Sziaztok lenne 1 kérdésem. 1.8 TSI bzb098715 motorról van mi a véleményetek? Van tapasztalat ? Mire kell figyelni ? (250ezer km ) Olvastam a megnyúló lánc problémájáról, ki lehet ezt küszöbölni? Van valami erősebb verzió ? Hány km-ként jelentkezik a hiba? és időben észre lehet venni ? (szakadás előtt? ) 2009 superb
Sziasztok! A héten rendelek egy új Superb-et, L&K felszereltség lesz. A dilémám, hogy csokibarna vagy bézs belsővel kérjem. Van-e valakinek tapasztalata, hogy a bézs mennyire érzékeny? Előre is köszi a választ...
Segítséget szeretnék kérni 2015-ös superb, most vettem és vonóhorgot szeretnék. Budapesten, de olyat aki ha belenyúl nem veszítem el a garanciát. Gyárit nem akarok mert árérzékeny vagyok.
Előre is köszönöm a tanácsokat és ötleteket, szerelőket.
Nemrég vásároltam egy 2009 Skoda SuperB Elegancet. A navigáción lehet látni,hogy van lehetőség aux csatlakozásra, viszont a bemenetet nem találom. Lehet, hogy kiszúrja a szemem, de ha nincs bemenet, akkor ezt utólag be tudom-e szereltetni?
Az "1.4 TSI" forumon elég rosszakat olvastam TSI motorokról :( Nézegetek egy Skoda Superb-et 1.8 TSI motorral. Mi a véleményetek róla? Van valakinek tapasztalata ezzel motorral kapcsolatban?
Superb 3 Boleró rádióból hogy lehet kikódolni a Mirror link( SMART LInk menüben) funkcióból a korlátozást ami tiltja menet közben a mobil telefonon levő programok használatát ? Pl. Waze programot.
Ha az aktuális Passatba csak egy picivel került volna kevesebb minőségérzet, akkor most nagy bajban lenne. Mert öt, apró gumicsöcs ütné le a trónról. Tovább »
Végignéztem és szerelmes lettem... na nem a riporterbe, de az autó nagyon meggyőzött engem ahogy a tesztelőt is.
Ahogy néztem a leggazdagabb felszereltséggel sem volt elszállva az ár, 35 ezer Euroért a 150 lovas dízel DSG-vel, Laurent Klement felszereltséggel és többlet extrákkal (adaptiv futómű, vezetési asszisztensek, tetőablak...) nem is annyira drága.
Már csak szponzor kell, meg egy döntés a külső színéről.
Ebben segít ez a videó, pár kivitelt bemutat a vége felé:
Voltam tegnap egy balesetmegelőzési rendezvényen a helyi Skoda márkakereskedésben (Közlekedik a család c. rendezvény, minden családosnak ajnlom, jópofa, élvezetes és hasznos).
Beszélgettem a márkavezetővel aki azt mondta, hogy június végére várják az első SIII-kat a szalonokba.
Árat nem kérdeztem, de szerinte őszre megjön a kombi is amit sportosnak terveztek, nem hodálynak.
Nagyon várom, hogy milyen lesz élőbe az SIII, képen tetszik s jók a tesztek, vélemények is.
Ha a kombi is jól néz ki (nem dől annyira előre a hátsó szélvédő, mint az Octavián), akkor megint lesz mire spórolnom :-)
Nálam bejön ez az élesebb vonalakkal megrajzolt design és nem bánnám, ha lenne egy olyan autóm amiben nem kell előrehúznom a vezetőűlést, ha beül mögém valaki.
Mondjuk egy-két évig nem látok esélyt a vásárlásra, de sose lehet tudni...
A Superb3 végre megkapta a nagy benzintankot (66 liter), a Passatból. Ezzel végre meglesz a rendes hatótáv is. Az Octavia a 45-50 literes miki egér tankocskájával igen nagy hátrányban van ezen a téren. Meg persze futóművileg is óriási a különbség, tekintve, hogy a Superbről azt írják a tesztben, hogy az adaptív futóművel (Skodában először), kényelmesebb az E Merciben is feláras légrugózásnál is.
A németek szerint veri az aktuális (igaz öregecske) E osztályt, és nem ár/értékben. A cikk szerint az adaptív futóművel kényelmesebb a feláras légrugós Mercinél.