Már bocs, de annak, hogy az elvtársaid a pofánkba hazudnak, mi köze az allergiámhoz? Ja, semmi, csak jó trollkodni? Hát más örömötök se legyen az életben, csak a trollkodás, meg a Nemzet Viktátorának seggének nyalogatása! :D
Nem kerestem, ugyanis valamelyik összetevőjére allergiás vagyok, így már jó ideje leszoktam róla. Havonta-kéthavonta egyszer eszek ilyesmit. Mindössze feltűnt a szemmagasságban lévő, mélymagyar hűtőben.
Csak az öreg, meg az asszony nem stimmel. De te élj továbbra is a boldog ostobaságban, hogy a fideszed rezsicsökkentett és minden nagyon szép, minden nagyon jó stb.! :D
Egyrészt a szalámi sem sokkal drágább, mint a többi, csomagolt húsáru (sonkák, párizsi stb - természetesen a relative ehetőkre gondolok), másrészt míg a többi egy-két étkezésre elég, addig még az a 70g-s szalámi is kihúzza akár 4-5 alkalomig is, függően a szeletelés vastagságától. Így nézve nem volt drágább, mint a többi.
De mint mondom, nem nagyon vagyok képben a napi árakkal, nem tudom, más termékeknek mennyire ment fel az ára az elmúlt pár napban.
Erősödő forintunknak köszönhetően (ma fedeztem fel), a Pick Téliszalámi amúgy is pofátlanul magas ára emelkedett egy "kicsit". Az eddigi 550 helyett 620-ért adják a 7 dekát. Ami eleve 10 dekás csomagban van, csak pár éve "nem emelünk árat" címszóval előbb a 10 helyett 8, majd egy évre rá már csak 7 deka volt ugyanabban a csomagban ugyanannyiért.
(nem én intézem az élelmiszer vásárlást, így nincs rálátásom az árakra, de ez a durva különbség már nekem is feltűnt)
Időközi? Nem tudom, mik ezek a plakátok, de engem kifejezetten a fidesz mocskolódó kampányára adott válasznak tűnnek (tudod, a hazudós néni, aki állítólag rosszabbul élt, mint négy évvel korábban)
"Hát igen:((( A legtehetségesebbek meg is sértődnek és inkább külföldre mennek!!! Ezek az internacionalista tehetségek:DDDD Persze lehet, hogy nem érted, de az nem baj:)))"
Meg persze lehet, hogy az egésznek semmi értelme, de az se baj!:-)))
Nem tökmindegy, hogy ötszáz, tételesen felsorolt termékre tesznek plusz adót vagy egy olyan termékcsoportra, ami pontosan fedit ezt az ötszázat? A zsebedből ugyanúgy több pénzt vesz ki a rezsi csökkentés(t hazudó) kormány(on lévő maffia)