Szeretne kihozni minél többet garázsából, tárolójából? Hirdessen nálunk ingyenesen (bérbeadásra vagy értékesítésre)! Oldalunkon garázsát, tárolóját befektetőként is keresik! www.garazs.com
én az angol utca 48 lakoja vagyok. nem értem, hogy mit akarsz közölni a " Venedikt" álnévvel, talán Varga Zs. -ra gondoltàl?
Nálunk is teljes sz.. van, ugyanugy mint a szuglo utca 64 ben. Az elötted iro jol irta, ezt a társaságot nagy ivben kerülni kell. Utánna néztem én is a dolgaiknak. Most "Budaliget villakert kft" neve alatt hülyitik az érdeklödöket a II. kerületben 70' - 80' milios lakàsokkal. Ezektöl menekülni kell, csak le kell kérni az adatokat egy "Céginfo"- nál.
csak kostolo: Bejegyzés kelte: 2016.06.09, 1193 Budapest, Székhely Derkovits Gyula utca 53. (nézd meg), Telephelyek száma: 0 db, Alaptőke: 3 000 000 HUF, Nettó árbevétel: 00 HUF ,Tulajdonosok: 2 db (járj utána)
Budaliget Villakert 2016 Kft. - Céginfo.hu www.ceginfo.hu/.../budaliget-villakert-2016-korlatolt-felelossegu... - Diese Seite übersetzenA cég rövidített elnevezése. 3/1. Budaliget Villakert 2016 Kft. Bejegyzés kelte: 2016.06.09. Hatályos: 2016.06.09. - ... Közzétéve: 2016.06.10. 5. A cég székhelye.
Több ismert Ingatlanosokkal probálják a lakásokat árulni! nyitott szemmel járj utánna, nagy bukfenc lesz.
Bele olvastam, elöször is (egy nagybetükkel irt) KÖSZÖNET neked ft74. Ez a társaság, (finoman irva) egy nagyon eltévedt, rossz társaság. Bele olvastam másik épitkezésükbe is. Probléma, probléma és ismét csak probléma. Kivitelezés, minőség (màs mint a szerződéses megállapodásban), csuszás, jogi dolgok, garanciális javítás stb. ismeretlen szavak. Igéretek, igéretek és ujra csak igéretek. Olvasottak nagyon szomoru dolgok, a màr becsapott vásárlok helyzete nagyon rosz. Vételi érdeklődésem (KÖSZÖNET neked ft74) még időben lezárva.
Tanàcsom (talàn még nem késő): vételi érdeklődéssel foglalkozoknak idézem és kiegészitem szavaidat: „Járj nyitott szemmel“ és vásárolj máshol. Elöször vegyél egy mesekönyvet, Budaliget helyett (ha nem akarsz problémát) pedig menj ki a népligetbe és olvasd a mesekönyvet. Ott biztos nem ér meglepetés, hiszen tudod, hogy csak mesekönyvet olvasol.
Neked személyesen ft74 :ma olvastem elöször irásodat, gyorsan akartam válaszolni, de azt hiszem még nem olvastam eleget. Még olvasgatok tovább és jelentkezem ujbol.
Remélem soraim segitenek a Villakert álmodozoinak és felébrednek mint Csipkerózsika. Sziasztok
Igazából azt nem értem, hogy miért nem teleknek adják el ezt a területet. Van mittomén 20 telek: kb 20x60 millió... És akkor normális családi házak épülnének, ami illik a környékhez. Mondjuk nem igazán félek attól, hogy piacképes a lakóparkdolog, úgyhogy szerintem ez lesz a vége.
Sziasztok. Találtam a fórumon érdekes olvasni valót. Ez a társaság beruházása és kivitelezése a "kék laguna ház" keres rá olvas bele. Érdekes és elgondolkodtató. Járj nyitott szemmel legyél ovatos. Sziasztok.
Sziasztok. Én 2 km re lakok a 0 as tól. Sík terepen is hangos gondold el a dombok közt. Brutál. Na meg eső után mintha egy vödör homokot öntöttek volna a kocsimra. A 0 as pora. Tuti hely lesz talicska pénzért.