Az esti adás nagyon tetszett! Gondolom az is kellett hozzá, hogy feldobtak a "Kismenők"! Hajós Andrást nagyon kedvelem, mindig jól szórakozom, ha őt láthatom. A csíkos felsőjével kapcsolatos Vadon Jani megjegyzés kifejezetten jó volt és ült. Bárdos Sanyi idétlenkedése sem zavart most annyira, mint más műsorokban. Gönczi Gábor nem tudom miért volt ott, talán, hogy köszörülhessék rajta a nyelvüket. Szerintem nem kár érte, a Fókusz is jobb lett D. Tóth Andrással. A TV2 meg így járt!
Jó lenne a műsorotok Balázskám, ha nem hadarnátok annyira, mert csak minden tizedik poén érthető, mert elröhögitek, vagy nagyon elhadarjátok. Próbáljátok lassabban. Igaz, akkor már nem az eredeti. Hangzavar az egész!!!
Aránylag vicces, könnyed műsor. A problémám az, hogy sokszor a felét nem értem annak amit mondanak, mert mindenki egyszerre kiabál. Így gondolom sok jó poénról lemaradok.
Ne örd tovább a buksid! Leírtad a választ is! Teljesen nyilvánvaló, hogy nem a srác jelentkezett, csak "szíriait" nem akartak betenni. Egyből nyilvánvaló volt számomra, hogy nem az ő csapata nyeri, hiszen semmit sem tudott volna kezdeni a szólánccal a végén! A Baló György műsorára utaló poén vele kapcsolatban még szellemes is volt, de a legjobban a Bence műsorával kapcsolatos adok-kapok tetszett, főleg ha spontán volt.
En ugyanezt a modszert hasznalom, annyi kulonbseggel,h egy felespohar van csak erre a celra azt rahelyezem(fejjel lefele ofkorsz) es egy papircetlit a pohar szaja ala helyezek mikozben a poloska mar belul van.
majd kihajitom. Ennek nagy hatranya h ezzel nem irtasz az allomanybol semmit, valamint 1 ora mulva lehet,h ugyanezpofatlankodik be:)
Az osszenyomasukat valoban erdemes kerulni, ezert ragadtam le ennel a modszernel.
én nem vagyok íly lojális... egy puhapapírral összecsippentem és irány a wc... hátha megtanú lúszni... ja és tapasztalatból mondom, ahol van egy ott biztos les még egy... :)
Meg kell várni, amíg "leül" valahová és egy nyitott gyufásdobozt fölé helyezni, majd hirtelen becsukni. Garantáltan nem lesz ideje továbbállni és szagot sem enged! Mi így fogjuk meg és kisérjük ki a szabadba, ahol elengedjük. :-)
Gyertek át szombat este! Hát, itt vagyok, eljöttem!
Sziasztok!
A viccet félretéve, úgy gondoltam, hogy S. Balázs nevével fémjelzett műsor garanciát jelent arra, hogy jól fogok szórakozni. Vártam az adást, (tegnap láttam először!) de nem fő műsoridőben, főleg nem I. Bence műsorával, egy időben, egyszerre!
Nekem, külön-külön is "emészteni" kell egy új műsort, nem még így egyszerre, mert kicsit erőszakosnak éreztem, mintha egyszerre akarták volna letolni a torkomon mindkét műsort.
Nekem, nemcsak a műsorvezető személye fontos, hanem a szereplők is számítanak. Szóval, Balázst Dombóvárit, Hajóst kedvelem. A többieket csak próbálgatom.
A társaság még "szokja egymást", bízom benne, hogy a mi kedvünkért, összecsiszolódnak, és még jók is lesznek/lehetnek!
De:
Sajnálom, hogy a kedvenceimre azt kell mondani, hogy Balázs annyira akart bizonyítani, hogy Ő a legjobb, annyira benne volt a "megfelelési kényszer", hogy nem volt természetes, móricált, arcoskodott, nagyon akart, a kevesebb több lett volna.
Ugyan ezt éreztem Dombóvárinál, Hajósnál is. Ha lazábban lesznek,spontán jönnek a poénok, tetszeni fog a műsor, és bizonyára az is lesz.