Várunk majd idén is mindenkit szeretettel az Iszkiri túrán március 30-án, illetve ajánlom a túrázók figyelmébe a legújabb mozgalmunkat, a csaknem bármikor teljesíthető Nyuszinstant akár 144 km-es útvonalát.
December 11-én pénteken megbeszélést tartunk - nálunk, az szokott helyen, este fél 8-tól. Nincsenek most lényeges kérdések, de akinek van kedve és ideje jönni, szeretettel várjuk! Köszönöm!
Kedves Bakancsos Szurikáta T.E. tagok, jövő kedden, azaz augusztus 25-én 18 órától megbeszélést, összejövetelt tartunk, a szokott helyen. Szeretettel várunk minden tagot!
Agárdi Péter Becker Csaba László Csákvári Sándor Zoltán Csetneki László Csetneki Sándor Csetneki Sándorné dr. Nagy-Szilitsán János Dr. Pathy-Nagy László Rakk Gyula Tóth András
Hamarosan hivatalosan is elindul a Bakancsos Szurikáta Természetjáró Egyesület, január 19-én hétfőn 18:00 órakor lesz az alakuló közgyűlés (cím: Tatabánya, Ifjúmunkás u. 29.)
Aki szeretne tag lenni és eljönni, kérem jelezze itt vagy a cssandor kukac gmail pont com címen, szeretettel várunk mindenkit!