Keresés

Részletes keresés

arnyekxxx Creative Commons License 2015.02.11 0 0 74

szorgalmas csak nem a megfelelő topikban nézed :)

Előzmény: Béla bá` (68)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2015.02.11 0 0 73

Nekem nem:))) De vannak, akik politikai ügyet csinálnak belőle:((((

Előzmény: püfffneki (72)
püfffneki Creative Commons License 2015.02.06 0 0 72

És az baj? Tán valami titok, vagy leírhatatlan magyarul?

Előzmény: nagyanyo5:0 (67)
püfffneki Creative Commons License 2015.02.06 0 0 71

Semmi gond. csak magyarul szeretném leírva, kimondva látni ezt a kifejezést.

Előzmény: Törölt nick (63)
Savanyú Vetrece Creative Commons License 2015.02.06 0 1 70

Hát rajta szervezd meg! Magyar tüntit norvég pénzből norvégot magyarból.

Előzmény: Béla bá` (69)
Béla bá` Creative Commons License 2015.02.06 0 0 69

Nem látom a Humán Platform aktivistáit, nem lesz tüntetés a norvég nagykövetség előtt a fasiszta, rendpárti norvég törvényjavaslat ellen?

Vagy a norvég pénzből nem pont ilyen ügyek tüntetését lehet finanszírozni?

Vagy a norvég kormány ellen nem tüntethetnek norvég pénzből a független civil filantrópok, csak a magyar ellen?

Béla bá` Creative Commons License 2015.02.06 0 0 68

12-egy-tucat balliberális volt ez is, zéró hozzáadott értékkel. Legalább szorgalmas lenne, mint a borsosalmák.

Előzmény: nagyanyo5:0 (67)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2015.02.06 0 0 67

Ne bántsd:((( Csak ki akarja provokálni, hogy mondd ki:DDDD

Előzmény: Béla bá` (66)
Béla bá` Creative Commons License 2015.02.06 0 0 66

-x

Előzmény: püfffneki (62)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2015.02.06 0 0 65

Ja, aztán ott nincsenek megélhetési ellenzékiek:))))

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2015.02.06 0 0 64

Akkor ott nem is lehet ingyen ebédet osztani???? Az ottani máltai szervezetnek adnék 1 tippet: Kérjenek a zebédért 1 minimális összeget:))))

Előzmény: Béla bá` (-)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.06 -1 0 63

Én is nemzeti érzelmű vagyok. Nemcsak jobboldaliak lehetnek nemzeti érzelműek. Liberálisok is, sőt még baloldaliak is. Szerintem, az a világ nagy részén elfogadott. Itt valamiért a jobboldalinak álcázottak "kiváltsága" lett, legalábbis a közbeszédben. 

Előzmény: püfffneki (62)
püfffneki Creative Commons License 2015.02.06 -1 0 62

Mit jelent magyarul ez a ballibsi?

Baloldali szabadságszerető?

Miért csak idegen nyelven hangzik el a magyar nemzeti érzelműektől? Tán nem érzik fontosnak, hogy magyarul fejezzék ki magukat?

Előzmény: fák,juh (61)
fák,juh Creative Commons License 2015.02.06 0 0 61

Pont mint a ballibsik.

Előzmény: Glavingojn (21)
MJEmber Creative Commons License 2015.02.06 0 0 60

Na így már közelebb járunk a valósághoz!

Nem szeretem én sem keverni az "üzletszerű" hajléktalan létet a valódival. Éppen ezért egy jóideje (néhány előttem szólóval ellentétben) kocsiból nem osztogatok alamizsnát, mert ránézésre nem tudom megállapítani, ki melyik csoportba tartozik. Az ugyanis hajléktalan rasszizmus lenne.

Megtalálom a módját annak, hogy segíteni tudjak, ruhával, takarókkal, élelmiszeradagokkal. 1000 és egy módja van ugyanis, csak venni kell rá a fáradságot.

Amúgy a fővárosban (ha tetszik, ha nem) iszonyú sokat javult az éjjeli melegedők férőhelyszáma. A minősége ugyan nem, de mi nem vagyunk Norvégia, ahol a születendő csecsemő is újgazdagnak számít. S ezért sem lehet a két országot összehasonlítani, többek közt!

A szem előtti nyilvános helyeken való hajléktalan lét pedig egyszerű érzelmi zsarolás, amit közeli hozzátartozóimtól sem tűrök el, nemhogy idegenektől!

Előzmény: altimus (58)
altimus Creative Commons License 2015.02.06 -1 0 58

- pontosan tudom, hogy mo-on is van "koldusmaffia".

- viszont mo-on alapbol is van hajlektalan, utcan elo ember ...

(habar en nem keverem a ket dolgot, a hajlektalan nem feltetlenul koldus. sot, a hajlektalanok tobbsege nem az, inkabb guberalnak, de meg akar rendszeres jovedelmuk is lehet)

mindezek ellenere ne emlitsuk a ket orszagot egy lapon. norvegiaban alapbol nincs koldus, nincs hajlektalan. (ertsd, nemigen van olyan norveg allampolgar aki az lenne). de erre a gazdag tarsadalomra nyilvan rarepult pl. a kelet europai bunozes. a naiv emberek meg dobjak a lovet. ezzel egyre nehezebben kezelheto helyzetet hozva letre.

**

amugy itt ismet fogalmak keverednek, mert mo-on a normalis gondolkodasu emberek a hajlektalanok kriminalizalasa ellen tiltakoznak. amit ne keverjunk a koldulassal. a koldusmaffiaval meg plane ne.

Előzmény: MJEmber (48)
püfffneki Creative Commons License 2015.02.05 -1 0 56

Annyi fölös hely van a dutyikban?

Előzmény: Béla bá` (55)
Béla bá` Creative Commons License 2015.02.05 0 0 55

Igen, ez európai megoldás lenne.

Válasszon a szociálisan érzékeny balliberális: befogadja magához a csavargót, és polgár körülményeket teremt mindkettejüknek, vagy együtt mennek a sittre, így a csavargó sorsban osztozik a patronáltjával.

Az nem megy, hogy ideszoktatja a csavargókat, aztán hazamegy aludni a vetett ágyba!

Előzmény: Paulus Brain (54)
Paulus Brain Creative Commons License 2015.02.05 0 0 54

Nálunk is hasonló szabályozás kéne.

Aki a saját ürülékében fetrengő bűzös csövesnek pénzt ad, azt pár napra egy cellába raknám vele, hadd szagolja! :D

MJEmber Creative Commons License 2015.02.05 0 0 53

:-)

Előzmény: Savanyú Vetrece (51)
baculum Creative Commons License 2015.02.05 0 0 52

"Ez urbán legend. "

:-DDDD há hogyne, urbán :-)

szerencsére jól védik a sajtószabit tehát a "konteo", mellé lehet tenni... ne röhögtess 

Előzmény: Törölt nick (49)
Savanyú Vetrece Creative Commons License 2015.02.05 0 0 51

De annak a feltétele az volna, hogy a delikvens legalább egy nyelven tudjon, hogy legyen miről tolmácsolni.

Előzmény: MJEmber (50)
MJEmber Creative Commons License 2015.02.05 0 0 50

Rendőrség? Mondjuk nem Mo-n, hanem a munkavállalás helyszínén.

Előzmény: Erzsébet Békési (42)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.05 0 0 49

Azért az nem megoldható. Ez urbán legend. Persze ma más lehet (gyakorlatilag egy cetlire odaítélnek pénzt, ha a bank nem kell, ez majd elválik), de régebben ennyi ellenőrzés volt, hogy kizárt, hogy annyi embert megvesztegessenek és így átmenjen. Egy EU-s ellenőr havi nettó hatezer euróért, álommunkáért szerinted mennyivel megvesztegethető? A legtöbb támogatás a félévi fizetését sem érte el. 90%-ban pár millió, egy-két ízmillió forintról van szó. Hogy lehet abból sokmilliós vesztegetést végezni, úgy hogy meg is érje?

Előzmény: baculum (47)
MJEmber Creative Commons License 2015.02.05 0 0 48

Hinnye az áldóját, milyen jól tájékozott a nickolléga! :-)

1) Tehát a norvég törvényhozók legalább akkora barmok, mint másutt! A 'nincs'-re alkotnak törvényt.

2) Magyarországon ismeretlen fogalom a "koldusmaffia" (a gugli 0,38 sec alatt több mint 4000 találatot hozott magyar nyelven)

Sz'al mi lenne, ha tájékozottabb lennél itthon, mint ott?

Előzmény: altimus (14)
baculum Creative Commons License 2015.02.05 0 0 47

ja,és egy hajléktalan nevére van írva az egész córesz :-))))

na igen ha erre gondolnak, ezért mindenhol börtön jár elvileg

Előzmény: Törölt nick (44)
King_of_Giants Creative Commons License 2015.02.05 0 0 46

A madáretetés nálunk is tilos, legalább is Bp-en

Szép alamuszi nyuszi módon elkezdtél ballibsizni is

Szerintem meg Recsken van még kevés arany a föld alatt, jól állna a kőtörö kalapács a kezedben

És igen, ha van kéznél apróm és áll az autósor nem kevésszer adok a csövesnek. Hadd igyon egy pálinkát

Előzmény: Béla bá` (29)
King_of_Giants Creative Commons License 2015.02.05 0 1 45

Te valami kdnp-s lehecc, sugárzik rólad keresztyéni ember tisztelet és ember szeretet

Valamely topikban olvastam, hogy harcolnál is a ballerek ellen

Évtizedek óta van híd a munkába a cigányoknak, közben elszórják a rájuk szént pénzt a vezetőik, de a te szemed a csöves szúrja?

Bizonyára te ajánlottad  Tarlósnak a vasakat hogy lefeküdni se lehessen egy padra a csövesnek

Mi a francot zavar téged?

Kér, nem adsz, nem fogja a fejedet beverni érte

Majd akkor jártasd a szádat, ha összeszedik őket és akár közmunkát adnak a kezükbe és nem akarnak dolgozni

Előzmény: Béla bá` (30)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.05 -1 0 44

De azért talán megkérdezi az EU mi is lett a támogatással, kit is támogattatok vele. Mert a kölcsön az nem támogatás, az kölcsön. Vagy nem?

Egyébként tényleg úgy csinálják, hogy fel kell venni (anélkül nem adnak támogatást) a banki kölcsönt is és ha a bank ad, akkor az állam is. Legalábbis az utóbbi időben úgy volt. A melót megcsináltatják mással. Igaz akkoriban még valódi támogatást adtak.

Előzmény: baculum (40)
marsjáró Creative Commons License 2015.02.05 0 0 43

Nekem van közöm hozzá . De hogy echte náci, hát ez azért nem mondanám, hogy remekül esett .

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!