annyira nem jól titkolja, korábban már kiderült, hogy 2km-re van szeged közepétől. Igy a 3x1m-es terasz ismeretében szerintem a konkrét ház is megvan. Nem az utca dísze de szerintem nem sokan akasztanák fel magukat bánatukban ha ott lenne egy ilyen "szar" házuk.
Vegigolvastam a topicot , a felenel meg javasolni akartam hogy Puffneki olvtarsno kezdjen egy blogot , de aztan latom hogy nem akar.
Ha jol ertelmezem , akkor valaha epitettek egy nagy bazi hazat , nem tul jo minosegben , ami most , hogy egyedul maradt , egy nagy teher a szamara. Hat ez eleg sz...r szituacio , tudok egy par idosebb not aki ugyanigy jart , de igyugy meg tudtak oldani.
Ugye , nem tudjuk a lenyeges informaciokat: hany eves az olvtarsno , van-e valami jovedelme , van-e eladhato tudasa( valahol azt irta hogy olaszul beszel-ami viszont szornyu gyanut ebreszt fel bennem-szoval , azzal mar lehet valamit kezdeni. Mennyi egy ora most privat nyelvtanarnal?), mennyiert arulja a hazat?
Csopogtetve ideirja a tudnivalokat a hazrol-telekrol , csak ami lenyeges , azt titkolja: hol van( legalabb tajegyseget) es mennyi az eladasi ar?
Sajnalom is , de szerintem surgosen keressen maganak valami lelki tamogatocsoportot , mert ez a legnagyobb baja.
Utál ez mindent. Én még ilyen tyúkeszű, savanyúuborka rinyanőszemélyt tényleg nem láttam, pedig hetven év alatt vót felhozatal. Nem csoda, hogy még a kölykei se nyitják rá az ajtót.
megnéztem a sztrítvjuban az uccáját de ramaty házat nem láttam. Szerintem simán utálja azt a házat, mert mittomén ritkán vágták benne hanyatt, emiatt minden hibát felnagyít az agyában.
".. Azért 80 nm-t bajosan fűt ki egy búbos kemence."
Mivel étkezőkonyha + ebédlő, van még pár fűtési alkalmatosság /radiátor és kamino kandalló/
A lényeg, hog y az ebédlőben van elhelyezve és kivülről fűtöm. Rásegít a lakás ezen részét melegen tartani /melegebben/ azért a kis kaminó-berg, időnként pislákol..)). Sütögetek, sütögetek--közben felhasználom a hőt..)))
Végre valaki a házába építi a kemencéjét. mert biozony a többség a kemence fanok majd mindig a szabadban építik fel az alkotásukat. Elpocsékolnak egy csómó pénzt és időt..... aztán évenként 2 x max 3 x begyújtanak.
Azért 80 nm-t bajosan fűt ki egy búbos kemence. Jó ha 30 nm- ig teszi a dolgát.
...mivel elég kerti anyaggal rendelkezem /ami, igy is, úgy is lebomlik/ miért ne égetném el /így fűtöttem már gyerek koromban is/...legalább kenyeret sötögetek ...és még melegszem is.
azoknak valszeg nem rinyatulajdonosa van hanem gazdája
egyetlen érdeklődő sem volt a hirdetésre.
ne a kutyaseolvassa.hu-ra tedd fel ahol csak az találja meg aki direkt azt keresi célzottan az általad megadott keresőszavak alapján a gugliból lejárt hirdetésként hanem valami normális hirdetési oldalra szépen részletesen képekkel megtámogatva.
Talán már írtam--ha így érzed, építs egy rakétakályhát. Roppant olcsón megcsinálhatod és hulladékfával fűthető, olcsón, A fekvő kéményre terítesz egy subát és a derekad is melegíted...1Xű ez..))