ja és nézd meg a központi indexes nkvd bizottság visszatért 2016-ban, akinek más dolga sincs csak embereket csekkolgatni
Nekem már van egy diagnózisom: Talán el kellene menni dolgozni vagy ha van akkor kicsit fárasztóbb munkahelyet találni, vagy netalátán homoszexuális vagy mert az ellen sajnos nincs gyógymód
... persze, a nullázás valami kényszer-poén szint volt-van-lesz, de én 96 óta netezem és még sosem volt rá kényszerem, bármilyen bugyutának tűnő is a topiknyitó, azt a kérdést az őt érdeklő valami miatt teszi ki az asztalra és nem azért, hogy valaki lehülyézhesse:-) szóval ha van véleményem azt pötyögöm, ha nincs, akkor meg kilépek, ennyi... ez a "Helyes székelés" topikcím eleve nehezen megfogalmazható, mert hogy ha hétköznapi szinten fejezed ki, akkor a moderátorok valszeg törlik már kérdést is... de ez az "Általános orvosi problémák" topik, ergo a kérdés feltevése nyilván sokaknak olyan téma, amit egyébként a létező közegében nem szívesen beszélne meg, ergo itt megpróbálhat választ találni, ennyi.
Bocsi, az első sor már érvénytelen (nullázás), mert láttam, hogy valaki már válaszolt a topiknyitóra (egyébként azt akartam válaszolni rá, hogy csak akkor kell hasprés, ha a magától kijövő széklet mennyisége: NULLA).