Nyilvánosságra hozta vagyonnyilatkozatát Orbán Viktor
Ugyanannyi ingatlana van, a tartozása kevesebb, a bankban lévő, feleségével közös pénze viszont valamivel több lett tavaly májushoz képest Orbán Viktor kormányfőnek, a Fidesz elnökének, akinek vagyonnyilatkozatából kiderül az is, hogy könyvkiadásból 5,5 millió forint követelése származik.
A nejemnek is van valami kincstárjegye. Mondtam neki, hogy most számolja át úgy ha ugyanakkor USD-t vett volna belőle és most eladná hogyan állna. Pedig mondtam neki ezekkel a szavakkal: "és miért nem dollárt vagy fontot veszel?" A nőknek lassabb a idegi ingerület terjedési sebessége - most akar fontot venni.
Ha már gazdagodás
Te mennyiért vettél állampapirokat 2014~ben?
Mielött visszakérdeznél én nem vettem
Tisztán anyagi okokból ( nem volt megtakaritásom )
A magyar állampolgárok is nyilatkoztak dazdagodásukról:
Rengeteg hitelt adtak a magyarok tavaly az államnak.
Decemberben 33,3 milliárd forinttal nőtt a lakossági állampapírok állománya, így az egész tavalyi évi állománynövekedés 723,3 milliárd forintot tett ki. Ez minden eddiginél nagyobb állománybővülést jelent, hiszen a 2013-as adatot is mintegy 21 milliárd forinttal túlszárnyalta. Tavaly év végére a lakosság által birtokolt állampapírok állománya 2411,2 milliárd forintra emelkedett, ami az év végi államadósság 10%-át, a piaci alapon kibocsátott államkötvényeknek pedig a 17%-át tette ki. A tavalyi egész évet vizsgálva az látszik, hogy a Prémium és a Bónusz Magyar Államkötvények voltak a nagy kedvencek, hiszen ezek együttes állománynövekedése 584,9 milliárd forintot tett ki.
Nincsenek, ahogy az ábra mutatja. Vagy nem áldoztak rá egy ilyen semmi ügyben. A libás politikailag halott, ez volt a cél. Minek tovább költeni az ügyre?
Dátumot is tetszett látni? Jogerős bírósági ítélet, bizonyítékok alapján, végrehajtva 4 nappal ezelőtt, Zsigó Róbert, a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség képviselője által.
„Beállni mellé? Ugye nem képzelik?! Itt tüntettem a Kossuth téren a libatolvaj ellen, amikor a Wallis-szal csődbűntettet elkövetve bedöntötte a Hajdúbétet!
Nyilván az az igaz, hogy semmi köze nem volt a Hajdú-Béthez. Csak akkor miért mondta, hogy nem értettünk hozzá? De még az is lehet, hogy azt se mondta.
2015. január 28., szerda 09:18, frissítve: szombat 17:18
Bocsánatot kérek Bajnai Gordontól, amiért valótlanul állítottam, hogy a Hajdú-Bét Wallis általi megvásárlásakor a Wallis vezetője volt, a cég felszámolását ő vezényelte le, a Hajdú-Bét vagyonát kiszervezte, ezzel félezer embert tönkretett és a Hajdú-Bét károsultjainak pénze Bajnai Gordon kampányát fogja szolgálni.
Zsigó Róbert, a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség képviselője
A Kecskeméti Törvényszék bocsánatkérésre kötelezte a fideszes politikust, valamint arra, hogy az ezt tartalmazó nyilatkozatát saját költségén tegye közzé a Magyar Televízióban, a Hír TV-ben, a Magyar Nemzetben és ezek internetes oldalán. A törvényszék arra is kötelezte a kormánypárt szóvivőjét, hogy nem vagyoni kártérítésként fizessen meg 300 ezer forintot és a teljes perköltséget.
Akkor a tó is Orbáné? Megérdemli a miniszterelnök úr! Annyi teher nyomja a vállait és ha ki akarja pihenni az ország felemelkedésre forditott fáradtságait, legyen már egy tava