Keresés

Részletes keresés

onanimusz Creative Commons License 2017.01.02 0 0 7

Most olvasom, máshol DK-snak írják Szabó Gábort. Mindenesetre a múltkor az Árpád hídnál egy MSZPs pult mögött láttam.

onanimusz Creative Commons License 2017.01.02 0 0 6

szóval szavazatszámláló biztos, az

Előzmény: onanimusz (5)
onanimusz Creative Commons License 2017.01.02 0 0 5

Fontos, bár jelen esetben nem szembetűnő distinkció, hogy a háttérben Ligetben Ligetvédők molinó, az előtérben egy Ligetben Ligetvédő szerepel.

Ez a csoport pár, erősen pártkötődésű személyből (pl: Antal Nikolett Henrietta, volt Jobbik szavazatgyűjtő, most MSZP aktivista, szabadság-téri megszállási emlékmű hekkelő; nagybátyja, Szabó Gábor, szintén MSZP; mindketten március 15.-ei zavargók; Bangó Attila, cigány önkormányzati valaki, Demokratikus Koalíció aktivista; ? 'táblás' József, kossuth-téri zavargó, szintén DK), illetve a köréjük verődó hajléktalan és félhajléktalan társaikból áll.

Szabó 'tuareg' Gáborral (nem összetévesztendő az előbb említettel!) jó viszonyt ápolnak.
Nem megerősített források szerint pártjaiktól pénzt kapnak, vagy legalábbis kaptak, a kassza ennek ellenére üres állandóan.

A Ligetvédők jelenlétük miatt jelentős számú szimpatizánstól estek el. (Már) Semmi közük a Ligetvédő mozgalomhoz, mivel azt több ízben lejáratták (pl.: közös fotózkodás Gyurcsánnyal).

WasLos? Creative Commons License 2017.01.01 0 1 3

Furkó Kálmán egy erősen oroszbarát alak volt, amikor ő vitte a dolgokat a GRU működött. Szóval egy exkommandóst, aki a Furkó alatt szolgált a magyaron túl az oroszok és az amik is küldhették felforgató, tippkutató céllal. Mivel a ligetvédőket az ami követség fogadta, szerintem ők rakták oda.

Előzmény: martinaxe7 (2)
martinaxe7 Creative Commons License 2017.01.01 0 0 2

KGB !

WasLos? Creative Commons License 2017.01.01 0 0 1

Nem biztos, hogy ők küldték oda.

Előzmény: ooloo (0)
ooloo Creative Commons License 2017.01.01 0 0 0

0rbánék már a ligetvédőktől is f0snak? :-}

WasLos? Creative Commons License 2017.01.01 0 0 topiknyitó

Péter barátunk nagyon, de nagyon gyanúsítható azzal, hogy közel áll a katonai elhárításhoz/felderítéshez:

Péter
[...]
Régebben bokszoló voltam, aztán edző. Voltam kommandós, a Furkónál, azt ismered? De itt keményebb, mint a kommandóban. A tisztálkodás és a vízhiány a legnehezebb.
--

szerintem az volt vagy az még most is. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!