Keresés

Részletes keresés

HunGeo Creative Commons License 2015.07.27 0 0 8

Szerintem mindenki kiváncsi mi jött ki 150.000 forintból Rióban. Írjál bátran!

Előzmény: monguznimrud (7)
monguznimrud Creative Commons License 2015.07.26 0 0 7

csak annyit jegyeznék meg hogy rio de janeiro turistás helyei teljesen biztonságosak hisz hemzsegnek rendörök ott--2-3 nap elegendö hogy mindent megnézzél tehát aki nem szeret homokban hennyélni egész nap az csak 4-5 napot menjen rioba....

Olci83 Creative Commons License 2015.05.06 0 0 6

Ha olvasod még a fórumot esetleg leírnád, hogyan sikerült az út? Mik voltak a tapasztalatait? Mi az, amire mások figyelmét esetleg felhívnád? Bármilyen információnak örülnénk.

Gio1977 Creative Commons License 2015.03.19 0 0 5

Es persze bocs, amiert a g karakterem nem igazan mukodik :)

Előzmény: Gio1977 (4)
Gio1977 Creative Commons License 2015.03.19 0 0 4

Apro segitseg, mivel hostest irtal szallasnak. Probalj legkevesbe turistanak latszani. Draga ruhak, draga cipok, ekszerek maradjanak otthon. Gondolom borondot viszel, igy ne sajnald azt a plusz par ezer forintot oda vissza taxira. Hatizsakbol szinten valalmi egyszerubbet, kezitaska felesleges. Gyerekkori batataim kozul ketten hosszu evek ota jarnak ki minden evben, az elso par evben rendszeresen kiraboltak oket, azota a repter WC-jeben atoltozes, atletatriko, vietnami strandpapucs (tudom, hogy flip flopnak is hijak, de ez az olcsobb valtozat) short, es minden cucc bele egy szemeteszsakba. Igy nincs gond. Ez is egy megoldas.  Lonely Planet Rio nagyon jo, rengeteg segitseget ad, a flavellak bar nagyon "romantikusnak" hanzanak, de kerulendo, mint a Ken utcai lakotelep ejfel utan...

Ja, es az Alitalian ne szamits igazan szolaltatsra. En eddig foleg Europan belul repultem veluk, de meg a kozismerten bokezu Air France-ot is alul tudtak mulni valamennyivel. 

Jo utat, es csak ovatosan...

Előzmény: monguznimrud (2)
Olci83 Creative Commons License 2015.03.13 0 0 3

Mi is utazunk barátnőmmel, ugyanezen ajánlat keretében. Fejenként 109ezer forint volt a retúr jegy Rióba minden illetékkel és költséggel együtt. Ez verhetetlen ár. Nagy utazók vagyunk így ismerjük az Alitali légitársaságot is. Megbízható, sosem volt gondunk vele és egyszer sem késett még érdemben az utazásaink során. (Róma, Chicago, Barcelona)

Ha ugyanazt a jegyet vetted mint mi akkor az átszállási idő nálad is 1 óra 45 perc. Ez jóval több mint elegendő és ebbe bőven belefér késés is. Akkor kell osztani szorozni, amikor az átszállási idő kevesebb mint egy óra.

monguznimrud Creative Commons License 2015.03.01 0 0 2

ha kártyával fizetsz akkor kb 3ezer kártyás fizetési illeték----s most mivel rio veszélyes igy biztositást is kötöttem sztorno biztositással mert alitalia sem annyira biztos-odafelé szük az átszállási idö s késésen kivül még néha szájkolni is szoktak tehát még 16ezer hozzáment

Előzmény: aNUBI19 (0)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.01 0 0 1
Előzmény: monguznimrud (-)
aNUBI19 Creative Commons License 2015.03.01 0 0 0

Szia! Én is néztem ezt a 108 ezres jegyet, alig hittem a szememnek. Nagyon bátor vagy, így egyedül . A foglalás, fizetés után mi a teendő, még nem utaztam Alitaliaval.  A végén is annyi a jegy? tényleg nem jön hozzá semmi + ba. üdv :)

Előzmény: monguznimrud (-)
monguznimrud Creative Commons License 2015.03.01 0 0 topiknyitó

nincs lehetöségem hogy munkásként 400-800ezret kitudjak adni egy szervezet utra idén de alitaliás 114 ezres ajánlatnak miután láttam booking szállásfoglalon hogy 2-3ezerért hostel szállás van igy 150ezerböl kijön-persze kaját s egyebet nem számolom de ezzek nem sokkal több mint ha itthon lennék. Ápr24-én megyek-május 5én jövök igy ha valaki ebben az idöben szintén rioban tartozkodik azzal szivesen társulnék közös programokra,kirándulásokra.Nem tudok nyelveket igy szivesen vennék minden tanácsot rioval kapcsolatban.Érdekelne miután repjegyben két 23-kg-os csomag van hogy minnek az ára jelentösen olcsobb mint nálunk?kávé,sportcipö,ruha,papucs,fürdöruha?esetleg ki szeretne küldeni van szabad hely csomagban de jo lenne ha magyarul tudo lenne fogado fél kint.Hajnalban érek oda de annyit azért tudok hogy hostelek csak 14után fogadnak viszont rioban gázos csomagokkal sétálgatni--mit tegyek?Köszöm válaszokatIstván

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!