Kicsit felélesztem a topikot: tavaly áprilisban egy Sony erősítőt javíttattam a hifiszerviz.hu-nál valami tízezer forint körüli pénzért. Utána láttam, hogy a javítás részeként levágta a hangszóróvédő relé tetejét (gondolom tisztításhoz), és utána porvédőként egy darab szigszalaggal fedte le. Mindegy, baromi igénytelen, de legalább működik. Október környékén megint torzítani kezdett, úgyhogy emailben érdeklődtem a "garanciával" kapcsolatban (kis naiv), semmi válasz. Azóta újfent kitakarítottam a relét, a torzítás ezzel meg is szűnt. Nem vagyok legyűgözve...
Érdeklődni szeretnék a TMX nevezetű szervizről. Állítólag Budaörsiek. Egy laptop garanciális problémám van, és ők a jótállás szerinti szerviz. Az egy dolog, hogy gyakorlatilag élő emberrel nem lehet beszélni a megadott telefonszámon, de a hozzájuk beküldött bejelentő mail után kaptam egy automatikus választ, amire újfent válaszolnom kellett az adatok és a probléma leírásával. De erre már semmi válasz nem jött. Állítólag futárral hozzák-viszik a problémás termékeket. A megadott telefonszámot meg hiába hívogatom, csak és kizárólag az automatával tudok beszélni, kezelő nincs. A neten próbáltam információt találni róluk, hát nem túl bizalomgerjesztő dolgokat olvastam.
Sajnos nem tudok ajánlani jó szervízt. A Basánál egyszer javíttam magnót egy egyszerű hibával (csúszott a kuplung). Megcsinálták de horror árért.
A Dob utcai Revox boltban (Akusztika) többször is javíttattam, ugyanezt a készüléket néhány évvel késöbb ugyanazzal a hibával. Nem csinálták meg rendesen, és szintén nagyon drága volt, ráadásul leverték a készülék élét egy kicsit.
Én például érdeklődnék, hogy ismeri-e valaki a Fény-Hang kft szervizt Budapesten? ( A címet tudom. ) Megbízhatóak? Az interneten gyakorlatilag semmit nem lehet róluk találni, még honlapjuk sincs.
Lenne egy javításra váró készülékem amit márkailag ők szervizelnek, így kíváncsi lennék, hogy milyen munkát végeznek. Köszönöm!