Olyan havonta megjelenő, a fideszesség eszenciáját jelentő folyóiratról van szó, amelyikbe a lapot kitaláló miniszterelnök mellett kormánytagok és vezető Fidesz-politikusok is írnak majd, a kötelező újságíró-tudós-művész-híresember koktélon kívül.
Egységes koncepciót készít a főváros a közterületi ételosztások engedélyezéséről. Ennek elkészültéig viszont az egyedi, közterületen történő ételosztási kérelmeket egyelőre nem bírálják el - közölte a Főpolgármesteri Hivatal csütörtökön.
A TV2 Tények című műsorában a kormánnyal a politikai hírek csaknem 7 százaléka foglalkozott, a Fidesszel több mint 55 százaléka, a KDNP-vel pedig 5 százaléka - tehát a három hírműsor közül a Tényekben adtak a legnagyobb teret a kormányoldalnak (67 százalék).
Mondjuk, elmész a hvg.hu-ra, beírod a keresőbe, hogy korrupció, időtartamnak 2002 és 2010 elejére és végére egy-egy dátum, megnyomod a gombot, és végignézegeted. Én csináljam helyetted? Nem fogom. Én ezeket annak idején olvasgattam élőben, papíron is, és tudom, hogy volt. Itt is. Máshol is. Minden bizonnyal kevésbé szívesen írt az újságíró arról, aki hozzá belül közelebb állt, de azt állítani, hogy nem írtak volna róla, nyilvánvalóan hamis.
"Viszont az egészen nyilvánvaló, hogy a ballib média soha nem foglalkozott (különösen az első kormányra kerülésük óta) mással, csak a Fidesszel, és különösen Orbánnal."
Elsőnek én azért valami nagyobb horderejű dologra véltem gondolni, amikor eme mondatodat olvastam, mint valami diplomákra, de ha rákeresel Gugli barátunkkal akár erre is, még csodát is láthatsz majd.
Én nem láttam, hogy Gurmai 62 oldalas doktorijával (hivatkozás és bibliográfia nélkül) akár Fletó elveszett dolgozatával, Török Zsolti "diplomájával", TGM minősítésével, stb, stb. foglalkozott volna.
Jó, azért azt tudod, hogy amikor érvek, tények, indoklások helyett a beszúrt képekhez süllyedünk le, akkor rohamosan fogy a motiváció a vita folytatására... :-)
Egyébként ugyanaz a maszopos kampánystratégia (persze werberi), mint 2002-ben.
A plakátok beszélnek rendesen, tolni ezerrel a sejtetéseket (anno mint a fideszesek gázzal fűtík a medencét, és mind kőgazdag persze:), maszlagnak a 19ezres csekk helyett most most jön a lét-es 50e ft.