Keresés

Részletes keresés

újmóni Creative Commons License 2013.12.23 0 0 7

:-D

 

 

Előzmény: H_G (6)
H_G Creative Commons License 2013.12.23 0 0 6

A Naptól pedig le lehet égni, a tengerben megcsíphet egy meduza, a nőktől herpeszt kaphatsz és a tortától szuvasodik a fogad :) Az élet kockázatos.

 

Előzmény: frontapostol (4)
újmóni Creative Commons License 2013.12.22 0 0 5

a vöröslencse ezért jó! Rögtön látnád, ha lenne benne kavics.

Egyébként meg nem szutyok helyen kell venni, hanem minőségit. Abban nem lesz semmi idegentest.

 

 

 

 

Előzmény: frontapostol (4)
frontapostol Creative Commons License 2013.12.21 0 0 4

A bolti lencse szeszennyett!

 

Ha nincs szerencséd, lencseleves közben mehetsz fogorvos, mert ráharaptál egy benne rejtőzködő kavicsdarabra.

Pater Pirandello Creative Commons License 2013.12.21 0 0 3

Köszönöm.

Előzmény: újmóni (1)
újmóni Creative Commons License 2013.12.21 0 0 2

Ilyet is főztem már, finom! :)

 

http://trollakonyhamban.blogspot.hu/2012/06/marokkoi.html

 

 

újmóni Creative Commons License 2013.12.21 0 0 1

Hagymás-fokhagymáy-gyömbéres alapot dinsztelj, engedd fel vízzel, tedd bele a vöröslencsét. Fűszerezd curryvel, római köménnyel, garam masala-val, ha szereted a csípőset, akkor chilivel is. Kb. 10 p alatt puhára fő. Ízlés szerint tejszínnel v. kevés kókusztejjel sűrítsd.

 

Lehet húsosan is csinálni, akkor előtte a húst pirítsd le forró olajban, és kb. félig főzd készre a hagymás alapon, és csak utána tedd bele a lencsét.

 

 

Előzmény: Pater Pirandello (-)
bakibaby Creative Commons License 2013.12.21 0 0 0

T0r0k, v0r0s, fin0m :-)

 

 

bb

Előzmény: Pater Pirandello (-)
Pater Pirandello Creative Commons License 2013.12.21 0 0 topiknyitó

A török vendéglők legismertebb levese vöröslencséből van - ha jól tévedek. És nem tévedek abban, hogy citrommal, pitával egészen finom!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!