megkeseredett, kiábrándult, a tényeket elfogadni képtelen embert már régen láttam együtt! nagypofájú Pörzse is csak ült megszeppenve, a polgármester alig-alig szólalt meg, Csintalan pedig osztotta az észt, ahogy szokta. Ha nem tudná az ember az "életútját", talán még említésre méltónak is értékelhetném, de előttem már eljátszotta magát/kijátszotta kártyáit! Könnyen jártatja a száját, hiszen szocdemként (ezt ki is hagytad a felsorolásból), majd szociként jól megszedte magát ő is és Simicska tévéjét lassan elnevezhetnénk "Sanyi tévéjének" is, annyi műsoridőt kap, hiába, kell a lóvé a nyugdíj kiegészítéseként. Puzsér személyében azt nem kedvelem, hogy mindig olvassa az előre leírt "spontán" véleményét (:D), utána pedig ugyanaz megjelenik a facebook-on, vagy míg meg nem szűnt- nyomtatásban is pl. a Magyar nemzet hasábjain. Hiába mond jókat, mindig "megmondóemberként" teszi, ami számomra nem szimpatikus.

Előzmény: Tonio 2.0 (42)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2018.06.08 0 0 42

Belenéztem pár adásba, de ritka volt, hogy végig is néztem.

Őszintén szólva a legtöbb politikai műsor olyan, hogy az adott oldallal szimpatizálóknak tetszik, a másik oldal támogatói meg legfeljebb alacsony vérnyomás elleni védekezés céljából nézik. :) (Ez alól részben kivételek a vitaműsorok, de persze ott is lehet általában szó szerint tudni, hogy melyik vendég mit fog mondani. Ha valaki a lojalitás helyett vagy legalább mellett a szakmaiságot, méltányosságot képviseli, annak mindig szoktam örülni. De ez mindkét oldalon ritka.)

Szóval: számos sértett, többszörösen levitézlett ember, hihetetlenül egyoldalú műsor. Olyasmi, mint az egykori Heti Hetes, csak rosszabb.

Sok mindent elmond a műsorról, hogy Csintalan az egyik legnormálisabb, bár ő is volt már minden, MSZP-s, fideszes, most éppen jobbikos. Simicska haverjaként a G-nap után ő is átnavigálta magát. Ezzel együtt a jobb arcok közé tartozik.

Igaziból Puzsér miatt néztem bele, ő igyekszik objektív lenni, bár örülnék neki, ha néha próbálna kicsit pozitívabb lenni, én értem, hogy ő az anticeleb celeb, meg a mindenben véleményt nyilvánító, és baromi sok mindent lefikázó megmondóember, de örömteli lenne, ha néha kicsit optimistábban állna a dolgokhoz.

Konokkal kevés dologban értek egyet, de nincs vele gondom.

Wahorn számomra a legnegatívabb meglepetése a műsornak. A Bizottság meg a képzőművészeti dolgai alapján úgy gondoltam, egy jó értelemben bolond művész. Ehhez képest a műsorban olyan, mint egy szektás nyugger, hihetetlen egyszerű és ostoba megnyilvánulásai vannak.

Verebes már öreg ehhez, be van lassulva.

A polgármester jó arc volt.

Azt a Gulyás valakit egyszer láttam, közölte, hogy a migráció nem létező probléma. Puzsér utána leordította a fejét, h nem lehet ennyire hülye. :)

Pörzse korábban black jack-féle telefonos játékokat játszott a tévénézőkkel, aztán megtalálta a magában szunnyadó nemzeti radikálist. Egy időben még mszp-s fórumot vezetett (kellett a pénz), majd fideszes lett (nekem mindig Ön marad a "first lady" - mondta Lévai Anikónak), utána a bujkáló Budaházy-val készített interjút, gárdista volt, most éppen néppárti. Akinek ez az életút hiteles, annak csak gratulálni tudok.

Perjés egy kiöregedett Elvis-imitátor, korábban (a G-nap előtt) természetesen ő is fideszes volt.

A kormánnyal szimpatizálók közül a többség nem megy be a Simicska-médiába, így eleve nem egyszerű, ha akarnak sem, értelmes embert találni közülük, de a már eleve nem túl erős fideszes arcok közül is a legnagyobb idiótákat hívták be, már amíg bejártak.

A műsorvezető rendes, korrekt ember, jó médiakritikákat írt (az egykori) Heti Válaszba. Kár, hogy ilyen társaságba keveredett.

kelso82 Creative Commons License 2018.06.07 0 0 41

Jah,szunetre megy, de a lezarasa ennek a szakasznak(esetleg evadnak?:) meltora sikeredett,ugyanis a vege kis szosszenet 1-2 mondatos otletecskek zsenialisra sikeredtek. 

Gody papa Creative Commons License 2018.06.06 0 0 40

mai adás utántól augusztus 1-ig nyári szünet

Törölt nick Creative Commons License 2018.03.29 0 0 39

Hát, nem tudom! Én belenéztem párszor és nem tetszett annyira... Lehet, hogy az érintett pártszimpátiám miatt, de örülök, hogy másnak bejön! :D Mindenesetre a hasonló műsorokban szerintem hitelesebbek voltak a megmondó emberek mint itt... A Hír Tv sem kedvenc adó már. Régebben jobban szerettem, bár a hírműsoros csatornákat ritkán nézem! :D

Előzmény: Gody papa (38)
Gody papa Creative Commons License 2018.03.15 0 0 38

Pedig vannak akik pont az ironia miatt nézik, mert egy Bayer Zs. vagy egy Bolgár Gy. műsort nem tudtak végignézni.

Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.03 0 0 37

Pontosabban Újságíróklub volt! :D A Sajtóklub az EcHo Tv-n megy! :)

Űjságíroklub Gyurcsány Ferenc lemondása után

https://youtu.be/Gc8MojpRRjU

Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.03 0 0 36

Hát nem tudom. Nekem nem jön be! :( Idegesítennek benne a megmondóemberek... Jobb volt a Sajtóklub az ATV-n vagy a Heti Hetes is klasszisokkal jobb volt! Legalábbis én ezt érzem. De mindenkinek más tetszik és ez így van rendjén! :D

Ilhilla Creative Commons License 2018.02.07 -2 0 35

Ma sem lesz Puzsér! M i é r t ?

Ilhilla Creative Commons License 2018.02.02 -2 1 34

Én Verebest nem tudom hová tenni: egyik mondatában szidja OV-t, másikban dicséri? Lehet, hogy félreértem? ...mert szinte érthetetlen, amit mond. Mindig is utáltam (arról nem is beszélve, milyen történetet meséltek anno róla, amikor a helyi színházban volt "vendégművész" és a színészotthonban lakott. :D)

Előzmény: BitterSweetSymphony (33)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2018.02.02 0 1 33

Puzsér, Wahorn, Konok, Csintalan nálam is, plusz nekem Perjés és Pörzse is OK.

A többi a szódával elmegy kategória.

Verebes viszont gyomorforgató volt legutóbb, remélem nem hívják meg soha többet. Nyilvánvaló, hogy megvásárolták a tudjukkik.

Dévényi viszont kitűnő műsorvezető. Fanyar és intelligens humora van, higgadt, pont ami ide kell a sok nagypofájú közé. :)

Egyetértek, nagyon szimpatikusan és elegánsan irányítja a csapatot.

Előzmény: Törölt nick (27)
Ilhilla Creative Commons License 2018.02.02 -2 1 32

Az elmúlt két adásban nem láttam Puzsért, ezért gondoltam, hogy talán mondott olyasmit, ami miatt "távoltartási végzést" hoztak ellene, hiányzott nagyon.

Én például remekül szórakoztam, amikor ott volt a goj motorosok vezére, Mészáros Imre is, jókat derültem a hülyeségein, jól szemléltette a "hozzá hasonlók" értelmi képességeit! A "vízzel leöntéses" sztori pedig azt: mennyire nem tudnak uralkodni magukon!

Nekem a "legideálisabb kemény mag": Konok, Wahorn, Csintalan, Puzsér, Pörzse + kellene egy kormánypárthoz közelii, vagy egy belevaló hölgy!

Előzmény: kelso82 (29)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2018.02.02 -1 1 31

Szerintem Puzsi jó arc, vág az agya, eredeti a dumája és jó a humora. Amúgy egy fax sok szempontból, és totál labilis, tuti megjárt már pár pszichiátert. (Nem mintha az szégyen lenne.)

Mondjuk előszeretettel szól hozzá olyan témákhoz is, amikhez nem ért és időnként hülyeségeket beszél. De összességében bírom, az utóbbi években felszállóágban van és én is nagyon csípem a műsorait.

Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2018.02.01 -1 0 30

Tudom melyikre gondolsz. Asszem Gulyás Balázs filmes szakember... no comment.

Előzmény: kelso82 (29)
kelso82 Creative Commons License 2018.02.01 0 0 29

Fuh az a motoros,meg a masik ketto... nehez alulmulni oket, talan csak stefka istvannak sikerulne ha beulne a musorba..

De nem banom,h neha vannak ilyenek is az effele musorokban, mert legalabb a nepek latjak, h az erveket hirbol sem ismerik. Mint bencsik a multkori csorteben : "jah?Hat a freedom house engem nem hat meg" :D

Sztem is azok a legjobb adasok, ahol csintalan, puzser es konok ott vannak,meg esetleg a vahorn.

Perjes elegge taszito figura, de engem az a toltelekember is idegesit aki beugro neha. Nem jut eszembe a neve,elnezest kerve tole,de ilyen kicsit pocok feje van. Hiaba ertek egyet veluk is tobbnyir(perjes es o) idegesitenek.

Ilhilla

puzser helyen sokszor mas van,ez nem jelenti,h eltunt.

Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2018.02.01 -1 1 28

Puzsért mennyire nem szerettük a Csiszben, de azért hogy kikupálták azóta (előtte ugye a rádióban nyomult inkább, ott volt rutinja az Önkényes mérvadóval és társaival). Nálam a Sznobjektív és a Szabadfogás is alap, ha máshogy nem, felvételről. Nagyon osztom Puzsér világnézetét, szinte mindenben azt mondja közéleti témában, amit gondolok.

Előzmény: BitterSweetSymphony (25)
Törölt nick Creative Commons License 2018.02.01 -1 0 27

Ebben a műsorban 4 olyan ember van, akinek a véleményére adni lehet: 1. Puzsér (neki a legjobban, mert ő a legobjektívebb), 2. Wahorn, 3. Konok, 4. Csintalan (bár vele vannak fenntartásaim, elég sokat váltogatta a nézeteit).

Pörzse azért gáz, mert pártember, és csak a Jobbik, mint párt szemszögéből néz mindent. Semmi gond nem lenne vele amúgy emberileg, de ebben a műsorban ez visszás, ilyen erővel Orbán Viktor is beülhetne ide személyesen. Ettől függetlenül 5. elemnek elfér.

A többi mellékvendég abszolút gáz, látszik, hogy képtelenek megtalálni azt az utolsó embert, akit rendszeresen ide lehetne hívni. Azok a kormánypárti trollok (a gój motoros, Fankadeli, meg valami fotós is volt) elképesztően ostoba, félművelt alakok voltak, egy Huth vagy Bayer kaliberű ember ide meg nem teszi be a lábát, mert...

Ez a Perjés szerintem egy ritka kellemetlen arc, nem feltétlenül a mondanivalója, hanem az egész ember rémes, ahogy fröcsög, meg ahogy néz ki a fejéből, már az is. A sásdi cigó polgármestertől pedig megkérdezném, hogy Lacikám, mi is volt az a sikkasztási ügyed? Amúgy sem tud mást mondani, csak hogy ők 1000 éve migránsok Magyarországon... A többi ad hoc résztvevő említést sem érdemel. Verebes szegény, a múltkor nagyon kínos volt.

Lukácsi Katalin cuki, de fogalmam sincs, hogy mit keresett valaha is a KDNP-ben vegytiszta ballib értékrenddel.

Dévényi viszont kitűnő műsorvezető. Fanyar és intelligens humora van, higgadt, pont ami ide kell a sok nagypofájú közé. :)

Összességében jó a műsor, de nagyon függ attól, hogy hányan vannak itt az eredeti csapatból. Minnél kevesebben, annál drasztikusabban tud esni a színvonal.

BitterSweetSymphony Creative Commons License 2018.02.01 0 1 26

Én nem ismertem Perjést, csak ebben a műsorban láttam először.

Szerintem értelmes és jókat mond, csak a frizuráján nehéz túllépni:-)

Előzmény: kelso82 (17)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2018.02.01 0 0 25

Miért eltűnt? A Sznobjektívben még ott volt:-)

Előzmény: Ilhilla (24)
Ilhilla Creative Commons License 2018.02.01 -2 1 24

Tudja valaki, hová tűnt Puzsér Róbert? Pótolhatatlan! :-)

kelso82 Creative Commons License 2018.01.19 -1 0 23

Jah es az utolso temara megint nem volt ido persze. Egyszer beirtam kb fel eve a lecsoba egy smst leventenek, h 2 oras kee legyen a musor es ,h probaljon meg intezkedniezugyben:D

csak rohogott,"isten ments,h ketszer ilyen hosszu legyen"-viccelodott:)

Pedig mennyire igazam volt. Musor elejen mikor a temakat elsorolja,az utolsonal rohogok mar, h ok akkor ez a tema ami mar nem lesz kitargyalva.:p

A tegnapi utolso tema a tiborcz cegenek 12 milliardos botranya lett volna,de errol mar egy szo sem esett.

Előzmény: kelso82 (22)
kelso82 Creative Commons License 2018.01.19 -1 0 22

Nezzetek meg a tegnapi csortet, minden idok egyik legjobb adasa volt. Imadtam ahogy horn gabor es hont andras folyamatos hebegesre kenyszeritette az osfideszes zarugot es bencsiket:D

Ennyire egyertelmu vite gyoztest ritkan latni,mint horn es hont a tegnapi csorteben.

Mondjuk nehez dolguk nem volt, amiket csinal mostansag ez a kormanynak nevezett valami.

De a stilus amivel rendelkeznek es vitaznak ervek menten rohadt jo:) persze bencsiknel az az erv a freedom house jelentesevel kapcsolatban, h-idezem "jah? Hat a freedom house engem nem hat meg" nagyszeru erv:D

persze akkor meghatotta amikor ugyanez a freedom house az mszp szdsz 10 elotti kormanyrol jelentett negativat:)

Na mind1, nem akarom tulpolitizalni a topicot, azt sem tudom,h itt szabad-e ezen szekciojanak a forumnak.

Mert ok, h politikai musor topikja,de nem a polidili szekcio. 

kelso82 Creative Commons License 2018.01.12 -1 0 21

Na ezt spec nem tudtam!

Bella allitolag onszantabol tavozott, vmi zenekar menedzselesenek a feladatat kapta(allitolag)

Viszont levente habitusat ismerve, nagyon nehezen tudom elkepzelni, h onszantabol lepett ki a radiobol.

Azota egyebkent a lanchid radio foszerkeszto helyetteset sem lattam a csorteben, nem jut eszembe a neve(az a tulmozgasos, beszed kozben dulongelo, rangatozo)alt. a stumpf helyen ult mindig.

Valoszinu nincs ennek koze a levi tavozasahoz, csak furcsa veletlen,h pont azota nem lattam(aminek orulok, mert idegesito a rangatozasa, a mondanivalojaval egyet szoktam persze erteni.

Előzmény: Mazsola0070 (19)
kelso82 Creative Commons License 2018.01.12 -1 0 20

Nekem mindegy,h mikor ismetlik, ejjel negyed kettokor kezdtem:)

Meg letoltenem sem kell, sot internetre menni sem. Archiv tvn keresztul nezem:p

Előzmény: Ilhilla (18)
Mazsola0070 Creative Commons License 2018.01.11 -2 0 19

"Sajnos a levente otthagyta a lecsot a lanchidban es pont az a perjes kapta meg a musort(mas cimmel) akitol herotom van.."

Ez egészen 2011-ig Perjés műsora volt Sprőd címmel, ami előtte hosszú évekig ment, aztán Perjésnek volt egy komoly balhéja (állítólag) Vass István Zoltánnal, aki egyik pillanatról a másikra kirúgatta a Lánchídtól. 

A Sprőd helyére gründolták egyik pillanatról a másikra Leventét és a Lecsót (lényegében pótperjésnek), de a Sprőd rajongók elég hosszú ideig nem tudták elfogadni.

Úgyhogy Perjés most lényegében visszakapta a műsorát (a címe is ugyanaz,mint volt), azt nem tudom, hogy Bellát kirúgták-e vagy magától ment.

Ilhilla Creative Commons License 2018.01.11 -2 0 18

Csintalant ma láttam a "Tantusz"-ban, sokkal kedvelhetőbb, türelmesebb a telefonálókkal, nem ugat le mindenkit, nem okoskodik, jót tesz neki, hogy várja az unokáját.

Perjés beszédstílusa nekem sem jön be, de nagyon jól látja a dolgokat, én nem bánom, amikor ott van.

Ma 23 órakor ismétlik a tegnapi Szabadfogást!

kelso82 Creative Commons License 2018.01.11 -1 0 17

Tenyleg eleg paraszt neha,neha meg vicces. Szoval en megelegedessel szoktam nyugtazni,ha latom musor elejen,h o is ott van.(Joparszor mas van helyette)

En akit nem kedvelek az a perjes zoli, hiaba ertek egyet legtobbszor a mondanivalojanak tartalmaval, irritalo a figura.

Vahornnal nincs rosszban csintalan, inkabb a pörzset szokta (szoktak) leugatni.

A tegnapi adast meg nem lattam ,estefele nezem vissza,ma este meg csorte.Remelem horn gabor es stumpf ott lesznek.

Sajnos a levente otthagyta a lecsot a lanchidban es pont az a perjes kapta meg a musort(mas cimmel) akitol herotom van..

Előzmény: Ilhilla (16)
Ilhilla Creative Commons License 2018.01.11 -2 0 16

Ha tehetem, én is nézem, de nagyon utálom Csintalan lekezelő pofavágásait, főleg, amikor Vahorn András beszél! 

Előzmény: kelso82 (12)
kelso82 Creative Commons License 2018.01.10 -1 0 15

Jah es meg kifelejtettem a Foszerkesztok klubjat azt is szoktam, igaz azt csak minden masodik heten, amikor a nyomtatott sajto foszerkesztoi a vendegek, a Foszerkesztok klubja.hu-t nem szoktam, mikor az online media foszerkesztoi a vendegek.

Előzmény: kelso82 (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!