Érdekes..amíg a médiában szerepelt bármit elvállalt egy kis pénzért. Most meg, hogy kidobták sz**** dobálja. Amíg ott dolgozott nem merte, sőt élvezte hogy hülyét csinál másokból(több műsorban is). Most meg mindennek elhordja a közmédiát. Még jó, hogy tényleg magába tud nézni. Nem utálom. Sőt, kifezetten ügyes rádiós. De szerintem nem kéne ennyire hipokritának lennie.
Van gond Balázzsal, és a Morning Showval is, de aki azt mondja, hogy ebben nincs tartalom, az nem nagyon hallgatja. Igen, a műsor nagy részét az teszi ki, amit írtál, de vannak benne tartalmas beszélgetések is. Másik dolog, hogy azért ilyen ez a műsor, mert ezt szereti és igényli az emberek többsége.
Most olvastam Friderikusz véleményét Sebestyén Balázs beszólásáról, Ördög Nórával kapcsolatban.
Egyetlen bajom van Friderikusz írásával: nekem light.
Ahogy ő írja, a celeb szól a profiról. A rikkancs Balázs valóban nem tud értékelhető teljesítményt felmutatni, csak a megszünni látszó class fm-en futó reggeli műsorát, amely "tökéletes" másolási kísérlet a Music fm Bocskor műsorról. Tartalom semmi, csak az otromba közönségesség és minden más élőlény pocskondiázása, az általa humornak vélt csomagolásban.
Tudom nem történik semmi mert nekem ez a véleményem, (ne is történjen) élvezzék, akiknek ez az ÜZENET a szórakozás, és örüljenek, hogy ŐK IS MEGÉRTIK!