Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.05.03 0 0 34

Sulz

Előzmény: cipó kakukkfűvel (33)
cipó kakukkfűvel Creative Commons License 2016.05.03 0 0 33

sulc

Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.03 0 0 32

Schulz

Előzmény: 5496 (31)
5496 Creative Commons License 2016.05.03 0 0 31

Shulz 8 elemivel EP parlamenti elnök

Előzmény: nogradi medve (30)
nogradi medve Creative Commons License 2016.05.03 0 0 30

csak zárójelben

" volt olan miniszter akinek nem volt diplomája....... pardon "kijelölt" miniszter:-)))) )

Törölt nick Creative Commons License 2016.05.03 0 0 29

Maradjunk ebben! Te biztos tudod mi mindenre gondoltam, mikor leírtam, hogy nem veszik komolyan. Hogy miért nem bontottam ki minden egyes részletét, azt meg kérlek bocsásd meg!

Megjegyzem, egy diákigazolvány hamisítás, vagy egy félig megszerzett diploma nem akkor bűn a nagy többség szemében. Ki az aki nem csinált hülyeséget sráckorában? Nem ezektől van neki baja a hitelességgel. Ha az ilyesmit komolyan venné a többség, volt KISZ titkárok, meg volt kommunista párttagok nem lehetnének ma politikusok.

Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.03 0 0 28

"Butuska csacsogó kislánynak néz ki."

Ennél azért picit többről van szó. Ha a celebversenyen szerepelne elmenne sok szódával, de vegyük figyelembe, hogy egy állam sorsát irányítani akaró pártról lenne szó. (Bár a mostani politikusok nagy része inkább celeb, mint politikus.)

Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.03 0 0 27

Olvass vissza! Azzal kezdtem néhány hozzászólással lejjebb. 

Előzmény: Törölt nick (24)
5496 Creative Commons License 2016.05.03 0 0 26

Mit is hamisított? Bérletet, vagy diákigazolványt? Aztán meg azt hazudta van diplomája, amikor még nem volt, mert évekig képtelen volt egy szaros nyelvvizsgával megbirkózni. Ezek után maximum diákhitele lehet...

cipó kakukkfűvel Creative Commons License 2016.05.03 0 0 25

Arról nem beszélve, hogy magyarul se tud, úgy megerőszakolja ezt a gyönyörű, veretes nyelvet, hogy egy migrács is megirigyelhetné a móccereit.

Istennek hála, hogy nem kerül gyerekek közelébe ez a "szomika" (Atyaúristen)...

Törölt nick Creative Commons License 2016.05.03 0 0 24

Itt azért nem egészen a szép és okos problémáról van szó, hanem politikai szereplőről lévén szó picit a hitelességről is. Márpedig a szóban szereplő hitelessége picit kétséges. 

Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.03 0 0 23

Egy szép nőnek az eszével érvényesülni akkor is nehéz fiatal korában, ha okos. De itt erről láthatóan nincs szó. 

Erről jutott eszembe egy történet ami idevág, hogy milyen a világ. Volt egy alkalmazottam, kifejezetten okos, sőt talán zseniálisnak is nevezhetném, olyan meglátásai voltak, olyan szögből látott rá a problémákra. Mindent tudott a kérdésről amivel melóztunk. Sokkal jobban mint én. És hát huszonhárom éves, gyönyörű nő volt. Mégis nem egyszer fordult elő, hogy a reménybeli kuncsaftjaink akikkel tárgyalt, hozzám jöttek, hogy jó-jó a kislány, de biztos, hogy ez meg ez úgy van? Én csak azt tudtam mondai, nálam sokkal jobban ismeri a témát és bízhatnak benne. Erre azért a többség megnyugodott. De alapból sokan nem vették komolyan, mert szép is volt, fiatal is. Mit tudhat ez az életről, az üzletről? Persze voltak olyanok is, akik csorgó nyállal akármilyen szerződést megkötöttek ha ő kínálta. Ezzel együtt azt hiszem egy szép és fiatal nő nagyon sok ember szemében, csak szép és fiatal. Okosnak nem okos, ha az akkor sem. Hátmég ha nem is az. A bolsiknak ezt fel kéne fogni! Vagy tőlem ne fogják fel, de ilyen kaliberekkel (aki mégcsak nem is különösebben okos), mire mehetnek? A többség csak a nőt nézi benne, az meg a politikában biztos nem elég. Kár előtérbe tolniuk! Majd húsz év múlva esetleg. Ha még él a párt.

Előzmény: cipó kakukkfűvel (22)
cipó kakukkfűvel Creative Commons License 2016.05.03 0 0 22

"Tegnap ellopták a biciklimet. Szomika vagyok (szomorú hangulatjel), mert nagyon szerettük egymást (szívecskés hangulatjel). De beszerzek egy másikat és most már nem csak egy kis zárat, hanem hajóláncot veszek rá és egy vasmacskát" – írja Kunhalmi Ágnes közösségi oldalán.

http://alfahir.hu/agika_szomika_a_budapesti_mszp_elnok_piros_bicajat_elloptak

És ennek van tanári diplomája, mi több, a maszop oktatáspolitikusa (sic!) lehet... 

Mocsár.

5496 Creative Commons License 2016.05.02 0 0 21

Ágnes, vagy ágens?

ásítósmacska Creative Commons License 2016.05.02 0 0 20

nabazz... te sem leszel már egyre okosabb... :-DDD

Előzmény: püfffneki (15)
bassus Creative Commons License 2016.05.02 0 0 19

Baszod csacsogni az ellenzéki padsorba kényelmes ülésrend.

Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.02 0 0 18

Kezd hasonlítani a fiatal gyagyuskára.

okeyzsoke Creative Commons License 2016.05.02 0 0 17

Ha azt nezzuk hogy kik voltak többen a sitten akkor az mszp meg tarsaik siman megalakithattak volna a börtönvalogatottat es a tartalekcsapatot is...(vigyazat! az ajtok zarodnak...)

Előzmény: WasLos? (-)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.02 0 0 16

Baszod, ez nem szépségverseny! Az kéne, hogy komolyan vegyék! De az nem megy neki. Butuska csacsogó kislánynak néz ki.

Előzmény: püfffneki (15)
püfffneki Creative Commons License 2016.05.02 0 0 15

Mindenesetre szimpatikusabb mint az összes pasi elnökjelölt.

FRANKY(KR) Creative Commons License 2016.05.02 0 0 14
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2016.05.02 0 1 13

Még a fogatlan szimpatizánsoknak is tátva maradt a szájuk:DDDDDDD

Előzmény: reálisember (12)
reálisember Creative Commons License 2016.05.02 0 2 12

A szerencsétlen ellenzéken tényleg csak röhögni lehet. Amikor hatalmon voltak sanyargatták népet, tul képpen a jövedelem arányos adózás is sarc volt, mert ezzel lehet levágni a minimumnál többet keresőket, de millió másban is tettek a magyarok ellen.

Most meg 3x-os bérekről ugatnak ellenzékben. Hihetetlen!

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2016.05.02 0 0 11

1etértek, de nem volt más jelölt!!!!! Szegény embör vízzel főz:(((((

Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.02 0 0 10

Ágika jól néz ki, de Ágikát a kutya nem veszi komolyan. Kicsit hátrább kéne vonniuk! Persze hagyják csak, de nem értem.

Törölt nick Creative Commons License 2016.05.02 0 0 9

Diákbérletet azt tud varázsolni :-)

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2016.05.02 0 0 8

Hát gondolt csak el azt a hatalmas kamatszolgálatot, ami mára megszűnt:))))) Hála Matolcsynak!!!! Ha Gyurcsány, vagy Bajnai lenne már a duplájára növekedett volna:(((((

Előzmény: Never Man (7)
Never Man Creative Commons License 2016.05.02 0 0 7

Kétségkívül túl vagytok :-)

Előzmény: nagyanyo5:0 (6)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2016.05.02 0 0 6

Azon meg, hála Matolcsynak túl vagyunk:)))))

Előzmény: Never Man (5)
Never Man Creative Commons License 2016.05.02 0 0 5

Talán ez menne egy más országban, de a magyar lakosság bármit elvisel ha van egy szelet kenyere, söre meg tévéadása. Orbán pedig vigyáz rá, hogy ezek meglegyenek - akár még évtizedekig  hatalmon maradhat, kizárólag a gazdaság bedőlése az ellenfele.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!