Ha Evolveo Alarmex riasztót veszel, a szívások elkerülése végett a leírásban hibák vannak: kültéri vezeték nélküli sziréna aktiválás (kód) (123456)#40#1#
sziréna bekapcsolása. Élesít, kikapcs csippanó hang megszüntetése a szirénában található 2 jumper egyikével lehet kikapcsolni (mute jumper) feíratozva a panelen. Ezt sehol nem találtam a leírásban, előszöt azt hittem, hogy teljesen némít, és csak fény jelzés marad... mute... nem?
Többet tud. Viszajelzi a merülést. GSM jelet. Kezel mindent. Megvenném pláne hogy fele annyiért adják mint régen. Használati volt eddig is csak jól kell értelmezni.
magánszemélyként használom, ill az elődjét az evolve sonic tipust, most cseréltem le erre az utodjára a töblettudás miatt. Áramszünet többször is volt müködött rendesen köldte as sms t. éles helyzatben még nem volt szerencsére, de amikor a család hazaért és elfelejtette kiiktatni szólt rendesen és küldte az sms t is.
Miért vagy "totálisan megelégedve" vele? Miben jobb, mint a többi riasztó? Ezalatt a rövid idő alatt hányszor kellett élesben teljesítenie, hány hosszú áramszünetet "élt túl", és miben nyújtott kiemelkedő teljesítményt?
Áruld el, hogy ne tűnjön ez is csak egy ostoba reklámnak!
nemrégiben vásároltam egy ilyen riasztót, maximálisan meg vagyok vele elégedve gondoltam nyitok neki egy topicot hátga más is használja és megosztja tapasztalatait