Úgy néz ki, a szappan, mint olyan központi téma a NER-ben
A kabinetfőnökhöz hasonlóan a protokollfőnököt is munkaszerződéssel alkalmazza a Külügyminisztérium. Andréka Domonkos diplomáját ugyanis nem fogadják el felsőfokú végzettségként. Szijjártó focicsapatának ügyvezetője korábban Orbán Viktort kísérte, többek között WC-ket járt be a számára, azt nézte meg, kifogyott-e a szappan, van-e kéztörlő.
Sok mindent kellene államosítani:))) Csak 1előre kevés rá a pénzünk:((( Sajnos, amit a külföldiek befektetnek itten, annak a töbszörösét viszik ki:(( Ki nem fizetett adók, bérek, stb. helyett:((( Ezért amit lehet meg kell adóztatni és a magyar családokat támogatni:)))
viszont azon csak áfa van, emezen meg jaffa und luxusadó is
(anno az átkosban (horthy systematika :-), talán 15% (de léhet 13% csak rosszul emléxem), vagy az alatt volt a luxusadó a kozmetikumokon, aztán annyi is... - régebben megleltem a nagyfaterék számláit a padláson oszt onnan tudom ;-) - persze gyártották is a szappant :-) )
Én meg úgy látom, elég jó húzás volt, gondolom a minden hájjal megkent ügyvéd találta ki. Kiderült, hogy nincs semmi az ügyvivő kezében, csak a farka. Blöffölt.
Az tuti, hogy már az Orbán kormány kezd szarban lenne. Lehet szidni az amcsikat, de ezért ha valakit meg akar buktatni ahhoz van tapasztalata és ereje , hogy hogyan tegye. Már pedig ez az opció nem kizárt :-)