ASUS MeMO Pad HD 7-hez nem találtam használati útmutatót, csak kínaiul. Itt talán tudunk egymásnak segíteni az Asus MeMo Pad használatával kapcsolatban.
Na igen, a legjobb, ha már véres a torka, hogy gyárira visszaállítasz mindent, és azonnal kigyilkolod a gyári hülyeségeket, még mielőtt internetet látna.
Sziasztok! Problémám támadt hirtelen! Van egy ME 173X tabletem és ma reggeltöl függőleges állásban nem érzékeli a hom, vissza, alkalmazások stb gombok érintését! Bármelyik oldalára elfordítom , érzékeli a gombokat, csak az alap függőleges állásban nem! Kijelző hibára gyanakodtam, de oldal irányban elfordítva a kijelzőnek az a része érzékel mindent!
Sziasztok. memo pad hd 7-esem van es valamiert 2szer menti el a kepeket mindenbol ketto van es ha letorlom az egyiket akkor a masik nemnyithato meg. Tudja valaki ezt mieet csinalja? Mar leszedtem a kepeket ujraraktam oket, de par nap utan megint ketto volt mindegyikbol. Koszonom
bár nekem kicsit kínai az android, mert ilyen konzervatív winfosos vagyok. a telefonjaink is mind wp-ek, meg a "nagy" tablettünk is win8.1-es. ezt a gyerekeknek vettük. jobban értenek hozzá mint én az biztos :-)
Már egyszer hozzászóltam,de valamiért eltüntették a bejegyzésemet!Én is vettem egy ilyen kis készüléket,nagyon elégedett vagyok vele,viszont sajnos az OTG USB nem működik rajta.Elkészítettem a jutube-on fenn lévő adatkábelt,az USB host felismeri a pendrive-ot,de a sok felcsatolás közül egyiket sem tudom megnyitni.Örülnék,ha valaki segítséget adna,mert egyéb hardver /internet/is csatlakoztatható lehetne.Mondták,hogy újabb andrid frissités megoldja a problémát de ezidáig ez nem sikerült. Előre is köszi a segítséget!
Pedig be kellene neki kapcsolni 1 órás töltés, és legalább 10 másodperces gombnyomás után. Nálam is nehezen ment az első újraindítás. De aztán sikerült.
egy hülye kérdés: kap áramot a töltőről? (mert másra már nem tudok gondolni, miért nem megy)