Hason fekve ha jobb oldalra forditom a fejem erős hányinger és szédülésszerű tüneteket érzek
Eddig is néha beszédültem ha a jobb oldalamon feküdtem de most jóval jobban megerősödött a szédülés érzete plusz társult hozzá hányinger is
Mi lehet a gond? Idegi vagy keringési probléma?
Vertebrobasilaris insufficiencia lehet. Oka a nyaki csigolyák elváltozása (például az un. meszesedés), ami fej fordításakor összenyomja a nyaki ereket. Kezelése úszás, gyógytorna.
köszi ez jó ötlet most ezt csinálom, ugyanis továbbra is erős hányinger gyötör szédüléssel ha hason fekszem és úgy alszom vagy akarok elaludni
Véleményem szerint a nyaki csigolyáimat a gerincvelőt nyomhatja valami csak tudnám mi, olyan nagy hátam vagy tömegem nincs (sőt amikor nagy hátam volt valamikori gyúrós fénykoromban akkor sem volt ilyen gondom)
Vérkeringési probléma lehet és ezért léphet fel szédülés és hányinger?
Hason fekve ha jobb oldalra forditom a fejem erős hányinger és szédülésszerű tüneteket érzek Eddig is néha beszédültem ha a jobb oldalamon feküdtem de most jóval jobban megerősödött a szédülés érzete plusz társult hozzá hányinger is Mi lehet a gond? Idegi vagy keringési probléma?