Csak mert értesz a fröccsöntöshez és a távolságot is ismered:
Az Astorián hónapol óta van egy arab üzemeltetésű fodrász, ahová nem engednek be nőket. Kint van a tábla, miszerint fényképezni és nőknek belépni tilos.
"Talán nem kellett volna ilyen modellt állnotok a képhez. Oszt akkor más lenne a kép."
újabb hazugságok, sok zakkant jobboldali nem győzi telehazudni a fórumot hogy milyenek is a liberálisok.
"Érdekes módon Ákos esetén ment a hőzöngés ezerrel, most meg a nagy kuss. Pedig ez a jelenlegi probléma nagyságrendekkel durvább probléma, mint az Ákosra ráhazudott álprobléma..."
mé szted kiafaszt érdekel rajtad kívül hogy mi történik 1000kmre innen egy nevenincs kávézóban? te is csak azért vered a nyálad h fröccsenjen a libbantakra. különben le nem szarnád az egészet.
nem beszéltél rólam semmit érdemit, csak azt látszol állítani, hogy miattam meg a hozzám hasonlók miatt van negatív kép a liberálisokról, ami sajnos hülyeség, mert egyrészt nem vagyok sem sjw, sem ballib, másrészt azok többsége aligha olyan mint én, engem ellenségüknek tartanának.
Azt nem tudni. De pont a franciák azért hajlamosak beléjük szállni, ha nem is a kellő mértékben, csak a megfelelő hívószó kell hozzá: laicitás sérelme.
Még szentebb tehén, mint a muszlim szubkultúra, ezért kellett elviselniük a Mohamed-karikatúrákat, ezért nem járhatnak kendőben állami iskolába, ezért nem burkinizhetnek egyre több helyen, és ezért nincs burka közterületen.