Keresés

Részletes keresés

szuszetti Creative Commons License 5 órája 0 0 6522

Mégsem nyerő az a páros.

A focistafeleséggel pedig biztosan találkozunk még valamelyik celebsimogató műsorban.

Előzmény: Ilhilla (6521)
Ilhilla Creative Commons License 7 órája 0 1 6521

https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/nyero-paros-gyoztesek-2024-jauri-es-dorina/w9q1en9

Én nem bánom, hogy végül -döntetlennel, de több gyűjtött pénzzel- végül ők nyertek! Igaza volt Renáta/Mazsi/Sanyinak: a játékokban sokszor ők tették oda legjobban magukat!

Ebben az évadban nem tudtam senkinek drukkolni, nem volt egy páros sem, akinek mindkét tagja szimpatikus volt. 

flamingó88 Creative Commons License 20 órája 0 2 6520

Ebben a tegnapi játékban érdekes eredmények születtek. Erikáék lassúak voltak, 40 liter maradt, oké. Mazsiék teljesen jól fogták a vizet, teli vödrökkel ment Zoli. Igaz, hogy öntött mellé is, de nem 45-nek láttam a végét, hanem inkább 46-nak, ha megállítjuk a képet. Tamásék eredménye 46 liter volt, így holtverseny lehetett volna. Jauriék meg? Hogy lett nekik 49?? Kis edényeket vitt, amikor meg a nagy vödröt vitte, annak alig volt az alján. Lehetett látni, amikor öntötte ki, hogy csak pár liter. Arról nem is beszélve, hogy simán odament az edényekhez, amikor nem léphette volna át a piros csíkos vonalat.

szuszetti Creative Commons License 1 napja 0 2 6519

Hát, hogy vicces, vagy sem, az az ő megítélésük függvénye, de a szándék szerintem biztosan nem a gúnyolódás, hanem az irónia. Fülemnek sokkal bántóbb felhorkanások vannak itt másoktól.

És persze nem a játékok alatt hallható ordibálásokra és sárdobálásra gondolok. Előző évadokban is láttunk már sivítani embereket,akikről más adásban derült ki, hogy a látszat ellenére mégsem defektesek mentálisan :)

De amúgy igaz, aki tépte, szagolja! :)))

Előzmény: Ilhilla (6512)
Ilhilla Creative Commons License 1 napja 0 0 6518

Én azt is láttam, amikor Kabát összeválogatta a csapatát (nem azt, amit Balázs szervezett neki, hanem a szakembereket) és abba válogatta be ezt az Attilát is, mert korábban egy csapatban fociztak. Emiatt írtam, hogy "Kabát csókosa", de jól ismerte Balázst is. 

A műsort én sem néztem. 

Előzmény: gombóc63 (6516)
Ilhilla Creative Commons License 1 napja -1 1 6517

...de még milyen jól főzött! Bejutott a döntőbe!

Közgazdász, menedzser és "médiaszemélyiség". Ennyit tudok róla.

Előzmény: Mazsola0070 (6514)
gombóc63 Creative Commons License 1 napja 0 3 6516

Hát nem csoda ha én sem tudtam a harmadikat, a Kabát FC-ből egy percet láttam, tán a reklámját. Az alja mindennek.

Előzmény: Ilhilla (6515)
Ilhilla Creative Commons License 1 napja 0 0 6515

1. Survivor - generációk harca

2. Kabát FC (nem régen volt, Albániában játszódott)

3. Nyerő Páros

Előzmény: Magdi60 (6513)
Mazsola0070 Creative Commons License 1 napja 0 1 6514

A fánkozó nem volt különösebben gubancos történet, Timikének volt egy csicsa amerikai stílusú fánkozója a belvárosban (ha jól emlékszem a nyitáskor volt valami ellenzéki tiltakozás, nem tudom miért, nyilván köze volt a Vajna kapcsolathoz, de nagy csinadratta volt körülötte, még Vajna nagy haverja Schwarzenegger is beállt fánkot árulni reklámból), de nem annyira ment jól, ezért Timike a sógorát bízta meg az üzletvezetéssel.

Úgy tudom, Visvádernek sikerült is rendbe tennie, csak aztán jött a covid, a fánkozónak meg reszeltek, be kellett zárni. Azért egy fánkozó vezetése nem hiszem, hogy valami hú de nagy gasztronomiai karrier lenne...

Szerintem a médiában is akkor tűnt fel, amikor már megvolt Lilla révén a Vajna-kapcsolat, úgy emlékszem a Konyhafőnök topicban is "Visváder, a fánkos"-ként volt ekkoriban emlegetve.

Emlékeim szerint nem főzött rosszul, de önmagában az, hogy valaki nem főz rosszul, édeskevés ahhoz, hogy ilyen műsorokba bejuthasson.

Azt egyébként lehet tudni, hogy manapság miből él (már a médiabohóckodáson és a Vajna-Palácsik rokonságon kivül), azaz napi szinten hol dolgozik? (Illetve dolgozik bárhol is, vagy csak úgy jól elvan?)  

Előzmény: Ilhilla (6512)
Magdi60 Creative Commons License 2 napja 0 0 6513

Melyik volt a harmadik?

Előzmény: Ilhilla (6511)
Ilhilla Creative Commons License 2 napja 0 0 6512

Tegnap Lillácska bizonyította: nem is olyan butácska ő, mint ahogy a férje beállítja! Még Tamás is elismerte, hogy az asszony jobban csinálta a játékot, mint ő!

Én nem tudom, hogy vicces-e, hogy 10 évnyi házasság után olyan jelzőkkl illeti, ahogyan beszélt róla Balázsnak, nekem nem tűnt viccesnek, de ha Lilla őt "szakította, akkor szagolja"! 

Szerintem Tamás nem Vajna Tímea okán lett celeb, hanem saját "jogán", pláne, hogy amikor feltűnt, akkoriban volt valami gubancos történet egy fánkozó körül. Arról pedig, hogyan áll a rokoni kapcsolatuk, mióta a nővér elment Amerikába és új párt talált évek óta nincs bulvárhír (pedig Tímea már kétszeres kereszanyuka leehetne). 

Előzmény: szuszetti (6507)
Ilhilla Creative Commons License 2 napja 0 1 6511

Nagyon úgy áll a helyzet, hogy ők lesznek a "Nyerő páros", nem hiába Kabát Peti "csókosa" ez az Attila és ha már nem nyerhetett a Survivorban, akkor legalább most!

Egy biztos, a három tévé műsoros szerepléssel celeb lett a jóember és most azzá tette a "plasztikamami" feleségét is! 

Előzmény: gombóc63 (6510)
gombóc63 Creative Commons License 2 napja 0 1 6510

Szerintem nem csak Erika gáz, hanem a negyvenes férj is, sport ide vagy oda neki kellene tudni veszíteni a legintelligensebb módon. Na ez nem megy. El tudom képzelni a mindennapjaikat, igaz, bevállalták, hogy olaszosan élnek.

Előzmény: Lackóka12 (6509)
Lackóka12 Creative Commons License 2 napja 0 0 6509

Visváderéket bírom legalább azokon lehet röhögni,főleg Lilla nagy ámulásain.A focistáék nekem nagyon ellenszenvesek vagyis inkább a felesége Erika huhh kirázz tőle a hideg is.Jauriék nálam semlegesek,bár inkább a csaj állandó rinyálása miatt negatívak.Mazsiék meg nagyon törtetőek,mindenáron megnyerni a játékokban elég felemás,csak abba nem gondolnak bele mennyire szimpi ez másoknál a végén meg kutya sem fog rájuk szavazni.A végén igazából egyiküknek sem adnám a lovét bár ha dönteni kell a jó teljesítmények révén inkább Mazsiék vigyék a nyereményt.

Magdi60 Creative Commons License 2 napja 0 2 6508

Tomi így mondta: - Én bolond vagyok, Lilla meg marslakó :-)

Valóban, ezt a fajta feltétel nélküli szeretetet nem érezni a többieknél. 

(Lesz ebből a csapatból is, akikről majd olvashatjuk, hogy szétmentek.)

Előzmény: szuszetti (6507)
szuszetti Creative Commons License 2 napja 0 3 6507

Lehet, hogy Lilla nem a legélesebb a fiókban - ám szerethető, gonoszságmentes nő, ellenben sok villatársával.

Lehet, hogy Visváder többször leoltja Lillát - ám kapcsolódásuk mégsem egyoldalú, mindkét karakteren látszik, hogy szívesen és megelégedéssel van szerepében. Lilla hátradőlve szemléli a világot, neki biztonságot ad, hogy Tomi terelgeti, aki ezt szívesen teszi. Mindketten rendelkeznek a kapcsulatokra mondható "feltétel nélküli" jelzővel. Többeknél ebben a játékban nem látni ezt.

Lehet, hogy Visváder Palácsik Tímea rokonaként került látókörbe, de azóta a nem_buta és kissé különc karaktere simán önjáróvá tette. Ha ő egy VV-ből szabadult celeb lenne, pont ennyire szívesen  foglalkoztatnák ma, a csak Vajnasógor mivolta már kevés lenne - különben akkor Lilla menetelne, nem Tamás, hiszen Lilla a híres ember rokona.

Lehet, hogy Visváder néha undoknak hat - a zanzásított összevágott anyagból sokan nem értik az iróniát és talán  emiatt (is) tartják bántónak a nem annak célzott mondatokat. 

flamingó88 Creative Commons License 2 napja 0 2 6506

Viszont Dorina kiborulása óvodás volt, ez egy játék, nem arról szól, hogy nyiffantsuk ki Jaurit. Nekem is fájt volna ha a párommal teszik ezt, de azért ezen így kiborulni...:-(((

Mekkora hisztit csapott már. Nemcsak Jaurinak, hanem Mazsinak is. Ő is pakolt másokra, nem is értem, mit gondolt. Hogy Jaurira majd senki nem tesz?  20 kg-os csomagra nyugodtan licitálhatott volna, volt még pénze. Akkor ő tehette volna Zolira a súlyt. Nem licitált, Mazsi nyerte a lehetőséget. Akkor miért akadt ki?? Ebben a műsorban ez már nem az első tőle.

Előzmény: gombóc63 (6502)
Ilhilla Creative Commons License 3 napja 0 0 6505

Kóstoltak a Konyhafőnökben -ahol egyébként főzött is és nem is rosszul, második lett- és most a Séfek séfe évadában is. A fésűkagylót rendesen kritizálta. 

Előzmény: Mazsola0070 (6503)
gombóc63 Creative Commons License 3 napja 0 0 6504

Pont ezeknek az embereknek van a legnagyobb arcuk, akik valaki által lettek ismertek, a felsorolás végtelen.

Előzmény: Mazsola0070 (6503)
Mazsola0070 Creative Commons License 3 napja 0 2 6503

Pedig a nagyarc, beképzelt Visváder jobban is megbecsülhetné a feleségét, mert kizárólag az ő révén (illetve annak révén, hogy beházasodott a Vajna klánba) lett ismert (ahogy nevezni szoktam, származtatott celeb).

Visvádernek egyébként sokszor eléggé lesajnáló stílusa van (ami persze következik a beképzeltségből), valami főzőműsorban is zsűriztek egyszer, mint "celebpár", olyan stílusban adta elő magát, mintha legalábbis egy 20 Michelin csillagos séf lenne....

Pont ugyanaz a kategória, mint Nemkulcsáredinárólismert (már legalábbis szerinte) Csuti úr, aki lehet, hogy nagyon jó üzletember, de a kutya sem tudná kicsoda, ha Kulcsár nem teszi fel a celebtérképre. (Aki egyébként nagy celebgyártó, mert a Csuti utáni csávója, BMW úr is miatta lett közismert.) 

gombóc63 Creative Commons License 3 napja 0 0 6502

Sajnos Lilla akkor sem egy IQ bajnok, ki az az agyatlan, aki a licitnél 50 ezreket ugrik tök feleslegesen?! AHogy Tomi viszont a földbe tudja döngölni, az nem semmi. Ha logika a többiektől, akkor Tomira kellett volna pakolni, ő a leggyengébb láncszem fizikailag. Viszont Dorina kiborulása óvodás volt, ez egy játék, nem arról szól, hogy nyiffantsuk ki Jaurit. Nekem is fájt volna ha a párommal teszik ezt, de azért ezen így kiborulni...:-(((

Ilhilla Creative Commons License 3 napja 0 0 6501

Teljesen így van! Tamás nagy csalódás első perctől, mert nem tiszteli (szereti?) eléggé a házastársát! Én 50 év alatt egszer sem "adtam el így" a páromat, mindig minden körülmények között védtem. Taktikája sem vall egy "észlényre", csak a másik két páros előtt akart jó fiúnak látszani, mert nem akar kiesni. 

Ami Dorinát illeti: bennem is az merült fel, hogyan képes milliós üzleteket közvetíteni, ha ennyire nincs logikája, taktikai érzéke és "pókerarca". Valószínű nála a szánalomfaktor lépett működésbe, ő sem akar kiesni! ...azért az esti játékra megjött a kedve, nagyon jól csinálta, tudtam rajta nevetni! 

Előzmény: Magdi60 (6499)
Magdi60 Creative Commons License 3 napja 0 0 6500

Tominak volt egy undok megjegyzése a feleségére, hogy szegényke nem tudja, hogy jönnek a számok egymás után. Szééép.

Előzmény: Magdi60 (6499)
Magdi60 Creative Commons License 3 napja 0 0 6499

Szerintem Visváder Tamás most nagyon rosszul variált, pedig önmagát egy nagyon okos furmányos üzletembernek tartja, a feleségét meg egy nagyon buta lánynak (egy intelligens ember sosem mondaná, hogy valaki buta...).

Azt megértem, hogy eleve utolsónak gondolta magát és nagyon örült, hogy mégsem, nade: feladta, mert tudta rá keveset rakott a felesége, és inkább hagyta nyerni a másik kettőt, mert rájuk biztos sokat raktak, ne bukják el. Meg látta, hogy Zolinak csúszik már lefelé a botja.

???

De csak a negyedik nem nyert! Jó, amit feltettek azt valóban bukják, de kapják a helyezési 100, 200, vagy 300 ezret.

Vagyis inkább azt kellett volna kikövetkeztetnie a hatalmas IQ-jával, hogy a lányok majd Zolira és Attilára raknak mert rajtuk már sok van és így csak a 100 és 200 ezret kapják, a feltett összeget nem. Így most nekik lehetne a legtöbb pénzük, és ez egy játék.

Kilépni a játékból játék nélkül, ez nem tetszik.

Dorina meg milyen ingatlanos? Egy ingatlanos nem ilyen, nagyon nem ilyen, méghogy érzelmek! Ha-ha. Azt a 20 kilós táskát addig kellett volna licitálnia amíg csak lehet és rátenni Zolira, így meg feladta a licitálást, holott még volt 1 milliója. Én egy ilyen ingatlanostól nem vennék semmit.

gombóc63 Creative Commons License 2024.11.08 0 0 6498

Valószínűleg nem, de ezt jó néhány ma már celebre elmondhatnánk. A felsorolás estig tarthatna. 

Van isten!!! Bár már csak napokig nyugtat meg a tudat, igaz Erika se piskóta mostanság.

Előzmény: Mazsola0070 (6495)
Ilhilla Creative Commons License 2024.11.08 0 0 6497

Végre kiesett a "főgonosz"! :D

Magdi60 Creative Commons License 2024.11.07 0 0 6496

Tuti nem.

Előzmény: Mazsola0070 (6495)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.11.07 0 0 6495

Egyébként Visváder és a neje miről ismertek saját jogukon (színészi, művészi teljesítmény, sportteljesítmény, stb.)?

Azt tudom, hogy Visváder az azóta már elhunyt filmproducer nem tudom hányadik feleségének a sógora a felesége meg testvére, de vajon Visváder akkor is ismert lenne, ha nem házasodik be a Vajna-Palácsik családba?

Magdi60 Creative Commons License 2024.11.07 0 1 6494

Tomiék szimpatikusak, a felesége mondta, hogy ők is veszekszenek, kiabálnak egymással, de ők nem haragszanak meg a másikra és nem sértődnek meg. Ez tetszik. Ez az igazi összetartozás, a többiek nem lesznek itt sosem. Attila és a felesége óriási kisebbségi érzéssel küzd, meg a többiek is. Ez a folyamatos forszírozás, hogy miért mondtad ez, miért mondtad azt, és nem képesek túljutni ezen, ez nagyon nem tetszik.

Ilhilla Creative Commons License 2024.11.06 0 0 6493

Masszív alkoholista és kábítószeres (volt?), mindkettő olyan függőség, amelyből nem lehet kigyógyulni, ráadásul nyyomot hagy nem csak az ember lelkén, hanem a kinézetén is. 

Figyeljétek meg: állandóan a kezében van egy-egy másfél literes ásványvíz, folyton iszik, csak a játékokra teszi le. Ez egy "pótcselekvés"! 

Előzmény: Magdi60 (6490)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!