Keresés

Részletes keresés

szenny-lény vagyok Creative Commons License 2017.09.04 0 0 74

hahgaahahahaha

medve talp Creative Commons License 2016.09.23 0 0 73
Előzmény: medve talp (72)
medve talp Creative Commons License 2016.09.23 0 0 72

Számomra hiteltelenek az indexes újságírók, ....Ilyen az, amikor kiszolgálják az aktuális politikai segget.

Mondjuk ez RITKA MOCSOK INDEX CÍMLAP de ok tudjak.

Gondolom a magyar áldozatoknál is vicces rajzokat raknak illusztrációnak... :-(((

Kormánytisztviselő fojtogatott menekültet a kiskunhalasi táborban

A bevándorlási hivatal azt tartotta fontosnak az ügyről elmondani, hogy a munkatársuk magyar-algír kettős állampolgárságú. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: ewolf (66)
fecskefészek Creative Commons License 2016.07.10 0 0 71
Előzmény: Suba Jóska (69)
Suba Jóska Creative Commons License 2016.06.28 0 0 69

Tévedésben van taw, ugyanis sehol a világon nem kedvelik azt a firkászt, aki szembemegy a tulajdonos elvárásaival.

A BBC ugyanúgy kirakta újságíróit, mint NYT. Nálunk repültek újságírók ATV--től Dési vagy  Klubrádió-falurádiótól Vicsek!

Evvan!

Előzmény: voks02 (3)
martinaxe7 Creative Commons License 2016.06.28 0 0 67
ewolf Creative Commons License 2016.06.28 0 0 66

Számomra hiteltelenek az indexes újságírók, mert e-mailben küldtem nekik élő példát a munkapiaci helyzetről.

Nem válaszoltak.

Később egy újabb levélben rákérdeztem, azt is lexarták.

Amikor tényeket közöltem egy ipari parkról a vasárnapi boltzár kezdetén, azt is lexarták.

Ilyen az, amikor kiszolgálják az aktuális politikai segget.

martinaxe7 Creative Commons License 2016.06.28 0 0 64

martinaxe7 Creative Commons License 2016.06.28 0 0 62

Nincsenek még fenn a Tecsőn a beszélgetések ??

:))

Bubbó doktor Creative Commons License 2016.06.28 0 0 59

én  ÚGY   tudom,  hogy  egyik  SEM  ismeri  spédert !

Ahogy haladunk már a főszerkesztő Dudas sem ismeri, mar ezerrel kedveskednek Orbán irányába ;-))))

(most épp hősözik ezerrel mindenütt a csoportelső focistákat, miközben a lenezett és kiröhögött második, harmadik szépen menetel tovább, mi meg az EB legnagyobb vereségével itthon verjuk a mellunket a hatlamas erdemennyel ;-))))))).  Ja, meg a szlovák vereség az KO, a mienk persze csak elfáradtunk...

Előzmény: másiknikkhejet (58)
másiknikkhejet Creative Commons License 2016.06.27 0 0 58

én  ÚGY   tudom,  hogy  egyik  SEM  ismeri  spédert !

Előzmény: Bubbó doktor (55)
Bubbó doktor Creative Commons License 2016.06.27 0 0 56

Alap dolog, hogy a hatalommal tudni kell együtt élni. 

.

Dudas adja a lényegét a talpnyalást a hatalom fele:

Szlovákok 3 gólos veresége az K.O. címmel megy a cimlapon. Az EB LEGNAGYOBB, 4 gólos magyar veresége meg kedves így búcsúztunk.

Előzmény: panthera negra (51)
Bubbó doktor Creative Commons License 2016.06.22 0 0 55

Dudas felkészül az újabb főszerkesztői cikkével, hogy miért kussol az Index

Magyar Nemzet: Orbánnal és Rogánnal beszél Spéder a lefoglalt hangfelvételeken

A rendőrség egyelőre nem erősítette meg a lap értesülését. Tovább »

forrás: Index.hu

Bubbó doktor Creative Commons License 2016.06.15 0 0 54

Fog még a Dudas úgy segget nyalni és revolver média lenni hogy "öröm lesz" nézni! ;-))))

Simicskáé lehet az Index, Mészáros Lőrincé a Népszabadság

A Spéder Zoltánra kiadott kilövési engedély után azonnal megindult a helyezkedés a hozzá köthető sajtótermékek körül, így célkeresztbe került az Index és a többek között a Népszabadságot és Nemzeti Sportot kiadó Mediaworks is.

Bubbó doktor Creative Commons License 2016.06.14 0 0 53

.

Éppen emiatt minden médiában (de barmi cégnél is) egy ilyen cikkért azonnal repülne Dudás!

Elemezzük csak mit is csinált a cikkeben!

1. Hirbe hozta a tulajt, hogy ő korrupt, akinek lehetne a mocskos ügyeiről írni...
  2. de hát ők nem tettek, mert ugye a főnökről nem lehet mert kirúgná őket bosszúból ha megírták volna az igazságot Spéderről
  3. Ezután meg olyan hírbe hozza, hogy Spéder olyan média tulajdonos aki mocskos lejárató, megrendelt cikkeket kívánna (Orbán/Fidesz ellen a TV2-s riportra válaszul), de Dudás a "hős független" ezt majd nem engedi.

Spéder Zoltán is betojt hülye ha ezután nem  rúgja ki azonnal...

Bubbó doktor Creative Commons License 2016.06.13 0 0 52

A kiindulási cikk a Tótawé is csak nagy lufballon, mert felkelést, tömegelégedetlenséget vizionál: ezen ma már mindenki röhög. 

De hogy mit lehet tenni hogy a helyzet elfogadhatóbb legyen, arról Ő is csak hallgat.

Oke, ez jogos.

De TWA sem irt ilyen patetikus cikket mint Dudas!  Ha mar seggnyalo akkor legalább annyi gerinc legyen benne, hogy vállalja (ahogy a cikkben közvetve megteszi) ahogy az osszes Orbancsicska megteszi, és nem jatsza a mi aztán fene tisztességesek vagyunk dolgot.

Különösen ha a VS újságírói óta tudjuk hogy van megoldás! 

Persze ahhoz Dudasnak fel kellene mondani!  Ja, azt nem, addig mar nem terjed a tisztessége.

panthera negra Creative Commons License 2016.06.13 0 0 51

.

A kiindulási cikk a Tótawé is csak nagy lufballon, mert felkelést, tömegelégedetlenséget vizionál: ezen ma már mindenki röhög. 

.

De hogy mit lehet tenni hogy a helyzet elfogadhatóbb legyen, arról Ő is csak hallgat. 

Előzmény: Bubbó doktor (50)
Bubbó doktor Creative Commons License 2016.06.13 0 0 50

Ezert írtam, AHOGY a Simicskat eláruló csermely felek megtagadtak azonnal a főnöküket akit addig nem bírálták, nem vizsgáltak korrupciós ügyeit most az Index Dudas felei is ugyanazt teszik.

DE!!!

De Csermely Péterék legalább csak annyit mondtak (azt is csak belső körben) hogy Orbán rokonairól nem cikkeznek és NEM ÍRTAK patetikus mi aztán fene nagy tisztességes, független újságírók vagyunk am (eddig is csak azért kussoltunk mart hat mindenki más is) mint  Dudás Gergely FŐSZERKESZTŐ!

Előzmény: panthera negra (49)
panthera negra Creative Commons License 2016.06.13 0 0 49

Attól függ megfizetik-e? Van az az összeg amiért  bármelyik seggből jövő szar lehet édes.. 

Előzmény: Bubbó doktor (48)
Bubbó doktor Creative Commons License 2016.06.13 0 0 48

Lehet, de ez akkor is SEGGNYALO mentalitás!

Előzmény: panthera negra (47)
panthera negra Creative Commons License 2016.06.13 0 0 47

Ez egyszerű életösztön és ezzel minden rendben van!

Előzmény: Bubbó doktor (45)
Bubbó doktor Creative Commons License 2016.06.13 0 0 46

Besz@ri meg is magyarázza!!!

A válasz egyszerű és elsőre talán közhelyes: azért, mert a világon egy szerkesztőség sem foglalkozik a kiadójának üzleti ügyeivel.

Előzmény: martinaxe7 (43)
Bubbó doktor Creative Commons License 2016.06.13 0 0 45

Ez szánalmas bizonyítvány magyarázkodás az Indextől, hogy eddig miért kussoltak Speder Fideszes mutryizasa ürügyén és gyáva benyalás a Fidesz fele mert féltik az állasukat!

Emlékezzünk ugyanezt hoztak elő a Simicskatol elment csermelypeterek is (Orbánt nem bancsak az nem fer bele. Minden más addig belefért az "újságíró" etikájukba es mindenki más támadása azóta is) !

Előzmény: martinaxe7 (43)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.13 0 1 44

Akkor W a Tótnak.

martinaxe7 Creative Commons License 2016.06.13 -1 0 43

Az Index nem lesz revolvermédia, és nem lesz eszköz, saját tulajdonosának kezében sem - üzent Spéder Zoltánnak a lap

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2016.06.13 0 0 42

Oszt te bujkálsz a MINDNKIhez szóló benyögéseiddel:DDD

Előzmény: martinaxe7 (8)
Zeki_ Creative Commons License 2016.06.12 0 0 41

tótawé, a celebek, az indexes kollégáik, a nem indexes kollégáik, a magyar politikusok, a magyar pénzemberek pont annyira érdekelnek, mint amennyire én érdeklem őket. SEMENNYIRE.

De mindig akadnak unatkozók, akiket az ilyenek jobban érdekelnek, mint a valós napi világuk.

King_of_Giants Creative Commons License 2016.06.12 0 0 40

Höhö Lyóóó!

Jut eszembe a papirrol

Elmentünk egy hotelbe anno és a barátnőm használta a wc-t  az appartmanban

Aztán összebalhéztam az étterem ajtónállójával mert farmerben nem akart beengedni

Le a recepcióra, hogy távozunk

Ki kell fizetni mert használtuk a szobát

Dehogyis, hisz pár perce érkeztünk

A wc-n levő papírszalag akkor került rá mikor a takarítónő kipucolta, barátnőm meg letépte

Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.12 0 0 39

Előzmény: King_of_Giants (36)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.12 0 0 38

Ráadásul ilyen, szűzmáriaszerű nőkbe?

Előzmény: Johnny Five (33)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!