Gyűjtögetők címmel ment egy sorozat ahol bekattant idősebbek mindenféle hasznosnak láccó tárgyakat összehordtak, és végül tele volt az otthonuk mindenféle használhatatlan holmival
OV stadionokat gyűjt.
Most éppen Pakson épül stadion. általában 900 ember jár meccsre, és azok eléggé tömegnek láccottak a pálya szélén.De a 2500 helyes stadionban eléggé el fognak veszni.MI lehet vajon a valódi cél?
MELEGEDŐKNEK tökéletesek lesznek a stadionok a rezsit nem fizető magyar családoknak télen!
A lelátót például a déli oldalról áttették az északira, és ezen a kánikulai vasárnapon rögtön ki is derült, hogy ez óriási hiba volt. Alig kezdődött el a mérkőzés, pillanatok alatt olyan izzadságszag áradt szét a lelátón, hogy arra inni kellett. A Nap ugyanis pont szemből vakította azt a néhány száz embert, aki kijött szurkolni a Dorog ellen. A verejtékező és kókadozó nézők alig bírták kivárni a szünetet. Fogós kérdés, hogy mi lesz itt, ha beköszönt a nyár.
A kollégákkal azon is jót derültünk, hogy a pálya déli oldalára épített kameraállások leginkább egy tyúkólhoz hasonlítanak egy minimális kis tetővel, ami nem tudom mi ellen fog védeni, maximum ha szigorúan függőlegesen esik az eső és egyáltalán nem fúj a szél. De a legmegdöbbentőbb mégse ez volt, hanem hogy mintha elfeledkeztek volna a tervezésnél arról, hogy a két méter magasra épített kameraállásba valahogy fel is kellene jutniuk a kameramanoknak, akik így lépcső helyett egy létrán mászhattak fel a helyükre.
Bennem nem merült fel, én csak a siváran kongó lelátókra gondolok, hogy ez hogyan hathat a játékosokra, és a drukkerekre, és mi értelme így az egésznek.
Valami mánia. Bekattanás.
Tegnap mondták, hogy a Népstadionban a csúcs 104 ezer néző volt.
Tudom, mit jelent a Pinochet meg a stadion, pláne, ha még az ellenzék is hozzájön.
Aki ilyet leír, az vagy nagyon démonizálni akarja az Orbán-kormányt, vagy görbe tükröt kíván tartani az ilyen ellenzéki retorika elé.
Vagy ha kormánypártiként komolyan gondolná, akkor iszonyú nagy marha lenne. Ilyenkor egy józanabb kormánypártinak nem ártana jelezni neki, hogy "Fogd már be, le akarsz minket égetni?".
Ledózeroltak egy 70 ezres Népstadiont, még mindíg negatívban vannak a stadionférőhelyekkel. 28 paksi stadion kéne a pótlására. mellesleg ez volt az egyetlen budapesti stadion, ahol atlétikai versenyt lehetett volna olimpiázni.
Nem pusztán a pénről van szó. Arról, hogy a mérete hatalmas, a szegényebb falusi drukkereket inkább elriasztja, mint csábítja, és a kongó lelátók előtt sztem elég rémisztő lehet jáccani.
Legalábbis mikor büntetés ez volt párszor, akkor a csapatok ilyesmiket nyilatkoztak. De lehet hogy tévedek, mára más a nézet.