Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2016.04.10 -3 0 48

Az esti adás nagyon tetszett! Gondolom az is kellett hozzá, hogy feldobtak a "Kismenők"! Hajós Andrást nagyon kedvelem, mindig jól szórakozom, ha őt láthatom. A csíkos felsőjével kapcsolatos Vadon Jani megjegyzés kifejezetten jó volt és ült. Bárdos Sanyi idétlenkedése sem zavart most annyira, mint más műsorokban. Gönczi Gábor nem tudom miért volt ott, talán, hogy köszörülhessék rajta a nyelvüket. Szerintem nem kár érte, a Fókusz is jobb lett D. Tóth Andrással. A TV2 meg így járt!

Mackóbogár Creative Commons License 2016.04.07 0 0 47

a múltkoriban meg Ábel Anita volt, aki szintén átigazolt már :-)

Előzmény: Ilhilla (46)
Ilhilla Creative Commons License 2016.04.07 -1 0 46

A szombati adásban lesz Gönczi Gábor is, gondolom a felvételkor még nem tudták, hogy "átigazol". A TV2-n még nem látható, ezért kerülhet adásba?

Marejka Creative Commons License 2016.04.04 0 1 45

Jó lenne a műsorotok Balázskám, ha nem hadarnátok annyira, mert csak minden tizedik poén érthető, mert elröhögitek, vagy nagyon elhadarjátok. Próbáljátok lassabban. Igaz, akkor már nem az eredeti. Hangzavar az egész!!!

Ilhilla Creative Commons License 2015.11.08 -3 0 44

Látom, ez a műsor már nem csak nálam "betűre sem érdemes"! Én már második alkalommal nem néztem!

B.GY Creative Commons License 2015.11.08 0 0 43

Valamennyit beszél magyarul.Úgy kezdte.Iránból jöttem,abból az irányból.

Előzmény: kelso82 (38)
Ilhilla Creative Commons License 2015.11.01 -1 0 42

Ne haragudj Balázs! Annyira felhúztatok azzal az arany gombbal, hogy inkább elmentem a tollasbálba!

kelso82 Creative Commons License 2015.10.25 -1 0 41

Nezz utana a nezettsegnek, ha az jo, akkor meg jo sok adas lesz:)

Előzmény: tzgrt (40)
tzgrt Creative Commons License 2015.10.25 -2 0 40

Remélem még jó sok adás lesz, mert nagyon jól szórakozom. Eddig minden adás tetszett.

kelso82 Creative Commons License 2015.10.25 -1 0 39

Egesz jo volt a tegnapi musor, komolyan mondom, szorakoztato:)

Viszont nagyon unfair volt az utolso, mindent eldonto feladat, ahol kiderul melyik csapat megy a dontobe.

Az egyiknel furdoszobai tevekenysegek elmutogatasa ,amik 1 masodpercen belul kitalalhatoak voltak, a masiknal meg sportok.

Pl hajmosas, fultisztitas, hajszaritas... aki nem vak az rogton ravagja, ami meg is tortent minden esetben.

A masik oldalon meg a sportok, amiknel volt pl kung fu.. ezen le is ragadtak vagy 50 masodpercig, minden kuzdosportot elmondtak kiveve a kungfut.

Szoval, na...feltunoen unfair volt.. tenyleg lehet, h preferaljak egyik csapatot a masik elott.. siman kaphattak volna forditva is.

Na mind1 ,lenyeg h egesz jol mulattam

kelso82 Creative Commons License 2015.10.25 0 1 38

Igen?

Es milyen nyelven stand uppolt?:)

Merthogy magyarul nem beszelt es hallott szoveget is alig ertett. 

Előzmény: B.GY (36)
anoli46 Creative Commons License 2015.10.20 0 1 37

Aránylag vicces, könnyed műsor. A problémám az, hogy sokszor a felét nem értem annak amit mondanak, mert mindenki egyszerre kiabál. Így gondolom sok jó poénról lemaradok.

B.GY Creative Commons License 2015.10.18 -1 0 36

Ez az Iráni srác stand-upos.Volt már a tv-ben párszor.Gondolom azért hívták meg.

Előzmény: kelso82 (32)
kelso82 Creative Commons License 2015.10.18 0 2 35

Ne legy naiv, nem spontan volt, amit azt hiszem mindketten elismertek. Marmint,hogy elore felkeszultek amikor kiderult,h talalkoznak a musorban.

Előzmény: Ilhilla (33)
Ilhilla Creative Commons License 2015.10.18 -1 0 34

Ne "törd" így jobb!

Előzmény: Ilhilla (33)
Ilhilla Creative Commons License 2015.10.18 -3 0 33

Ne örd tovább a buksid! Leírtad a választ is! Teljesen nyilvánvaló, hogy nem a srác jelentkezett, csak "szíriait" nem akartak betenni. Egyből nyilvánvaló volt számomra, hogy nem az ő csapata nyeri, hiszen semmit sem tudott volna kezdeni a szólánccal a végén! A Baló György műsorára utaló poén vele kapcsolatban még szellemes is volt, de a legjobban a Bence műsorával kapcsolatos adok-kapok tetszett, főleg ha spontán volt.

Előzmény: kelso82 (32)
kelso82 Creative Commons License 2015.10.17 0 0 32

Csak en torom azon a bucim,h mi ertelme volt egy ilyen jellegu musorba meghivni ezt a sracot?

Azon kivul,h par arab terroristas viccet elsutottek vele kapcsolatban...

meg beszelni sem tudott magyarul, alig ertett vmit ha hozzaszoltak, amikor pedig feladata volt, balazs jatszotta el helyette.

Nekem abel anita nagyon unszimpi mar nagyon regota, de igaza volt mikor azt kerdezte,h biztos jo helyre jott-e,nem valami tevedesbol kerult ide.

tzgrt Creative Commons License 2015.10.05 0 0 31

Egyetértek! Én is kimondottan jól szórakozom.

Előzmény: Ilhilla (30)
Ilhilla Creative Commons License 2015.10.04 -2 0 30

Az este egész jól szórakoztam, csak Hajós "falloszi poénja" volt kicsit túlzó.

Szerintem másfél perc alatt képteleség annyi szót visszamondani, hogy 3 millió Ft. legyen a nyeremény, nem is sikerült eddig csak 500 ezerig eljutni.

Ilhilla Creative Commons License 2015.10.01 -2 0 29

Off.

Bocsi, felületesen olvastam, nem koncentráltam a "csak erre a célra" részre!

Különben mi van, ha megrémül és belepisil? :-)

On.

Előzmény: kelso82 (28)
kelso82 Creative Commons License 2015.10.01 0 2 28

A " csak erre a celra" azt jelenti,h nem is kell tobbe innod belole.:)

Előzmény: Ilhilla (27)
Ilhilla Creative Commons License 2015.09.29 -2 0 27

Felespohár? Nem tudnék többé inni belőle! Próbáld ki a gyufásdobozos módszert! :-)

Előzmény: kelso82 (26)
kelso82 Creative Commons License 2015.09.28 0 0 26

En ugyanezt a modszert hasznalom, annyi kulonbseggel,h egy felespohar van csak erre a celra azt rahelyezem(fejjel lefele ofkorsz) es egy papircetlit a pohar szaja ala helyezek mikozben a poloska mar belul van.

majd kihajitom. Ennek nagy hatranya h ezzel nem irtasz az allomanybol semmit, valamint 1 ora mulva lehet,h ugyanezpofatlankodik be:)

Az osszenyomasukat valoban erdemes kerulni, ezert ragadtam le ennel a modszernel.

Előzmény: Ilhilla (24)
inverz Creative Commons License 2015.09.28 0 0 25

én nem vagyok íly lojális... egy puhapapírral összecsippentem és irány a wc... hátha megtanú lúszni... ja és tapasztalatból mondom, ahol van egy ott biztos les még egy... :)

Előzmény: Ilhilla (24)
Ilhilla Creative Commons License 2015.09.28 -1 0 24

Meg kell várni, amíg "leül" valahová és egy nyitott gyufásdobozt fölé helyezni, majd hirtelen becsukni. Garantáltan nem lesz ideje továbbállni és szagot sem enged! Mi így fogjuk meg és kisérjük ki a szabadba, ahol elengedjük. :-)

Előzmény: kelso82 (23)
kelso82 Creative Commons License 2015.09.27 0 0 23

Heh, igen mult heten nem neztem, tegnapit viszont lattam.

uberszanalom volt a hasonmasversenynel, h egy balazsra hajazo figura is megjelent. Annyira tudtam mar a jatek bejelentesekor,h ez meg fog tortenni...

viszont a verebes pistae rohadt durva volt:D megszolalasig

bree is korrekt volt a szuletett felesegekbol

az utolsot nem lattam, mert egy repkedo poloskara figyeltem fel a szobaban es annak levadaszasaval foglalatoskodtam:)

Előzmény: inverz (22)
inverz Creative Commons License 2015.09.27 0 0 22

nemcsak te nem nézed... RTL Gyertek át szombat este!: 727e (19,8% SHR), 18-49: 300e (20,4% SHR) csökken a nézettsége a statisztikák szerint

forrás: http://www.sorozatjunkie.hu/2015/09/26/magyar-nezettseg-2015-szeptember-14-20-elozott-a-cobra-11/

Előzmény: kelso82 (21)
kelso82 Creative Commons License 2015.09.22 0 0 21

Én totál elfelejtettem megnézni a most szombati adást, most jutott eszembe, hogy kihagytam, ahogy ránéztem a topikra:)

De milyen dombi?Ő az első adásban volt mint vendég, nem?Csak balázs a műsorvezető én úgy emlékszem. Vagy megint meghívták az egyik vendégnek dombit?

B.GY Creative Commons License 2015.09.20 -1 0 20

Én nem tudom neked milyen tv-d van:)A csajozós műsor után következik a gyertek át szombat este c.műsor.Nem tudom nálad hogy volt egy időben.

Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.20 0 0 19

Gyertek át szombat este! Hát, itt vagyok, eljöttem!

Sziasztok!

A viccet félretéve, úgy gondoltam, hogy S. Balázs nevével fémjelzett műsor garanciát jelent arra, hogy jól fogok szórakozni. Vártam az adást, (tegnap láttam először!) de nem fő műsoridőben, főleg nem I. Bence műsorával, egy időben, egyszerre!

Nekem, külön-külön is "emészteni" kell egy új műsort, nem még így egyszerre, mert kicsit erőszakosnak éreztem, mintha egyszerre akarták volna letolni a torkomon mindkét műsort.

Nekem, nemcsak a műsorvezető személye fontos, hanem a szereplők is számítanak. Szóval, Balázst Dombóvárit, Hajóst kedvelem. A többieket csak próbálgatom.

A társaság még "szokja egymást", bízom benne, hogy a mi kedvünkért, összecsiszolódnak, és még jók is lesznek/lehetnek!

De:

Sajnálom, hogy a kedvenceimre azt kell mondani, hogy Balázs annyira akart bizonyítani, hogy Ő a legjobb, annyira  benne volt a "megfelelési kényszer", hogy nem volt természetes, móricált, arcoskodott, nagyon akart, a kevesebb több lett volna.

Ugyan ezt éreztem Dombóvárinál, Hajósnál is. Ha lazábban lesznek,spontán jönnek a poénok, tetszeni fog a műsor, és bizonyára az is lesz.

Szerintem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!